Aslen

Aslen

Son dakika aslen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aslen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aslen haber sayfamızda...

Aslen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.708 aslen haberi bulunmuştur.
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul'da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor.
17.04.2024 Haberler
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor!
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor! Olimpiyat tarihi yaklaşırken, ev sahibi Fransızlar birçok sorunu aşmanın derdine düşmüş durumda. Güvenlik endişesi, grev tehditleri ve nehirdeki kirliliğin yanı sıra düzensiz göçmenlere çözüm aranan şehirde, Şampiyonlar Ligi finalinde bozulan imajın da tamiri gerekiyor
14.04.2024 Diğer
İzmir'de hava astsubay öğrencisinin kahreden sonu
İzmir'de hava astsubay öğrencisinin kahreden sonu  İzmir'in Gaziemir ilçesinde motosikletiyle kaza yapan 21 yaşındaki hava astsubay öğrencisi, kaza yerinde hayatını kaybetti.
8.04.2024 Gündem
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Mümtehine Suresi Oku: Mümtehine Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Mümtehine suresi, Kur’an-ı Kerim’in 60. suresidir. Sure toplam 13 ayetten oluşmaktadır. Mümtehine suresi tamamının Medine’de indirildiğine inanılır. Mushaftaki sırada altmışıncı, iniş sırasına göre doksan birinci suredir. Mümtehine suresi, Haşr suresinden sonra, Saf suresinden önce gelmektedir.
4.04.2024 Sureler
SİNEM DEDETAŞ KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Yeni Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş biyografisi!
SİNEM DEDETAŞ KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Yeni Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş biyografisi! Sinem Dedetaş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre CHP'den Üsküdar belediye başkanı seçildi. Dedetaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirak Şirketi olan İstanbul Şehir Hatları A.Ş’ye Genel Müdür olarak görev yapıyordu. Peki, Sinem Dedetaş eşi kim, aslen nereli, kaç yaşında?
3.04.2024 Bilgi Rehberi
RASİM ARI KİMDİR? İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı hayatı ve siyasi kariyeri...
RASİM ARI KİMDİR? İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı hayatı ve siyasi kariyeri... İYİ Parti'nin 2024 Mahalli İdareler Seçimi'nde seçimi büyük fark ile önde götürdüğü Nevşehir'de Belediye Başkan Adayı olan Rasim Arı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Nevşehir İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte hayatı ve siyasi kariyeri...
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Kızılcık Şerbeti Pembe öldü mü, diziden ayrılacak mı? Kızılcık Şerbeti Sibel Taşçıoğlu diziden ayrılıyor mu?
Kızılcık Şerbeti Pembe öldü mü, diziden ayrılacak mı? Kızılcık Şerbeti Sibel Taşçıoğlu diziden ayrılıyor mu? Show TV ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi ekrana gelen son bölümde Pembe ve Alev arasında yaşanan tartışma sonrasında Pembe merdivenlerden yuvarlanır ve hareketsiz halde kalır. Dizinin takipçileri Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe ölecek mi, Sibel Taşçıoğlu diziden ayrılıyor mu sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen o soruların yanıtları...
29.03.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR ALL STAR AYSU KİMDİR? Aysu Keskin kaç yaşında, aslen nereli? Aysu Keskin bu akşam adaya veda edecek mi?
SURVİVOR ALL STAR AYSU KİMDİR? Aysu Keskin kaç yaşında, aslen nereli? Aysu Keskin bu akşam adaya veda edecek mi? Survivor 2024 All Star'da bu haftanın ikinci eleme adayı olarak potaya giren Aysu Keskin bu akşam rakipleri ile adada kalma mücadelesi verecek. Survivor 2024 All Star'da kadın elemesinin yapıldığı haftalarda potada yer almadığı hafta neredeyse olmayan Aysu Keskin bu hafta adada kalmayı başarabilecek mi? Survivor All Star Aysu Keskin kimdir?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
AÇIKLAMA GELDİ! KADİR İNANIR sağlık durumuna ilişkin son durumu hastanenin başhekimi paylaştı! Kadir İnanır kimdir, kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri...
AÇIKLAMA GELDİ! KADİR İNANIR sağlık durumuna ilişkin son durumu hastanenin başhekimi paylaştı! Kadir İnanır kimdir, kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri... Yeşilçam'ın sevilen jönleri arasında yer alan Kadir İnanır geçtiğimiz pazar günü beyninde pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde entübe edildiği duyurulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama geldi. Peki Kadir İnanır kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Büşra Dağ kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Dağ aslen nereli, mesleği nedir?
Büşra Dağ kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Dağ aslen nereli, mesleği nedir? Yemekteyiz Büşra Dağ kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yeni haftanın yarışmacıları arasında yer alan Büşra Dağ aslen nereli, kaç yaşında soruları yarışmanın takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki Yemekteyiz Büşra Dağ kimdir?
26.03.2024 Bilgi Rehberi
CÜBBELİ AHMET HOCA KİMDİR? Ahmet Mahmut Ünlü aslen nereli, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
CÜBBELİ AHMET HOCA KİMDİR? Ahmet Mahmut Ünlü aslen nereli, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü yaşadığı kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi nedeniyle programı iptal edilen Cübbeli Ahmet Hoca'nın ameliyat olacağı duyurulurken sağlık durumuna ilişkin bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl, aslen nereli?
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Yemekteyiz Serdem Erol kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdem Erol mesleği nedir?
Yemekteyiz Serdem Erol kimdir, kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Serdem Erol mesleği nedir? Yemekteyiz Serdem Erol kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yeni haftanın yarışmacıları arasında yer alan Serdem Erol aslen nereli, kaç yaşında soruları yarışmanın takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki Yemekteyiz Serdem Erol kimdir?
26.03.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR BERNA kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star Berna Canbeldek aslen nereli, ne iş yapıyor?
SURVİVOR BERNA kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star Berna Canbeldek aslen nereli, ne iş yapıyor? Berna Canbeldek, Survivor All Star 2024 yarışmasında kırmızı takımda mücadele edecek. Ekranların en çok sevilen, rekabeti yüksek yarışması Survivor'ın takipçileri ise Survivor Berna Canbeldek hayatı araştırıyor. Peki, Berna Canbeldek aslen nereli, kaç yaşında?
25.03.2024 Bilgi Rehberi
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
SURVİVOR ALEYNA kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? 2024 Survivor All Star Aleyna Kalaycıoğlu biyografisi
SURVİVOR ALEYNA kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? 2024 Survivor All Star Aleyna Kalaycıoğlu biyografisi Aleyna Kalaycıoğlu, Survivor All Star 2024 yarışmasında kırmızı takımda mücadele ediyor. Ekranların en çok sevilen, rekabeti yüksek yarışması Survivor'ın takipçileri ise Survivor Aleyna Kalaycıoğlu hayatı araştırıyor. Peki, Aleyna Kalaycıoğlu aslen nereli, kaç yaşında?
23.03.2024 Bilgi Rehberi
Survivor Yunus Emre kimdir kaç yaşında? Yunus Emre Özden kaç yaşında aslen nereli mesleği ne?
Survivor Yunus Emre kimdir kaç yaşında? Yunus Emre Özden kaç yaşında aslen nereli mesleği ne? Survivor 2022 All Star kadrosuna yedeklerden katılan bir diğer isim olan Yunus Emre Özden Gönüllüler takımında mücadelesini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Survivor'da Gönüllüler takımında başladıktan sonra Ünlüler takımında da mücadele eden Yunus Emre sıklıkla yarışma ve parkurlarda çıkışları ile adından söz ettirmişti. Bu yıl iyi bir performans ile geri dönen Yunus Emre Özden yarım bıraktığı işi tamamlaya geldiğini ifade etti.
23.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Her Anında Hep Yanında İstanbul İftar Buluşması programında yaptığı açıklamada,"İsrail'den özür dileyen değil, dik ve dirayetli tavrıyla İsrail'e özür dileten Türkiye gerçeği ülkemizdeki kimi çevreleri öteden beri rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı. İstanbul mitingine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın da bir buçuk milyonu yakalayacak bir mitingi İstanbul'umuzda yapacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
SURVİVOR ALL STAR BATUHAN KİMDİR? Batuhan Karacakaya kaç yaşında ve aslen nereli? Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya'nın film ve dizileri...
SURVİVOR ALL STAR BATUHAN KİMDİR? Batuhan Karacakaya kaç yaşında ve aslen nereli? Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya'nın film ve dizileri... Survivor 2024 All Star'a sonradan dahil olan yarışmacılar arasında yer alan Batuhan Karacakaya, kaybedilen son dokunulmazlık oyunu sonrasında Mavi takımda ikinci eleme adayı olan isim oldu. Yaşadığı şok sonrasında zehir zemberek açıklamalarda bulunan Batuhan Karacakaya'nın hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler merak ediliyor. Peki Survivor All Star Batuhan Karacakaya kimdir?
21.03.2024 Bilgi Rehberi
YENİ AYM BAŞKANI KADİR ÖZKAYA KİMDİR? Kadir Özkaya kaç yaşında, aslen nereli? Hayatı ve kariyeri...
YENİ AYM BAŞKANI KADİR ÖZKAYA KİMDİR? Kadir Özkaya kaç yaşında, aslen nereli? Hayatı ve kariyeri... Kadir Özkaya, hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler merak ediliyor. Anayasa Mahkemesi yeni başkanı olan Kadir Özkaya kimdir, kaç yaşında soruları araştırılıyor. Peki Yeni AYM başkanı Kadir Özkaya kimdir, kaç yaşında? İşte hayatı ve kariyerine ilişkin merak edilen bilgiler...
21.03.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR NEFİSE BİYOGRAFİSİ | SURVİVOR NEFİSE KARATAY kimdir? Survivor Nefise Karatay kaç yaşında, nereli, hangi sezonun şampiyonu?
SURVİVOR NEFİSE BİYOGRAFİSİ | SURVİVOR NEFİSE KARATAY kimdir? Survivor Nefise Karatay kaç yaşında, nereli, hangi sezonun şampiyonu? Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan ve Mavi takımda mücadele eden Nefise Karatay 2023 Survivor şampiyonu olmuştu. En büyük hayalini Nagihan'la yarışmak olduğunu ifade eden son şampiyon bu sezon All Star'da henüz dikkat çeken bir performans ortaya koyamadı. Peki Survivor Nefise kimdir?
20.03.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR BOZOK BİYOGRAFİSİ | Survivor Bozok kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bozok Gören ne iş yapıyor ve boyu kaç?
SURVİVOR BOZOK BİYOGRAFİSİ | Survivor Bozok kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bozok Gören ne iş yapıyor ve boyu kaç? Survivor Bozok Gören'in hayatı merak edilenler arasında yer alıyor. Survivor All Star 2024 sezonunda kırmızı takımda mücadele eden başarılı yarışmacı Survivor Bozok evli mi, aslen nereli, ne iş yapıyor?
20.03.2024 Bilgi Rehberi
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu MİT, Süleymaniye'de etkisiz hale getirdiği terörist Rojda Bilen'e yönelik operasyonun görüntüleri paylaşıldı.
20.03.2024 Haberler
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu MİT, Süleymaniye'de etkisiz hale getirdiği terörist Rojda Bilen'e yönelik operasyonun görüntüleri paylaşıldı.
20.03.2024 Gündem
Terörün gençlik ayağına MİT darbesi
Terörün gençlik ayağına MİT darbesi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik topluluğu olarak adlandırdığı yapıdaki tüm kadın teröristlerin faaliyetlerinde birinci derecede sorumlu olan “Bişeng Brüsk” kod adlı Rojda Bilen’in Irak/Süleymaniye kırsalında bulunan, İran sınırındaki Pencevin bölgesinde faaliyet yürüttüğünü tespit etti.
20.03.2024 Gündem
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.
19.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Aslen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.