Aslanapa

Aslanapa

Son dakika Aslanapa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aslanapa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aslanapa haber sayfamızda...

Aslanapa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97 aslanapa haberi bulunmuştur.
2024 ASLANAPA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kütahya Aslanapa Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ASLANAPA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kütahya Aslanapa Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Kütahya Aslanapa Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Aslanapa ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Kütahya Aslanapa Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Cezaevi firarisi cami çıkışı husumetlisini öldürüp 3 gün ormanda saklandı
Cezaevi firarisi cami çıkışı husumetlisini öldürüp 3 gün ormanda saklandı Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde 15 yıllık husumetlisi Süleyman Uymaz'ı (56) cami çıkışında öldürüp kaçan cezaevi firarisi Ali B., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Ali B.’nin olayın ardından köye yakın ormanda 3 gün boyunca gizlendiği ortaya çıktı.
29.02.2024 Gündem
Pavyon çalışanlarına 'kaçak silah ticareti' operasyonu!
Pavyon çalışanlarına 'kaçak silah ticareti' operasyonu! Kütahya’da kaçak silah ticareti yaptıkları iddiasıyla çoğunluğu pavyon çalışanı olan 16 şüpheli, yakalandı.
24.01.2024 Gündem
Çinilerin tarihini aydınlatan kazılar
Çinilerin tarihini aydınlatan kazılar İznik’te 1963’te başlayan kazı çalışmaları, 1981’den bu yana II. Dönem Kazıları ile sürüyor. Kazılar, çini ve seramik üretiminin tarihine dair önemli veriler sunuyor.
21.01.2024 Arkeoloji
Dört taçlı kent: İznik
Dört taçlı kent: İznik 8500 yıl öncesine kadar uzanan tarihi ve barındırdığı eserlerle İznik, bir açık hava müzesi... Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı’dan izler taşıyan kentte sur, kapı, tiyatro, kilise, cami gibi kültür varlıklarını kentin her köşesinde görebilirsiniz. Tarihin hediyesi taşınabilir kültür varlıkları ise Nilüfer Hatun İmareti Türk İslam Eserleri Müzesi ve İznik Müzesi’nde meraklılarını bekliyor.
21.01.2024 Arkeoloji
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 2'si il 53 ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Buna göre, MHP Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara, Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş oldu.
17.01.2024 Gündem
Aslanapa Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de
Aslanapa Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından Aslanapa Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Aslanapa için özel seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Kütahya ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de seçim sonuçları verilerine ulaşabileceksiniz. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri, Aslanapa ilçesi ile birlikte diğer tüm ilçeler için 17:00 itibarıyla sona erecektir. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan’ın aldığı oy oranları Milliyet’in 14 Mayıs 2023 Aslanapa Seçim Sonuçları sayfasında yer alacaktır. İl il ve ilçe ilçe detaylı olarak seçim istatistiklerini görmek isterseniz; hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, hangi parti toplam milletvekili sayısı olarak önde gidiyor, seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz. Sadece Aslanapa için bilgi almak isterseniz sizler için hazırladığımız rehberimizden 14 Mayıs 2023 Aslanapa Seçim Sonuçları sayfalarına erişebilirsiniz.
14.05.2023 Bilgi Rehberi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi 'İlk Evim Arsa' için başvurular başladı. E-devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden yapılan TOKİ arsa başvuruları için son tarih 7 Kasım. Peki, TOKİ arsaları nerelerde olacak, arsa ödemeleri asıl yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yurt genelinde projelendirilen TOKİ arsaları ile ilgili merak edilenler.
14.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları başladı. 250 bin sosyal konutun ardından arsa ve iş yeri başvurusu için de detaylar belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk Evim İş Yerim' projesi kapsamında yer alan illeri de açıkladı. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları.
13.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi
TOKİ ARSA ve İŞYERİ başvurusu nasıl yapılır, başvuru bedeli kaç lira? TOKİ arsa/işyeri başvuru şartları neler, fiyatları ne kadar? İl il arsa yerleri ve tapu teslim tarihi Arsa - işyeri başvurusu başladı! Bir yandan da TOKİ konut başvuruları devam ediyor. Ekim ayı ile birlikte ilk arsam ve ilk işyerim başvuru süreci başlıyor. Konuyla ilgilenenler ise TOKİ arsa başvuru şartları ile işyeri başvuru sürecini araştırıyor. Peki, 2022 TOKİ işyeri ve arsa başvuru şartları neler, fiyatlar ne kadar?
10.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları...
TOKİ ARSA BAŞVURUSU nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte arsa başvuru şartları... TOKİ arsaları ile ilgili peş peşe sorular geliyor. Bugün başlayan TOKİ arsa başvuru işlemleri nasıl, nereye yapılır? TOKİ arsa yerleri nerede, fiyatları ne kadar? İşte TOKİ arsa başvuru şartları...
10.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte il il tahsis edilecek yerler...
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte il il tahsis edilecek yerler... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Yeniden doğuşun görkemli izleri
Yeniden doğuşun görkemli izleri Erken Osmanlı Dönemi’ne ait Yeşil Külliye çinileri ardılı olduğu Selçuklu örneklerinden sıyrılıp yeni bir sanat ekolünün başlangıcına işaret ederken, yıkılmanın eşiğinden dönen Osmanlı’nın yeniden doğuşunu da simgeliyor.
22.08.2022 Arkeoloji
Kurban Bayramı'nın ilk günü 10 kent için sarı alarm
Kurban Bayramı'nın ilk günü 10 kent için sarı alarm Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD'dan yapılan son dakika uyarıya göre yarın 10 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı. Yurdun birçok bölgesinde sağanak yağış görülecek.
8.07.2022 Gündem
20 MAYIS SON DEPREMLER LİSTESİ! En son nerede kaç şiddetinde deprem oldu?
20 MAYIS SON DEPREMLER LİSTESİ! En son nerede kaç şiddetinde deprem oldu? Ülkemizde zaman zaman depremler meydana gelmeye devam ediyor. Meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listelenmeye devam ediyor. Son olarak Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde 2.5 ve 2.2 şiddetinde iki deprem meydana geldi. Meydana gelen depremler yerin 4.8 ve 2.6 km derinliğinde meydana geldi. İşte son depremler listesi...
20.05.2022 Gündem
Kütahya İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Kütahya İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Kütahya İlçesi bulmacada sık sık rastlanan sorulardan biridir. Özellikle birçok kişi tarafından bulmaca sık sık çözülen kelime oyunları arasındadır. Bu bakımdan Kütahya İlçesi bulmaca sorusunun yanıtını öğrenebilir ve karşınıza çıkması halinde kolaylıkla cevaplama şansına sahip olabilirsiniz. Kütahya İlçesi bulmaca cevabı nedir merak edilen tüm detayları sizler için derledik.
11.02.2022 Bulmacalar
Köy odasında silahlı 'gürültü' kavgası! Yaralılar var
Köy odasında silahlı 'gürültü' kavgası! Yaralılar var Kütahya’nın Aslanapa ilçesindeki köy odasında, gürültü nedeniyle çıkan silahlı kavgada Z.D. (38), N.Ş. (42) ve M.D. (33) ayaklarından vurularak yaralandı. Öte yandan olayla ilgili soruşturma sürüyor.
4.02.2022 Gündem
Lise öğrencilerinden şehit annesine ziyaret
Lise öğrencilerinden şehit annesine ziyaret Kütahya’nın Altıntaş ilçesi İstanbul Ticaret Odası Şehit Süleyman Turan Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şehit Jandarma Er Süleyman Turan'ın annesini ve mezarını ziyaret ettiler.
11.01.2022 Gündem
Ege Bölgesi İlleri Ve İlçeleri Nelerdir? İsimleri Ve Nüfusları İle Birlikte Ege Şehirleri
Ege Bölgesi İlleri Ve İlçeleri Nelerdir? İsimleri Ve Nüfusları İle Birlikte Ege Şehirleri Yüz ölçümü 90.251 kilometrekare olan Ege Bölgesi, Türkiye'nin en büyük 5. bölgesidir. ''İç Batı Anadolu'' ve ''Kıyı Ege'' olmak üzere iki bölümden oluşur. Ülkemizin en uzun kıyı şeridine sahip olan Ege Bölgesinin nüfusu yaklaşık 10 milyon 320 bindir. Ege Bölgesinin illeri ve ilçeleri nelerdir? Sizin için nüfusları ile birlikte derledik.
27.10.2021 Eğitim
Celil Sadık: Sosyal medyadaki ilginin kitaplara yansımayacağını düşündüm
Celil Sadık: Sosyal medyadaki ilginin kitaplara yansımayacağını düşündüm Twitter'da kullandığı "sanatntarihi" isimli hesabıyla yüz binlerce insana ulaşmayı başaran sanat tarihçisi Celil Sadık, son dönemde yayımladığı kitaplarla da büyük ilgi çekiyor. Epsilon Yayınları tarafından yayımlanan Uygarlığın Ayak İzleri serisiyle okuru, sanat tarihinin farklı alanlarında bir yolculuğa çıkarıyor. Rönesans’tan Barok Dönem’e Sanat Dehaları, Krallar ve Tanrılar isimli iki ayrı kitabının ardından Celil Sadık bu kez de Batı Resminde Aşk ve Bazı Küçük Felaketler adlı yeni çalışmasını okurla buluşturdu. Sosyal medyada gördüğü ilginin bir benzerini kitapları için beklemediğini bu yüzden çok şaşırdığını ifade eden Celil Sadık, Türkiye'de sanat eğitimi konusundaki eksikliğe de dikkat çekiyor. Çeşitli organizasyonlar çerçevesinde sanat tarihi seminerleri de veren Celil Sadık ile sosyal medyadan başlayan bu yolculuğunu, kitaplarını ve sanat tarihinin önemli figürlerini konuştuk.
30.06.2021 Kültür Sanat
18 bin yavrunun doğum yeri İzmir
18 bin yavrunun doğum yeri İzmir Dünyanın en büyük yapay kuluçka adaları arasında gösterilen İzmir Kuş Cenneti’ndeki 6.5 dönüm alan, yavrulama dönemine geçen binlerce flamingoyu misafir ediyor.
22.05.2021 Ege
Bakan Kasapoğlu, Kütahya'ya yapılacak gençlik ve spor yatırımlarını açıkladı
Bakan Kasapoğlu, Kütahya'ya yapılacak gençlik ve spor yatırımlarını açıkladı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kütahya’ya yapılacak gençlik ve spor yatırımlarını açıkladı. Bakan Kasapoğlu, “Çalışmalarımızı elbette bugün çok önemli aşamaya getirdik. Gençlik ve spor yatırımlarında Kütahya’yı farklı bir boyuta taşıyoruz” dedi.
28.04.2021 Skorer
Gediz’de sayım heyecanı
Gediz’de sayım heyecanı Kuş gözlemcileri, zengin yaşam kaynaklarıyla yaklaşık 300 kuş türüne ev sahipliği yapan Gediz Deltası’nda yeni türlerin izini sürdü.
19.01.2021 Ege
Kütahya'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu
Kütahya'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde düzenlenen operasyonda tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 28 parça obje ele geçirildi.
18.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aslanapa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.