Asmalı Konak

Asmalı Konak

Son dakika asmalı konak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan asmalı konak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan asmalı konak haber sayfamızda...

Asmalı Konak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 820 asmalı konak haberi bulunmuştur.
Nurgül Yeşilçay kurşun döktürdü: Patlatıyoruz kem gözleri!
Nurgül Yeşilçay kurşun döktürdü: Patlatıyoruz kem gözleri! 2000'li yılların başında 'Asmalı Konak' dizisinde canlandırdığı 'Bahar Karadağ' karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, kurşun döktürdü. Ünlü isim, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
21.03.2024 Magazin
Nurgül Yeşilçay kurşun döktürdü: Patlatıyoruz kem gözleri!
Nurgül Yeşilçay kurşun döktürdü: Patlatıyoruz kem gözleri! 2000'li yılların başında 'Asmalı Konak' dizisinde canlandırdığı 'Bahar Karadağ' karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, kurşun döktürdü. Ünlü isim, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
22.03.2024 Cadde
Ekran aşkına
Ekran aşkına Bugünlerde hemen herkesin kaçırmadığı bir dizisi ve kavuşsunlar diye dua ettiği bir dizi çifti var. Öyle ki uzun bir aradan sonra TV’ye kitlendik. Peki, bizi ekranlara bağlayan bu çiftlerin aşklarına neden meftunuz? Yıllar geçse de unutamadığımız dizi aşıkları kimlerdi? Bu hafta başrolde aşk var.
18.02.2024 Pazar
Gonca Vuslateri, Nurgül Yeşilçay'ın koy kiraladığını açıkladı! 'Sen nasıl bir cüretle gelmek istersin?'
Gonca Vuslateri, Nurgül Yeşilçay'ın koy kiraladığını açıkladı! 'Sen nasıl bir cüretle gelmek istersin?' Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, Gonca Vuslateri'nin programına konuk oldu. Bir dönem koy kiraladığını söyleyen güzel oyuncu gündem oldu.
16.02.2024 Cadde
'Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim! Takip edin beni'
'Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim! Takip edin beni' 'Asmalı Konak', 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' ve 'Aşk Kırmızı' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gece Baltalimanı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili konuşarak, "Eğleniyorum, eğlenmeye de devam edeceğim" dedi.
6.01.2024 Cadde
Nurgül Yeşilçay’dan yıllar sonra gelen itiraf: 10 katı para verdiler, senaryoya bakmadan kabul ettim!
Nurgül Yeşilçay’dan yıllar sonra gelen itiraf: 10 katı para verdiler, senaryoya bakmadan kabul ettim! 2000’lerin başında 'Asmalı Konak' dizisiyle şöhrete kavuşan Nurgül Yeşilçay, , katıldığı programda samimi açıklamalar yaptı. Bir dizi yapımcısının "Asmalı Konak’tan ne aldıysan 10 katını vereceğim" teklifinde bulunduğunu söyleyen oyuncu, hangi proje olduğunu da açıkladı.
1.12.2023 Cadde
‘Prova yaparken utanıyorum’
‘Prova yaparken utanıyorum’ Nurgül Yeşilçay, rolüne hazırlanırken yalnız olmayı tercih ettiğini söyledi. Oyuncu, “Karakter yaratırken tribe giriyorum. Evde başkası varken utanıyorum” dedi.
30.11.2023 Cadde
Nurgül Yeşilçay: Bu sene ekranlarda olmayacağım, farklı bir işte yer almak istiyorum
Nurgül Yeşilçay: Bu sene ekranlarda olmayacağım, farklı bir işte yer almak istiyorum 'Asmalı Konak', 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' ve 'Aşk Kırmızı' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün sevgilisi Necati Kocabay ile birlikte Bebek'te kameralara yansıdı. Trafiğe takılan Yeşilçay, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayarak; bu sene ekranlardan uzak olacağını açıkladı.
24.11.2023 Cadde
İpek Tuzcuoğlu kahvesini dezenfekte etti! Görenler şaştı kaldı
İpek Tuzcuoğlu kahvesini dezenfekte etti! Görenler şaştı kaldı 'Asmalı Konak' dizisindeki Dicle karakteri ile ünlenen oyuncu İpek Tuzcuoğlu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Çantasından çıkardığı bir cihazla kahvesini dezenfekte ettiği görülen Tuzcuoğlu, "Temizlik hastası oldum çıktım" açıklamasında bulundu.
23.09.2023 Cadde
Fahri Kapadokyalı İpek Tuzcuoğlu!
Fahri Kapadokyalı İpek Tuzcuoğlu! Oyunculuk kariyerinde 36 yılı geride bırakan, rol aldığı 'Asmalı Konak' ve 'Aşk ve Mavi' dizileri nedeniyle uzun süre Kapadokya'da bulunan İpek Tuzcuoğlu, yine bir Kapadokya projesiyle ekranlara dönüyor.
31.08.2023 Cadde
Nurgül Yeşilçay yolda Özcan Deniz'i gördü: Halk şok olmasın diye gelemedim Seymen!
Nurgül Yeşilçay yolda Özcan Deniz'i gördü: Halk şok olmasın diye gelemedim Seymen! Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Veda Mektubu' dizisinde başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, 2002-2003 yılları arasında yayınlanan Asmalı Konak'ta, Özcan Deniz'le başrolü oynamıştı. Tatil dönüşü yolda eski rol arkadaşını gören Yeşilçay, paylaşımıyla dikkat çekti.
1.08.2023 Cadde
İpek Tuzcuoğlu'ndan 'Asmalı Konak' açıklaması!
İpek Tuzcuoğlu'ndan 'Asmalı Konak' açıklaması! Nurgül Yeşilçay, Selda Alkor ve Özcan Deniz'in başrolü paylaştığı 'Asmalı Konak'ın (2002-2003) Dicle'si İpek Tuzcuoğlu, son yıllarda daha mütevazı bir hayatı tercih ettiğini açıklarken, "Ünlü olmayı bir kenara mı bıraktınız?" sorusunu cevapladı. Yeni projesi hakkında bilgi veren oyuncu, final tarihinin üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen hafızalarda yer eden fenomen dizi hakkında konuştu.
28.04.2023 Cadde
İpek Tuzcuoğlu: Negatif düşünce üreten insanlarla görüşmüyorum
İpek Tuzcuoğlu: Negatif düşünce üreten insanlarla görüşmüyorum 'Asmalı Konak' dizisinde canlandırdığı 'Dicle' karakteriyle hafızalara kazınan İpek Tuzcuoğlu, Enes Hergüneş'in sunduğu Enes Hergüneş Show'a katıldı. 51 yaşında olmasına rağmen genç görüntüsü ve güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, gençlik sırrını paylaştı.
25.04.2023 Cadde
Eylem Yıldız ameliyat olduğunu duyurdu! 'Hayatımın şokuna uğradım'
Eylem Yıldız ameliyat olduğunu duyurdu! 'Hayatımın şokuna uğradım' Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrolde yer aldığı 'Asmalı Konak' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Karadağ' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Eylem Yıldız, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ameliyat masasına yattı. 45 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
21.04.2023 Cadde
Değişen ben miyim bu yabancı da kim?
Değişen ben miyim bu yabancı da kim? En hızlı değişen yıllardı, 1980-2023 arası. Bildiklerimiz, alışkanlıklarımız tepetaklak oldu. İklim değişikliğinin en serti ruhlarda yaşandı. Derya Bengi ile Erdir Zat bu yolculuğa rehberlik ediyorlar.
22.01.2023 Kültür Sanat
Nurgül Yeşilçay: Ağlamaktan sıkıldım
Nurgül Yeşilçay: Ağlamaktan sıkıldım Son dönemde komedi projelerinde yer alan Nurgül Yeşilçay, “Ağlamaktan sıkıldım. Komediyi tercih ederim. Oynaması daha zevkli” açıklamasını yaptı. Uzun süredir yapımcı Necati Kocabay ile aşk yaşayan bir çocuk annesi ünlü oyuncu, "Sizden sürpriz bir nikâh bekliyoruz. Olur mu böyle bir şey?" sorusunu da yanıtladı.
7.11.2022 Cadde
Nurgül Yeşilçay'dan 'kırmızı aşkım' pozları
Nurgül Yeşilçay'dan 'kırmızı aşkım' pozları Şimdilerde ‘Mahalleden Arkadaşlar’ adlı filmle beyazperdede sevenleriyle buluşan Nurgül Yeşilçay, bir ayda 10 kilo vererek fit bir görüntüye kavuştu. 'İkinci Bahar', 'Asmalı Konak' gibi dizilerle hafızalara kazınan güzel oyuncu, son olarak kırmızı elbisesiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
27.10.2022 Cadde
Galatasaray'dan ayrılan Derya Çayırgan'dan Fatih Terim itirafı!
Galatasaray'dan ayrılan Derya Çayırgan'dan Fatih Terim itirafı! Galatasaray'daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Derya Çayırgan ayrılığı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Filenin Sultanları'nda Eda Erdem ve Zehra Güneş hakkında konuşan Çayırgan'ın Fatih Terim sözleri dikkat çekti.
27.09.2022 Voleybol
Selda Alkor: Artık benim kanımdan kimse hayatta değil!
Selda Alkor: Artık benim kanımdan kimse hayatta değil! Ceyda Düvenci, NTV'de ekranlara gelen 'Bambaşka Sohbetler' programında 19 Eylül Pazartesi günü Türk Sinemasının efsane isimlerinden Selda Alkor'u (79) konuk etti. 'Çemberimde Gül Oya'nın Yurdanur'u, Asmalı Konak'ın Sümbül'ü, 'Böyle mi Olacaktı' adlı diziyle yıllar önce dostluklarının başladığı Düvenci'ye duygulandıran aile hikayesini anlattı.
22.09.2022 Cadde
Selda Alkor paylaştı! 'İnatçı Gelin' filminden bir kare'
Selda Alkor paylaştı! 'İnatçı Gelin' filminden bir kare' Türk sinemasının usta oyuncusu Selda Alkor, 1965 yılında Sapanca'da çekilen 'İnatçı Gelin' adlı filmin setinde meslektaşı Münir Özkul ve yönetmen Sırrı Gültekin ile birlikte çekildiği fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunarak eski günleri yad etti.
18.05.2022 Cadde
‘Gözlerinin hapsindeyim’
‘Gözlerinin hapsindeyim’ Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu İranlı modacı Samar Dadgar ile Kapadokya’ya tatile gitti.
12.04.2022 Cadde
Özcan Deniz ile sevgilisi Samar Dadgar ön balayına çıktı
Özcan Deniz ile sevgilisi Samar Dadgar ön balayına çıktı Feyza Aktan ile boşanma sürecinde İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz, bir süre önce aşkını gözler önüne sermişti. Evlenecekleri konuşulan çift, ön balayına çıktı. Samar Dadgar, aşk pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
11.04.2022 Cadde
Nurgül Yeşilçay, Bodrum'da içtiği çorbanın fiyatına isyan etti!
Nurgül Yeşilçay, Bodrum'da içtiği çorbanın fiyatına isyan etti! Geçtiğimiz hafta ekranlara veda eden 'Son Nefesime Kadar' adlı dizide başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile Bodrum'a gitti. 46 yaşındaki oyuncu, bir restoranda içtiği çorbaya ödediği ücrete sitem etti.
27.03.2022 Cadde
Son Nefesime Kadar dizisi Mihri kimdir? Nurgül Yeşilçay kaç yaşında, nereli?
Son Nefesime Kadar dizisi Mihri kimdir? Nurgül Yeşilçay kaç yaşında, nereli? Nurgül Yeşilçay, Son Nefesime Kadar dizisinin başrolünde Mihri rolü ile yer alıyor. Oyuncu, tiyatro bölümünden mezun oldu. İkinci Bahar dizisindeki karakteri ile tanındı. Asmalı Konak'taki rolü ile adını geniş kitlelere duyurdu. Birçok dizi ve filmde yer alan Nurgül Yeşilçay aslen nereli?
23.02.2022 Cadde
'Asmalı Konak' kadınları buluştu! 'Nasıl özlemişiz'
'Asmalı Konak' kadınları buluştu! 'Nasıl özlemişiz' 2002-2003 yıllarında yayınlanan 'Asmalı Konak' dizisinde rol alan dört oyuncu, yılar sonra bir araya geldi. Goncagül Sunar, sürpriz buluşmadan fotoğrafları paylaşıp, "Yılların Asmalı Konak dostluğu" dedi. Aynı dizinin bir diğer oyuncunun yorumu da dikkatlerden kaçmadı.
15.10.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Asmalı Konak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.