Aslı Hatemi

Aslı Hatemi

Son dakika Aslı Hatemi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aslı Hatemi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aslı Hatemi haber sayfamızda...

Aslı Hatemi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 67 aslı hatemi haberi bulunmuştur.
Gösterimde  buluştular
Gösterimde buluştular Ödüllü yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun’un yönettiği ‘Crossroads’ belgeselinin özel gösterimi Soho House İstanbul’da yapıldı.
13.05.2022 Cadde
Su diye çamaşır suyu içen Aslı Hatemi: Midemde yanık oluştu!
Su diye çamaşır suyu içen Aslı Hatemi: Midemde yanık oluştu! Avukat Aslı Hatemi, geçtiğimiz ay Nişantaşı'nda alışveriş yapmak için gittiği ünlü bir mağazada su yerine kendisine yanlışlıkla çamaşır suyu verilince hastanelik olmuştu. Sosyetik avukat, konu hakkında ilk kez konuştu.
6.01.2022 Cadde
10’uncu yıl görkemi!
10’uncu yıl görkemi! Kansersiz Yaşam Derneği, ‘10. Yıl Balosu’nda iş, cemiyet ile sanat dünyasından gönül dostları ve destekçileriyle Four Seasons Hotel’de görsel bir şölene imza attı
6.12.2019 Cadde
‘Cilt temizliği rutin olmalı’
‘Cilt temizliği rutin olmalı’ Raffles SPA, cilt bakım markası Biologique Recherce ile yaptığı iş birliğini, özel bir davetle duyurdu.
3.12.2019 Cadde
Bakü çıkarması!
Bakü çıkarması! Ahmet Güneştekin’in ‘Belleğin Alfabesi’ adlı kişisel sergisi, Daax Corporation desteği ve Marlborough Gallery’nin sunumuyla, Bakü Haydar Aliyev Kültür Merkezi’nde ziyarete açıldı.
7.10.2019 Cadde
'Kerimcan Durmaz hakkında hapis kararı çıkabilir'
'Kerimcan Durmaz hakkında hapis kararı çıkabilir' Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın, Instagram hesabından yapılan müstehcen paylaşım ile bir skandala imza atması konuşuldu.
29.04.2019 Cadde
Demet Şener'in off-road sonrası kahve keyfi
Demet Şener'in off-road sonrası kahve keyfi Eski manken Demet Şener, önceki gün avukatı Aslı Hatemi ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
19.11.2018 Cadde
Formunu  denize borçlu
Formunu denize borçlu İbrahim Kutluay’dan boşanan Demet Şener, formunu deniz ürünlerine borçlu...
30.09.2018 Cadde
Demet Şener: Avukatıma sorun
Demet Şener: Avukatıma sorun Eski manken Demet Şener, önceki akşam avukatı Aslı Hatemi'yle Bebek'te görüntülendi.
6.09.2018 Cadde
Sınıra takıldılar
Sınıra takıldılar Demet Şener, çocuğu Ömer ve avukatı Aslı Hatemi’nin oğluyla Nişantaşı’nda görüntülendi...
1.08.2018 Cadde
'Sabırsızlıkla boşanmayı bekliyorum'
'Sabırsızlıkla boşanmayı bekliyorum' İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri önceki gün Ulus'da düzenlenen brunch davetinde bir araya geldi. Eski manken Demet Şener, davete avukatı Aslı Çelik Hatemi ile katıldı.
9.06.2018 Cadde
Demet nereye, avukatı oraya
Demet nereye, avukatı oraya Son zamanların en çok konuşulan ismi haline gelen eski manken Demet Şener, önceki gün Nişantaşı'nda avukatı Aslı Hatemi ile birlikte alışveriş yaparken görüntülendi.
8.06.2018 Cadde
Demet nereye, avukatı oraya
Demet nereye, avukatı oraya Son zamanların en çok konuşulan ismi haline gelen eski manken Demet Şener, önceki gün Nişantaşı'nda avukatı Aslı Hatemi ile birlikte alışveriş yaparken görüntülendi.
8.06.2018 Cadde
‘Dalıma basmasınlar’
‘Dalıma basmasınlar’ Demet Şener, avukatı Aslı Hatemi’yle Nişantaşı’ndaydı.
23.05.2018 Cadde
'Ulu orta böyle bir şey yapmam'
'Ulu orta böyle bir şey yapmam' Demet Şener, geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda avukatı Aslı Hatemi ile oturduğu kafede çekilen fotoğrafları hakkında konuştu.
30.03.2018 Cadde
'Ulu orta böyle bir şey yapmam'
'Ulu orta böyle bir şey yapmam' Demet Şener, geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda avukatı Aslı Hatemi ile oturduğu kafede çekilen fotoğrafları hakkında konuştu.
30.03.2018 Cadde
Bir demet reklam!
Bir demet reklam! Önder ismindeki işadamıyla reklam görüşmesi yapan Demet Şener, fotoğraflarının çekilmesinden rahatsızlık duydu.
19.03.2018 Cadde
Demet’lerin ‘dul’ davası
Demet’lerin ‘dul’ davası Demet Şener, boşandığı eşi İbrahim Kutluay’ın eski sevgilisi Demet Akalın’a, “Seneler sonra dul ve işsiz kalabilirdim” sözlerinden dolayı dava açacağını söyledi.
21.02.2018 Cadde
Demet Şener'in avukatından Demet Akalın'a yanıt!
Demet Şener'in avukatından Demet Akalın'a yanıt! Demet Akalın’ın Demet Şener hakkında yaptığı ‘ben sadece ona bir teşekkür borçluyum. Düşünsene, ben çoluklu çocuklu, dul ve işsiz kalabilirdim, seneler sonra’ açıklamasından sonra Demet Şener’in avukatı Aslı Hatemi Demet Akalın’a cevap verdi.
20.02.2018 Cadde
Ayakta kalmaya çalışıyorum
Ayakta kalmaya çalışıyorum Demet Şener, önceki gün Nişantaşı’nda avukatı Aslı Hatemi ile objektiflere takıldı.
9.02.2018 Cadde
Demet Şener: Boşanmak önemliydi
Demet Şener: Boşanmak önemliydi İbrahim Kutluay’la boşanan Demet Şener, önceki akşam avukatı Aslı Hatemi’yle İstinye Park Zuma’da yemek yedi.
22.01.2018 Cadde
Demet Şener o iddiayı yargıya taşıyor!
Demet Şener o iddiayı yargıya taşıyor! 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay’la boşanma davası süren Demet Şener ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi.
10.12.2017 Cadde
Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a çok sert yanıt!
Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a çok sert yanıt! İhanet ettiği gerekçesiyle İbrahim Kutluay'a boşanma davası açan Demet Şener, küplere bindi. Eski eşinin ‘Servet avcısı’ iması yaptığı Şener, önceki gün açtı ağzını yumdu gözünü.
16.10.2017 Cadde
'Hande Bermek tarifsiz bir acı içinde!' Murat Başoğlu...
'Hande Bermek tarifsiz bir acı içinde!' Murat Başoğlu... Murat Başoğlu ile eski eşi Hande Bermek’in ‘Formalite icabı boşandılar’ iddiasına avukat Aslı Hatemi’den yanıt geldi.
10.10.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Hatemi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.