Assos

Assos

Son dakika Assos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Assos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Assos haber sayfamızda...

Assos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 484 assos haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu: Birçok hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Birçok hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çanakkale programları kapsamında, İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı AK Parti’li Jülide İskenderoğlu’nun proje lansman toplantısına katıldı. Programda Bakan Uraloğlu’na, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir eşlik etti. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program açılış konuşmalarıyla devam etti.
9.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı: Çanakkale’de 2 büyük proje hizmete açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayramiç-Etili Çevre Yolları ile ağır taşıt trafiğini şehir dışına aldıklarını belirterek, “Seyahat süresini de 24 dakika kısalttık. Proje ile yıllık toplam 52,1 milyon lira da tasarruf sağlanacak. Sarıcaeli-Teknopark Farklı Seviyeli Kavşağı ile Çanakkaleliler yıllık 87 milyon lira tasarruf edecek” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Çanakkale'de emlak fırsatları altın değerinde
Çanakkale'de emlak fırsatları altın değerinde Çanakkale, İstanbul, İzmir ve Bursa üçgenindeki konumu ve artan ulaşım imkanlarıyla büyük kentlere olan ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor.
7.02.2024 Ekonomi
Meteoroloji tek tek saydı: 25 ile uyarı! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji tek tek saydı: 25 ile uyarı! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 25 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarı yaptığı iller hakkında 'Aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzlara karşı vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmaması büyük önem taşıyor.' diyerek vatadanşlara çağrıda bulundu. İşte detaylar...
15.01.2024 Gündem
100 kg. yağış düşebilir! Prof. Dr. Orhan Şen il il saydı: Kendinizi yükseklere taşıyın
100 kg. yağış düşebilir! Prof. Dr. Orhan Şen il il saydı: Kendinizi yükseklere taşıyın Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli kar ve sağanak yağışı beklenen bölgeleri açıkladı. 25 kent için alarm verilirken Prof. Dr. Orhan Şen bazı bölgelere dikkat çekerek buralara 100 kg. yağış düşebileceğini ifade etti. Vatandaşlara uyarıda bulunan Şen, '20-23 Ocak tarihlerinde kar yağışı olacak mı?' sorusuna da yanıt verdi.
15.01.2024 Haberler
100 kg. yağış düşebilir! Prof. Dr. Orhan Şen il il saydı: Kendinizi yükseklere taşıyın
100 kg. yağış düşebilir! Prof. Dr. Orhan Şen il il saydı: Kendinizi yükseklere taşıyın Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli kar ve sağanak yağışı beklenen bölgeleri açıkladı. 25 kent için alarm verilirken Prof. Dr. Orhan Şen bazı bölgelere dikkat çekerek buralara 100 kg. yağış düşebileceğini ifade etti. Vatandaşlara uyarıda bulunan Şen, '20-23 Ocak tarihlerinde kar yağışı olacak mı?' sorusuna da yanıt verdi.
15.01.2024 Gündem
Gazeteci Arolat son yolculuğuna uğurlandı
Gazeteci Arolat son yolculuğuna uğurlandı 81 yaşında hayatını kaybeden ekonomi yazarı ve gazeteci Osman Saffet Arolat için Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nde tören düzenlendi.
1.11.2023 Gündem
Gazeteci Osman Arolat hayatını kaybetti
Gazeteci Osman Arolat hayatını kaybetti Nasıl Bir Ekonomi gazetesi başyazarı, duayen gazeteci Osman Saffet Arolat, hayatını kaybetti.
1.11.2023 Ekonomi
100 yıllık süreçte hayata geçirilen tünel projeleri…
100 yıllık süreçte hayata geçirilen tünel projeleri… İstanbul’un Avrupa ve Asya yakaları İstanbul Boğazı’nın altından geçen 5.4 km uzunluğundaki iki katlı bir karayolu tüneliyle bağlandı. Ayrıca tünele girişleri sağlamak üzere her iki yakada toplam 9.2 km boyunca karayolu genişletilmesini ve iyileştirilmesi amacıyla planlanmış ve yapımı tamamlanmıştır.
28.10.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! 309 milyon TL tasarruf sağlandı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 309 milyon TL tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünellerini 1 yılda 3 milyon 29 bin 444 araç kullandı. Zamandan ve akaryakıttan toplam 309 milyon lira tasarruf elde edildi” dedi.
12.10.2023 Ekonomi
Gramına 200 dolar verdiler! Yıkarken içindeki sıvıyı fark etti
Gramına 200 dolar verdiler! Yıkarken içindeki sıvıyı fark etti Malatya’da mantar toplamaya gittiği dağda diğer taşlardan farklı taşları gören Osman Ünver, yanına aldığı taşları 1 yıldır muhafaza ediyor. Ünver, geçen yıl taşların gramına 200 dolar verdiklerini ama satmadığını belirtti.
27.09.2023 Gündem
Assos Antik Kentte bulundu! '1800 yıllık nadir yapılardan bir tanesi'
Assos Antik Kentte bulundu! '1800 yıllık nadir yapılardan bir tanesi' Çanakkale’nin Ayvacık ilçesindeki 7 bin yıllık Assos Ören Yeri'nde Bouleuterion'un (meclis binası) doğusundaki çeşme (Nymphaeum) yapısında devam eden kazılarda gündelik yaşama ışık tutan 1800 yıllık kaplar bulundu.
27.09.2023 Gündem
Sonbaharın kültür yolları
Sonbaharın kültür yolları Bu yıl 11 şehre yayılan Kültür Yolu Festivalleri, sonbahar boyunca başta düzenlendiği kentin sakinleri olmak üzere çevre illerden gelen misafirlere, gastronomi meraklılarına, kültür avcılarına, tarih tutkunlarına, kısacası her tür gezgin ruha hitap ediyor.
16.09.2023 Pazar
En riskli 2 bölge! İstanbul depremi suyu da vuracak
En riskli 2 bölge! İstanbul depremi suyu da vuracak Olası İstanbul depreminde kentin içme suyu ve atıksu sistemi de büyük tehdit altında. Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız en riskli 2 bölgeyi açıkladı.
30.08.2023 Ekonomi
Son dakika: Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! Adı depremlerle anılmayan Konya neden sallanıyor?
Son dakika: Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! Adı depremlerle anılmayan Konya neden sallanıyor? Konya'nın Kulu ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. 6 Şubat depremlerinden sonra uzmanlar Türkiye’nin kaydığı yönünde açıklamalar yapmıştı. Bu kaymanın Konya'da yaşanan depremleri tetikleme ihtimali var mı? Prof. Dr. Murat Utkucu 'harita' detayına dikkat çekerek gerçeği açıkladı.
29.08.2023 Gündem
Prof. Dr. Orhan Şen tarih verdi: Marmara'da Eylül 2-4 arası yağış görünüyor
Prof. Dr. Orhan Şen tarih verdi: Marmara'da Eylül 2-4 arası yağış görünüyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 8 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunuldu. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında 'Eylül 2-4 arası yağış görünüyor' diyerek bölgeleri sıraladı. İşte detaylar...
27.08.2023 Gündem
'Formulaz' heyecanı! 'Uçmaktan korkmuyoruz'
'Formulaz' heyecanı! 'Uçmaktan korkmuyoruz' Karadeniz Bölgesi'nin gelenekselleşen tahta araba yarışı ‘Formulaz’ bu yıl da nefes kesti.
27.08.2023 Gündem
‘Tarzan’ın peşinde zor anlar! Yasak bölgede dikkati dağılınca yakalandı
‘Tarzan’ın peşinde zor anlar! Yasak bölgede dikkati dağılınca yakalandı Antalya'da falezlerde çıplak bir adam demirlere tırmandı, polislerden kaçıp şemsiyenin üzerine çıktı. İkna çalışmalarını merak edenler o anları dört gözle takip etti.
27.08.2023 Gündem
Türk bayrağına adını yazdırdı! Valilik: Soruşturma başlatıldı
Türk bayrağına adını yazdırdı! Valilik: Soruşturma başlatıldı Muğla'nın Fethiye ilçesinde, üzerinde belediye başkanının adı ile belediye logosunun yer aldığı Türk bayraklarının tasarlanıp, reklam panolarına asılmasına ilişkin adli ve idari işlem başlatıldı.
27.08.2023 Gündem
Naci Görür 'Deprem beklentim biraz değişti' diyerek uyardı: 700 kilometre canlı fay üzerindeler
Naci Görür 'Deprem beklentim biraz değişti' diyerek uyardı: 700 kilometre canlı fay üzerindeler 6 Şubat'taki depremlerin pek çok şeyi etkilediğini belirten Prof. Dr. Naci Görür, 'Deprem beklentim biraz değişti' diyerek çarpıcı uyarılarda bulundu. Celal Şengör'ün İstanbul'dan taşınma konusuna da değinen Görür "Özenli olmak lazım onun hakkında" dedi.
27.08.2023 Gündem
Kan donduran kayıtlar! Eymen'in ölümünde yeni gelişme
Kan donduran kayıtlar! Eymen'in ölümünde yeni gelişme İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
27.08.2023 Gündem
7 dakika kapıdan gitmediler! İstanbul'da korku dolu dakikalar
7 dakika kapıdan gitmediler! İstanbul'da korku dolu dakikalar İstanbul'da yüzleri kapalı olan ve ellerinde çuval bulunan şüpheliler, kuyumcu önünde 7 dakika boyunca soygun yapmaya çalıştı.
27.08.2023 Gündem
Kazada kezzap dehşeti! 'Yanıyoruz' diye bağıran yolcular su zannettikleri asit çukuruna atladı
Kazada kezzap dehşeti! 'Yanıyoruz' diye bağıran yolcular su zannettikleri asit çukuruna atladı İstanbul-Ankara seferini yapan 'Sinemalı Civan' adlı şehirlerarası yolcu otobüsü, Sakarya’nın Hendek ilçesinin Kargalıhanbaba Köyü’ne geldiğinde, şaft arızası nedeniyle yol kenarında bekleyen bir kamyona arkadan çarptı. Ve Türkiye hatta belki de dünya tarihinin en korkunç trafik kazalarından biri meydana geldi. Ancak bu sadece trafik kazası olarak da kalmadı, yolcuların korkunç şekilde can verdikleri bir felakete dönüştü.
28.08.2023 Yaşam
Hayatın, ışığın ve İstanbul’un ressamı: Fausto Zonaro
Hayatın, ışığın ve İstanbul’un ressamı: Fausto Zonaro Fausto Zonaro, 1891’de geldiği İstanbul’a sevdalıydı. Sultan II. Abdülhamid’in portresini yapan tek ressamdı. Ardında binden fazla İstanbul konulu eser bıraktı. 1910’da “Persona non grata” olduğunu anlayınca eşi ve çocuklarıyla birlikte Sirkeci’den veda etti kente...
27.08.2023 Gündem
200 milyon euro’luk Fransız şarabı çöpe gitti
200 milyon euro’luk Fransız şarabı çöpe gitti Fransız hükümeti, talep azlığı nedeniyle üretim fazlası şarabı imha etmek ve üreticileri desteklemek için 200 milyon euro harcanacağını açıkladı.
27.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Assos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.