Asuman Krause

Asuman Krause

1998 Türkiye ikinci güzeli, eski manken, sunucu, oyuncu ve şarkıcıdır.   Çocukluğu Asuman Krause Adapazarlı Çerkes anneyle Alman babanın kızı olarak Almanya'da dünyaya geldi.   Almanya Genç Milli Basketbol Takımı'na girdi.   Annesi, Krause 17 yaşındayken ablasıyla onu alıp Türkiye'ye geldi.   Krause Almanca, Türkçe, İngilizce ve Fransızca biliyor.   Türkiye Güzellik Yarışması sonrası Türkiye ikinci güzeli seçildikten sonra mankenliğe başladı. 2005 yılında "Yaz Sabahı" isimli showun sunuculuğunu üstlendi. Aynı yıl Sen Ne Dilersen adlı filminde melek rolünü üstlenerek oyunculuğa adım attı. Sonradan Görme dizisinde Metin Şentürk ile başrolü paylaştı. "No Savaş Yes Manken" tiyatro oyununun ardından Kandemir Konduk'un "İyi Aile Çocuğu" tiyatrosunda başrol alarak oyunculuğunu pekiştirdi.    Krause, 2006 yılında mankenliği bırakarak şarkıcılığa başladı. İlk albümü "Çok Yalnızım"ı 2006 yılında Seyhan Müzik etiketiyle yayınladı. Mankenlikten şarkıcılığa geçtiği için yapılabilecek haksız eleştirileri önlemek için, albümü ismini vermeden radyolara gönderdi. Şarkıları genel olarak pozitif tepkiler alırken, ses rengi ise Burcu Güneş ve Emel Müftüoğlu'na benzetildi. İkinci albümü "Kukla" ise 2008 yılında yayınlandı. 2009 Mayıs ayına kadar Show TV'de Wipe Out programını sunan Krause, bugünlerde ise Show TV'de Wipe Out adlı yarışmanın 4. serisini sunmaktadır. Ayrıca, Star Tv'de Fear Factor Extreme adlı programı sunmuştur. 2011'in Kasım ayından itibaren ise FOX'ta yeniden yayınlanmaya başlayan Var Mısın Yok Musun isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenmektedir.

Asuman Krause

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 510 asuman krause haberi bulunmuştur.
75’inci yıl dönümü
75’inci yıl dönümü Türk taşımacılık ve lojistik sektörünün dünyaca ünlü markası Kınay, 75’inci kuruluş yıl dönümünü çalışanları ile Beykoz Kundura Fabrikası’nda kutladı.
5.10.2021 Cadde
Asuman Krause'nin sunumuyla 'Aileler Yarışıyor' başlıyor
Asuman Krause'nin sunumuyla 'Aileler Yarışıyor' başlıyor 'Aileler Yarışıyor' yeni sezonda Asuman Krause’nin sunumuyla 28 Haziran Pazartesi gününden itibaren, hafta içi her akşam 21.00’de 360’ta izleyiciyle buluşacak.
27.06.2021 Cadde
Asuman'la Sevgili Dünürüm ne zaman, saat kaçta yayınlanıyor?
Asuman'la Sevgili Dünürüm ne zaman, saat kaçta yayınlanıyor? Asuman Krause yeni yarışma programı ile ekrana döndü... Asuman'la Sevgili Dünürüm yarışmasında birbirinden iddialı isimler yemeklerini sergileyecek. Asuman Krause'nin sunumuyla çok daha eğlenceli hale gelen yarışma hangi günler ekrana gelecek?
17.08.2020 Cadde
Selin Ciğerci kimdir, hamile mi? Selin Ciğerci kaç yaşında, kiminle evli?
Selin Ciğerci kimdir, hamile mi? Selin Ciğerci kaç yaşında, kiminle evli? Selin Ciğerci hakkında meraklı arayış başladı. Futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, anne olacağının sinyalini verdi. Geçen yıl Gökhan Çıra ile evlenen Selin ciğerci kimdir? Sosyal medyada paylaşımlarıyla çok konuşulan Selin Ciğerci hamile mi?
4.06.2020 Gündem
Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında? Selin Ciğerci biyografisi
Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında? Selin Ciğerci biyografisi Selin Ciğerci kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bir dönem Wipeout progranına katıldıktan sonra adından söz ettiren Selin Ciğerci daha sonra 2018 yılında beş karat isimli bir şarkı çıkardı. Aslen Kastamonu'lu olan Selin Ciğerci hakkında merak edilenleri sizler için derledik
11.05.2020 Cadde
Yeni Bi Fest'ten yeni yıla özel program
Yeni Bi Fest'ten yeni yıla özel program Birbirinden ünlü sanatçılar eşliğinde, sofraların mezelerle donatılacağı, şarkıların hep bir ağızdan söyleneceği, muhteşem bir yılbaşı programı, “Yeni Bi Yıl“ yeni yılda evlerinize geliyor.
25.12.2019 Kültür Sanat
Gökhan Çıra - Muslera olayı nedir? Muslera ve Gökhan Çıra'dan açıklama! Gökhan Çıra kimdir?
Gökhan Çıra - Muslera olayı nedir? Muslera ve Gökhan Çıra'dan açıklama! Gökhan Çıra kimdir? Gökhan Çıra ve Muslera arasında yaşanan gerginlik sonrasında her iki isim de gündeme geldi. Son dakika haberleri yakından takip edenler, Gökhan Çıra ve Muslera haberleriyle karşılaştı. Peki Gökhan Çıra - Muslera olayı nedir? Gökhan Çıra kimdir? Kaç yaşındadır? İşte Gökhan Çıra hakkında merak edilenler...
18.12.2019 Gündem
Selin Ciğerci kimle evli? Selin Ciğerci kaç yaşında ve nereli?
Selin Ciğerci kimle evli? Selin Ciğerci kaç yaşında ve nereli? Selin Ciğerci'nin yaşamı birçok vatandaş tarafından merak edilmeye başladı. Sosyal medya fenomeni olarak bilinen Selin Ciğerci, geçtiğimiz Ekim ayında evlendi. Mutlu ilişkisiyle dikkat çekmeyi başaran Selin Ciğerci kimle evlendi? Selin Ciğerci kaç yaşında ve nereli? İşte instagramda 2 milyon takipçisi olan Selin Ciğerci'nin hayatı hakkında bilinenler...
18.12.2019 Gündem
Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra kim?
Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra kim? Sosyal medya fenomenleri arasında yer alan Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra'nın ayaklarını öptüğü görüntüler gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları ise Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra hakkında arayışa geçti. Selin Ciğerci kimdir? Gökhan Çıra kimdir? İşte evlilikleriyle iz bırakan çift hakkında merak edilenler...
27.11.2019 Gündem
Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında? Selin Ciğerci'nin kalçası ellendi!
Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında? Selin Ciğerci'nin kalçası ellendi! Selin Ciğerci yine gündem oldu! Katıldığı bir gösterisinde kalçası dokunulunca neye uğradığını şaşıran ünlü şarkıcı, günün hakkında en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Peki Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında?
17.11.2019 Gündem
Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kiminle evleniyor?
Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kiminle evleniyor? Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci dün akşam kına gecesi yaptı. 28 Ekim'de evlenecek olan Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşındadır, mesleği nedir? Ünlü isimlerin katıldığı kına gecesi sonrasında Selin Ciğerci'nin kiminle evleneceği merak konusu oldu. İşte Selin Ciğerci hakkında merak edilenler...
22.10.2019 Gündem
Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında, sevgilisi kim?
Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci kaç yaşında, sevgilisi kim? Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra, evlilik yolunda ilk adımı attı.Ekim ayında dünyaevine girmeye hazırlanan Gökhan Çıra-Selin Ciğerci çifti, dün akşam nişanlandı. Selin Ciğerci hakkında arayış ise artış gösterdi. Peki Selin Ciğerci kaç yaşında? Mesleği nedir?
11.10.2019 Gündem
Selin Ciğerci kaç yaşında? Selin Ciğerci kimdir?
Selin Ciğerci kaç yaşında? Selin Ciğerci kimdir? Sosyal medyada 2 milyon takipçisi olan Selin Ciğerci hakkında meraklı arayış devam ediyor. Selin Ciğerci'nin herhangi bir videosuna veya paylaşımına bakan sosyal medya kullanıcıları, Selin Ciğerci'nin kaç yaşında olduğunu, nereli olduğunu ve yaşamı hakkında bilgi edinmek istiyor. İşte Selin Ciğerci hakkında merak edilenler...
1.10.2019 Gündem
Selin Ciğerci kimle evlenecek? Selin Ciğerci kaç yaşında?
Selin Ciğerci kimle evlenecek? Selin Ciğerci kaç yaşında? Sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündeme gelen Selin Ciğerci, takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Selin Ciğerci kiminle evli? Selin Ciğerci kaç yaşında? İşte Selin Ciğerci hakkında merak edilenler...
25.09.2019 Gündem
Asuman Krause kaç yaşında? Asuman Krause nereli?
Asuman Krause kaç yaşında? Asuman Krause nereli? 1 Mart 1976'da Almanya'da doğan Asuman Krause, Türkiye ikinci güzeli, eski manken, sunucu, oyuncu ve şarkıcı.Asuman Krause Türk bir anneyle, Alman bir babanın kızı olarak Almanya'da dünyaya geldi. Almanya Genç Milli Basketbol Takımı'na girdi. Annesi, Asuman 17 yaşındayken ablasıyla onu alıp Türkiye'ye geldi. Krause Almanca, Türkçe, İngilizce ve Fransızca biliyor.
4.08.2019 Gündem
Asuman Krause ile İlker İnanoğlu 14 yıl sonra yeniden birlikte!
Asuman Krause ile İlker İnanoğlu 14 yıl sonra yeniden birlikte! 2005 yılında aşk yaşayan Asuman Krause ile İlker İnanoğlu’nun yolları tekrar kesişti.
4.08.2019 Cadde
Sevda Demirel: Artık benden kaçma Hande!
Sevda Demirel: Artık benden kaçma Hande! Eski manken Sevda Demirel, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. ABD'li magazin yıldızı Kim Kardasian'a benzemek için yaptırdığı estetiklerle gündemde olan Demirel, yıllar önce tokat attığı sunucu Hande Ataizi ile barışmak istediğini söyledi.
22.11.2018 Cadde
Sevda Demirel: Artık benden kaçma Hande!
Sevda Demirel: Artık benden kaçma Hande! Eski manken Sevda Demirel, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. ABD'li magazin yıldızı Kim Kardasian'a benzemek için yaptırdığı estetiklerle gündemde olan Demirel, yıllar önce tokat attığı sunucu Hande Ataizi ile barışmak istediğini söyledi.
22.11.2018 Cadde
‘Kendime vakit ayırıyorum’
‘Kendime vakit ayırıyorum’ Asuman Krause, İstinye Park’ta objektiflere takıldı.
9.08.2018 Cadde
Aman plaka görünmesin!
Aman plaka görünmesin! Asuman Krause, İstinye Park’ta aracının içinde görüntülendi.
14.07.2018 Cadde
Asuman Krause elbiseyle duş aldı
Asuman Krause elbiseyle duş aldı Uzun süredir görünmeyen sunucu Asuman Krause, Bodrum Türkbükü’nde ortaya çıktı. Şov yapmak isterken de kendini ıslattı. Baktı olacak gibi değil, kıyafetiyle duş aldı.
4.07.2018 Cadde
Asuman Krause elbiseyle duş aldı
Asuman Krause elbiseyle duş aldı Uzun süredir görünmeyen sunucu Asuman Krause, Bodrum Türkbükü’nde ortaya çıktı. Şov yapmak isterken de kendini ıslattı. Baktı olacak gibi değil, kıyafetiyle duş aldı.
4.07.2018 Cadde
Bahçe güzeli
Bahçe güzeli Uzun süredir ekrandan uzak olan Asuman Krause, Türkbükü’nde görüntülendi...
3.07.2018 Cadde
Motivasyon depolayacaklar
Motivasyon depolayacaklar Geçen yıl Türkiye’nin önde gelen şirketlerini ağırlayan Game of Colors’ın ikincisi, 6 ve 13 Mayıs’ta La Fontaine Garden’da düzenleniyor.
6.05.2018 Ekonomi
‘Yakında ekranda olacağım ‘
‘Yakında ekranda olacağım ‘ Asuman Krause, İstinye Park’da alışveriş yaparken görüntülendi.
11.01.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Asuman Krause ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.