Asma

Asma

Son dakika Asma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Asma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Asma haber sayfamızda...

Asma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.168 asma haberi bulunmuştur.
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı
Yasaklı ‘tarım ilacı’ hilesi boşa çıkarıldı ‘Boya katkı maddesi ve kozmetikte kullanılacak’ beyanıyla Çin’den ithal edilen ancak şişelenerek bitki koruma ürünü haline getirilen 20 ton yasaklı maddeyi Tarım ve Orman Bakanlığı yakaladı.
24.04.2024 Ekonomi
Asma yapraklarını böyle pişirin! En güzel sarmalar sofranızı süsleyecek
Asma yapraklarını böyle pişirin! En güzel sarmalar sofranızı süsleyecek Asma yapraklarını, hazırladığımız iç harç ile kavuşturmadan önce izlememiz gereken bir adım var. Daha lezzetli ve yumuşak yapraklar için uygulamanız gereken adımlar haberimizde!
23.04.2024 Püf Noktası
Mildiyö hastalığı geçti, hasarı kaldı
Mildiyö hastalığı geçti, hasarı kaldı Geçtiğimiz yıl Manisa’nın birçok noktasındaki üzüm bağlarında etkili olan ve rekoltede büyük kayıplara neden olan mildiyö mantar hastalığı nedeniyle bu yıl da bağlarda rekolte kayıpları yaşanacağı tahmin ediliyor.
22.04.2024 Ege
Nişanda asma tavan düştü, salondakiler dışarıya kaçtı
Nişanda asma tavan düştü, salondakiler dışarıya kaçtı Turhal ilçesinde yaşanan deprem nedeniyle ilçe merkezindeki bir düğün salonunun asma tavanı düştü. Bu sırada bir nişan töreninin yapıldığı salonda bulunanlar panik halinde dışarıya kaçtı. Yaşanan olayda yaralanan olmadı.
21.04.2024 Haberler
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalar
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalar Tokat'ta saat 15.03 sıralarında meydana gelen depremin ardından AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden peş peşe açıklamalar yapıldı.
21.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Her şey bozukmuş! 29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı
Her şey bozukmuş! 29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı İstanbul Beşiktaş’ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübü yangınına dair itfaiye raporunda ihmaller tek tek sıralandı. Yangında, yangın söndürme sisteminin ve iş yeri acil durum aydınlatmalarının çalışmadığı belirtildi.
16.04.2024 Gündem
Asma yaprağı çayı ödem attırıyor! 1 fincanı hafızayı zehir gibi yapıyor
Asma yaprağı çayı ödem attırıyor! 1 fincanı hafızayı zehir gibi yapıyor Pek çok bitki çayı onlarca faydasıyla sağlıklı beslenmede önemli rol oynuyor. Pek çok kişinin daha önce duymadığı asma yaprağı çayı da bunlardan biri. İşte asma yaprağının sağlığınız üzerindeki etkisi!
Adana'da sokak ortasında çatışma: 1 ölü, 1 yaralı
Adana'da sokak ortasında çatışma: 1 ölü, 1 yaralı Adana’da sokak ortasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
Fırsat eşitliği ve genç istihdamı hamlesi
Fırsat eşitliği ve genç istihdamı hamlesi "Vakfımızın temel hedefleri eğitimde fırsat eşitliği oluşturmak, kültürel mirasımızı korumak ve gençleri sporla güçlendirmek. Grup şirketlerimizi projelerimize entegre ederek uzun vadede genç istihdamını artırmayı hedefledik."
5.04.2024 Milliyet Executive
Haşlamadan kavanoza basın! Bu teknikle asma yaprağı 1 yıl bozulmuyor
Haşlamadan kavanoza basın! Bu teknikle asma yaprağı 1 yıl bozulmuyor Asma yaprağı uzun yıllardır kullanılan sağlıklı besinlerden biridir. Özellikle kavanozda saklayınca çok daha uzun ömürlü olabiliyor. İşte asma yapraklarının bozulmaması için uygulanması gereken teknik.
3.04.2024 Püf Noktası
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi Şirince’de düzenlenen özel kampta buluşan kadınlar, hayat hikayeleri ve deneyimleriyle birbirlerine güç kattı. Toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan etkinliği 3lü İnziva grubu adına Yasemin Fazlılar kaleme aldı
31.03.2024 Advertorial
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi Şirince’de düzenlenen özel kampta buluşan kadınlar, hayat hikayeleri ve deneyimleriyle birbirlerine güç kattı. Toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan etkinliği 3lü İnziva grubu adına Yasemin Fazlılar kaleme aldı.
30.03.2024 Ege
'Yeni köprüyü inşa etmek yıllar sürebilir, en az 400 milyon dolara mal olabilir'
'Yeni köprüyü inşa etmek yıllar sürebilir, en az 400 milyon dolara mal olabilir' Uzmanlar, Baltimore'un çöken Francis Scott Key Köprüsü'nün yeniden inşasının 18 aydan birkaç yıla kadar sürebileceğini ve maliyetin en az 400 milyon dolar ya da bunun iki katından fazla olabileceğini söylüyor.
30.03.2024 Dünya
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir'
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir' İstanbul Bağcılar'da geçen sene okuldan çıkan M.Y.'yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan Metin Şenay'a dair peş peşe gelen kan donduran itiraflar hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Sistematik şekilde yıllarca birçok çocuğun istismar edildiğinin ortaya çıkması, milyonların vicdanını derinden yaraladı. Sapık sucu dehşetinde gözden kaçırılan 3 detay ise anne-babalara ders verir nitelikte.
26.03.2024 Gündem
26 Mart 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları
26 Mart 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları Ailevi konulara dikkat ! 26 Mart 2024 Salı burç yorumu
25.03.2024 Astroloji
Hava çok berbat nefes alınamıyor
Hava çok berbat nefes alınamıyor İsviçre hava kalitesi kuruluşu IQAir’in raporuna göre, dünyada sadece yedi ülkenin hava kalitesi, Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) standartlarına uygun.
20.03.2024 Dünya
'Dolandırıcılık Davası'nda 454 milyon cezaya çarptırılan Trump, teminat bulamıyor; haciz kapıda
'Dolandırıcılık Davası'nda 454 milyon cezaya çarptırılan Trump, teminat bulamıyor; haciz kapıda Donald Trump, 'dolandırıcılık davasında' hüküm giydiği 454 milyon dolarlık cezayı ödemek veya mülklerine el konulmasını önlemek için teminat bulma çabalarında henüz başarılı olamadı. Avukatları, dört ayrı broker aracılığıyla 30 şirkete başvurup netice alamazken haczin kapıda olduğu belirtiliyor.
19.03.2024 Dünya
Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan: Yerel ekonomiyi büyütmeyi amaçlıyoruz
Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan: Yerel ekonomiyi büyütmeyi amaçlıyoruz Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Turan, “Bu hizmet siyasetinin özünde mazeret üreten değil hizmet üreten, engelleyen değil çözüm üreten, ayrıştıran değil kucaklayan, değerlere karşı duyarsız duran değil yaşatan bu anlayış halkımızın büyük teveccühüne mahzar oldu. İstanbul'un çeyrek yüzyılına damgasını vurdu" dedi.
10.03.2024 Gündem
Hatay'da 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek' projesi! Volkan Demirel: Canla başla mücadele ediyoruz
Hatay'da 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek' projesi! Volkan Demirel: Canla başla mücadele ediyoruz Deprem bölgesinde spor ve futbol aracılığıyla moralleri yükseltmeyi ve umutları yeşertmeyi amaçlayan 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek Projesi” Hatay'da başladı.
9.03.2024 Diğer
Ayasofya Camii'ne 'La İlahe İllallah' yazılı mahya asıldı! 'Anlamı benim için çok büyük'
Ayasofya Camii'ne 'La İlahe İllallah' yazılı mahya asıldı! 'Anlamı benim için çok büyük' Ramazan ayının sembollerinden olan mahyalar minarelerdeki yerlerini almaya başladı. İbadete 86 yıl sonra açılan Ayasofya Camii'ne, Türkiye'nin son mahya ustası Kahraman Yıldız ve ekibi tarafından hazırlanan 'La İlahe İllallah' yazılı ramazan mahyası asıldı. Usta Yıldız, “Mahyaların anlamı benim için çok büyük. Yapılmayan bir mesleği yapmaya çalışıyorum. Gökyüzüne yazı yazıyorum. Güzel mesajlar veriyoruz. Manevi yönü kuvvetli bir gelenek bu" dedi.
4.03.2024 Gündem
Hırsızlardan bıkan esnaf, otomobilini zincire vurdu
Hırsızlardan bıkan esnaf, otomobilini zincire vurdu Samsun'da bir esnaf 2000 model otomobiline yüklediği kumaşları çalan hırsızlardan bıkınca çareyi aracı zincire vurmakta buldu.
2.03.2024 Haberler
35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi apartmanı davası 3 Mayıs tarihine ertelendi
35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi apartmanı davası 3 Mayıs tarihine ertelendi Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası 35 kişinin hayatını kaybettiği yıkılan 10 katlı Ezgi Apartmanı davasının ilk duruşması ikinci günde devam etti. Duruşma 3 Mayıs 2024 tarihine ertelendi.
2.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.