Aslı Melisa Uzun

Aslı Melisa Uzun

Son dakika Aslı Melisa Uzun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aslı Melisa Uzun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aslı Melisa Uzun haber sayfamızda...

Aslı Melisa Uzun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 134 aslı melisa uzun haberi bulunmuştur.
“Ağlattın” ile kaldığı yerden devam ediyor
“Ağlattın” ile kaldığı yerden devam ediyor Son dönemlerin en başarılı müzisyenlerinden Ezhel, 2021’i dinlemeye doyamadığımız “Bul Beni”, “Sakatat”, “Mayrig” ve birbirinden özel düetlerle tamamlamıştı.
15.02.2022 Kültür Sanat
Aslı Melisa Uzun'un mezuniyet sevinci
Aslı Melisa Uzun'un mezuniyet sevinci 2015 Miss Turkey Universe güzeli ve oyuncu Aslı Melisa Uzun, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu. Tescilli güzel, mezuniyet fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.
9.10.2021 Cadde
Akrep dizisi oyuncuları ve konusu: Akrep yeni bölüm hangi gün?
Akrep dizisi oyuncuları ve konusu: Akrep yeni bölüm hangi gün? Akrep dizisi her hafta perşembe akşamı yeni bölümleri yayımlanıyor. Usta oyuncu Demet Akbağ'ın yer aldığı oyuncu kadrosu ise göz dolduruyor. Bir süredir ekranlarında olan Akrep, konusu ile hayli merak uyandırdı. İşte, Akrep dizisi oyuncu kadrosu...
27.05.2021 Cadde
'Dans benim en büyük gücüm, ruhumun şifası'
'Dans benim en büyük gücüm, ruhumun şifası' Kendini hatırlayabildiği andan beri dans ettiğini söyleyen Aslı Melisa Uzun, “Dans kendi bedenimi tanıma, keşfetme, yeniden tanımlama aracım. Ruhuma yakınlaşmamı ve değmemi sağlayan en büyük güç kaynağım. Şifam” diyor.
1.05.2021 Cumartesi
Akrep dizisi oyuncuları kimler? Akrep dizisi konusu nedir, ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Akrep dizisi oyuncuları kimler? Akrep dizisi konusu nedir, ve oyuncu kadrosunda kimler var? Akrep dizisi 7.bölümü ile bu akşam ekranlarda yer alacak. Gökçen Usta'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Akrep dizisinin senaryosunu ise Erkan Birgören yazıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise merakla araştırılıyor. Peki Akrep dizisi oyuncuları kimler?
22.01.2021 Cadde
Aslı Melisa Uzun-Yağız Can Konyalı'dan aşk pozları
Aslı Melisa Uzun-Yağız Can Konyalı'dan aşk pozları Kendisi gibi oyuncu olan Aslı Melisa Uzun (25) ile aşk yaşayan Yağız Can Konyalı (29), rol aldıkları projeler nedeniyle sevgilisiyle sık geçiremiyor.
20.01.2021 Cadde
Akrep oyuncuları kimler? Akrep dizisi Ferda, Şahin ve Duru kimdir, kaç yaşında?
Akrep oyuncuları kimler? Akrep dizisi Ferda, Şahin ve Duru kimdir, kaç yaşında? Akrep dizisi oyuncuları izleyiciler tarafından araştırılıyor. Akrep dizisinde Ferda karakterine Evrim Alasya hayat veriyor.Cuma günleri ekranlara gelen dizi bu akşam yeni bölü ile izleyicilerle buluşuyor. Peki Akrep dizisi oyuncuları kimler?
25.12.2020 Cadde
Akrep yeni bölüm ne zaman, hangi gün ? Akrep dizisi oyuncuları kim, konusu nedir?
Akrep yeni bölüm ne zaman, hangi gün ? Akrep dizisi oyuncuları kim, konusu nedir? Ekranların yeni soluklu dizisi Akrep yeni bölümleri hangi gün yayımlanacak merak ediliyor. Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın yer aldığı dizi Star TV'de izleyicisi ile buluşuyor. Akrep dizisi konusu nedir?
23.12.2020 Cadde
Akrep dizisi hangi gün, konusu nedir? Akrep oyuncu kadrosu...
Akrep dizisi hangi gün, konusu nedir? Akrep oyuncu kadrosu... Akrep dizisi ilk bölümü ile kısa süre önce seyircilerin karşısına çıktı. Oyuncu kadrosuyla heyecan yaratan dizinin konusu da bir o kadar etkileyici. Star TV'de diziseverlerin beğenisine sunuldu. Akrep oyuncuları kim?
13.12.2020 Gündem
Akrep 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Akrep konusu ve oyuncu kadrosu
Akrep 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Akrep konusu ve oyuncu kadrosu Akrep dizisi ilk bölümüyle bu akşam STAR TV'de yayınlandı. İzleyiciler ise yeni dizi hakkında bilgi almak için arayışa geçti. Peki Akrep dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Akrep ilk bölümünden sonra 2. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte cevabı...
11.12.2020 Cadde
'Akrep' bu akşam Star'da
'Akrep' bu akşam Star'da Yapımını 1441 Productions’ın, yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği; ihanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşını Star TV ekranına getirecek ‘Akrep’ bu akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor.
11.12.2020 Cadde
'Akrep' dizisinin yayın tarihi belli oldu
'Akrep' dizisinin yayın tarihi belli oldu Star TV'nin yeni dizisi 'Akrep'in başlayacağı tarih belli oldu.
5.12.2020 Cadde
'Akrep' dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak
'Akrep' dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak Star’ın yeni dizisi 'Akrep’in afişi yayınlandı. Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer aldığı dizinin afişinde, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadın yer alıyor.
1.12.2020 Cadde
Aslı Melisa Uzun kimdir? Kaç yaşında?
Aslı Melisa Uzun kimdir? Kaç yaşında? 28 Temmuz 1995'de Ankara'da doğan Aslı Melisa Uzun, manken ve oyuncu. Aslı Melisa Uzun, 2015 yılında 'Miss Turkey Universe' seçilmiştir. 2015 Miss Universe güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.
24.09.2019 Gündem
Aslı Melisa Uzun'un pozu dikkat çekti
Aslı Melisa Uzun'un pozu dikkat çekti 2015 yılında 'Miss Turkey Universe' seçilen manken ve oyuncu Aslı Melisa Uzun, paylaştığı fotoğraf ile sosyal medyayı salladı.
24.09.2019 Cadde
Artık tatil bitti, çalışma zamanı
Artık tatil bitti, çalışma zamanı Oyuncu Yağız Can Konyalı ile manken ve oyuncu Aslı Melisa Uzun, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’de görüntülendi.
28.08.2019 Cadde
Tatil bitti, iş zamanı
Tatil bitti, iş zamanı Yağız Can Konyalı ile Aslı Melisa Uzun, önceki gün Nişantaşı City’s’deydi.
28.08.2019 Cadde
Yağız Can Konyalı-Aslı Melisa Uzun'un aşk tatili
Yağız Can Konyalı-Aslı Melisa Uzun'un aşk tatili Aslı Melisa Uzun, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yağız Can Konyalı ile tatile çıktı.
8.08.2019 Cadde
'Biz daha çok genciz'
'Biz daha çok genciz' Oyuncu Yağız Can Konyalı ile 2015'te Miss Turkey Universe seçilen Aslı Melisa Uzun beraberliği tüm hızıyla davam ediyor.
21.03.2019 Cadde
Özlem Süer X Taypa denim koleksiyonu
Özlem Süer X Taypa denim koleksiyonu Dünyaca ünlü denim üreticisi Taypa Tekstil, ünlü tasarımcı Özlem Süer ile önemli bir sosyal sorumluluk projesinde buluştu.
7.02.2019 Stil
Arkadaşlar İyidir'in finali 10. bölüm fragmanı yayınlandı
Arkadaşlar İyidir'in finali 10. bölüm fragmanı yayınlandı Arkadaşlar İyidir dizisi erken final yaparak ekrana veda ediyor. Merakla beklenen Arkadaşlar İyidir'in finali 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Eren, Gizem’i kurtarmak için harekete geçer. Arkadaşlar İyidir muhteşem final bölümüyle Pazar akşamı 22.15'te Show TV'de!
28.10.2016 Gündem
Arkadaşlar İyidir dizisi 10. bölüm final fragmanı yayınlandı!
Arkadaşlar İyidir dizisi 10. bölüm final fragmanı yayınlandı! Pazar akşamları ekrana gelen gençlik dizisi Arkadaşlar İyidir 10. bölüm ile ekrana veda ediyor. Show TV ekranında yayınlanan Arkadaşlar İyidir 10. yeni bölümde Eren ve Gizem arasında romantik anlar yaşanıyor. Arkadaşlar İyidir 10. final bölümü ile Pazar akşamı ekrana geliyor.
28.10.2016 Gündem
Arkadaşlar İyidir 10. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?
Arkadaşlar İyidir 10. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği Arkadaşlar İyidir dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Arkadaşlar İyidir 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde Berke ve Gizem arasındaki gerginlik gündeme bomba gibi düşerken Arkadaşlar İyidir 10. bölümünde neler olacağı merak konusu oldu.
26.10.2016 Gündem
Arkadaşlar İyidir 10. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Arkadaşlar İyidir 10. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Arkadaşlar İyidir yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Arkadaşlar İyidir 10. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Dizinin son bölümünde olayların ardı arkası kesilmezken Arkadaşlar İyidir yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu...
24.10.2016 Gündem
Arkadaşlar İyidir 9. yeni bölüm fragmanında Eren zor durumda!
Arkadaşlar İyidir 9. yeni bölüm fragmanında Eren zor durumda! SHOW TV ekranında yayınlanan Arkadaşlar İyidir 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen gençlik dizisi Arkadaşlar İyidir 9. bölümde Gizem kaçırılacak. Eren Gizem'i bulmak isterken büyük bir kumpas'ın içinde kalacak. Arkadaşlar İyidir 9. yeni bölüm fragmanı ile Pazar akşamı ekrana gelecek.
19.10.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Melisa Uzun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.