Atakum

Atakum

Son dakika atakum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan atakum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan atakum haber sayfamızda...

Atakum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.310 atakum haberi bulunmuştur.
Kuyumcudan şoke eden plan! 'Sigortadan para almak için aracını yaktı'
Kuyumcudan şoke eden plan! 'Sigortadan para almak için aracını yaktı' Samsun'da bir kuyumcu, 'sigortadan para almak için araç kundakladığı' iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklandı.
22.04.2024 Gündem
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay Samsun’da ehliyetsiz sürücü M.B.'nin (17) kullandığı otomobilin motosiklete çarptığı kazada ölen kurye Sefa Şerif Efe'nin (23) cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Sefa ile ilgili yürek yakan detay herkesi kahretti.
21.04.2024 Gündem
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Siyasi partilerin yaptığı 22 itiraz karara bağlandı. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Resim öğretmeni elektrik trafolarını tuval gibi kullanıyor, çizdiği resimler hayran bırakıyor
Resim öğretmeni elektrik trafolarını tuval gibi kullanıyor, çizdiği resimler hayran bırakıyor Samsun'da bir resim öğretmeninin trafo duvarlarına çizdiği resimler hayran bırakıyor. Özel anları ve önemli günleri anlatan resimler çizen öğretmen, Samsun'un görsel kimliğine katkı sağlıyor.
6.04.2024 Haberler
Seçim günü büyük şok: Aza listesinde Survivor yarışmacıları var
Seçim günü büyük şok: Aza listesinde Survivor yarışmacıları var Samsun'da bir mahallede muhtarlık seçiminde tek kadın aday olan Nurcan Korkmaz, seçim günü kabinlere konulan "Nurdan Kaçmaz" isimli aday pusulasının sahte olduğunu iddia ederek, Samsun İl Seçim Kurulu’na itirazda bulundu. "Nurdan Kaçmaz"ın azaları içinde Survivor yarışmacılarının bazılarının isimlerinin olması dikkat çekti.
5.04.2024 Haberler
Aza listesinde ünlü isimler! Seçim günü ortaya çıktı, ortalık karıştı
Aza listesinde ünlü isimler! Seçim günü ortaya çıktı, ortalık karıştı Samsun'da bir mahallede muhtarlık seçiminde tek kadın aday olan Nurcan Korkmaz, seçim günü kabinlere konulan "Nurdan Kaçmaz" isimli aday pusulasının sahte olduğunu iddia ederek, Samsun İl Seçim Kurulu’na itirazda bulundu. "Nurdan Kaçmaz"ın azaları içinde Survivor yarışmacılarının bazılarının isimlerinin olması dikkat çekti.
5.04.2024 Gündem
Kamyonet yol ortasında alev alev böyle yandı
Kamyonet yol ortasında alev alev böyle yandı Samsun’da her gün binlerce aracın geçiş noktası olan yolda bir kamyonet alev alev yandı. O anlar anbean görüntülendi.
1.04.2024 Haberler
Samsun'da AK Parti'li Halit Doğan Büyükşehir Belediye Başkanı oldu
Samsun'da AK Parti'li Halit Doğan Büyükşehir Belediye Başkanı oldu Samsun'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li Halit Doğan Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
2024 ATAKUM SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Samsun Atakum Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ATAKUM SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Samsun Atakum Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Samsun Atakum Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Atakum ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Samsun Atakum Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
CHP’li başkan İYİ Parti’ye oy istedi
CHP’li başkan İYİ Parti’ye oy istedi CHP’nin yeniden aday göstermediği Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci  İYİ Parti için oy istedi.
30.03.2024 Gündem
Samsun'da ‘Sıfır Atık’ için farkındalık etkinliği
Samsun'da ‘Sıfır Atık’ için farkındalık etkinliği Samsun’da '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla çevre temizliği etkinliği düzenlendi.
29.03.2024 Gündem
Komşunun köpeğini öldürme iddiasına gözaltı
Komşunun köpeğini öldürme iddiasına gözaltı Samsun'da komşusunun köpeğini pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü iddia edilen bir kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
29.03.2024 Gündem
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu Samsun'da bir vatandaş, sosyal medya hesabı üzerinden sipariş verdiği 4 bin TL'lik otomobil aynasını göndermeyen kişiden şikayetçi oldu.
27.03.2024 Haberler
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2018’deki cumhurbaşkanlığı seçimi gecesinde nerede olduğunu soran CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sosyal medya hesabından yanıt verdi.
26.03.2024 Gündem
Eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru kaçırmıştı! Cezası belli oldu
Eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru kaçırmıştı! Cezası belli oldu Samsun'da eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru silah zoruyla kaçıran şahıs, toplam 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
18.03.2024 Gündem
Ortodontide yeni yöntem: Şeffaf plaklar
Ortodontide yeni yöntem: Şeffaf plaklar Şeffaf plaklar kullanılarak uygulanan ortodontik tedaviler hakkında merak edilenleri SmileDent Atakum kurucusu Ortodonti Uzmanı Dt. Samet Çelik yanıtladı.
19.03.2024 Advertorial
Duruşmadan dönen avukatın acı sonu!
Duruşmadan dönen avukatın acı sonu! Gümüşhane'de katıldığı duruşmadan dönerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden avukat Öznur Taş (41) için Samsun Adliyesi'nde tören düzenlendi. Öznur Taş, tören sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.
12.03.2024 Gündem
Karadeniz Fayı uyandı mı? Samsun'daki depremin şifreleri: '56 yıl önce tsunami de yaşandı'
Karadeniz Fayı uyandı mı? Samsun'daki depremin şifreleri: '56 yıl önce tsunami de yaşandı' Türkiye, son günlerde dört bir yanında kaydedilen 4.0 büyüklüğünün üzerindeki depremlerle sarsıldı. Dün sabah saatlerinde ise pek de alışık olunmayan noktadan gelen deprem haberi akılları karıştırdı. Özellikle 6 Şubat’tan sonra değiştiği belirtilen risk haritası Samsun için ne söylüyor? 3 uzman, Milliyet.com.tr’ye açıkladı.
12.03.2024 Gündem
Samsun'da canlı yayın sırasında depreme yakalandı! 'Hala etkisinden kurtulamadım'
Samsun'da canlı yayın sırasında depreme yakalandı! 'Hala etkisinden kurtulamadım' Samsun'da sahur vakti canlı yayın yaparken meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depreme yakalanan Adem Yıldız, "Deprem sırasında ayaklarımın bağı çözüldü" dedi.
11.03.2024 Haberler
Samsun'da canlı yayın sırasında depreme yakalandı! 'Hala etkisinden kurtulamadım'
Samsun'da canlı yayın sırasında depreme yakalandı! 'Hala etkisinden kurtulamadım' Samsun'da sahur vakti canlı yayın yaparken meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depreme yakalanan Adem Yıldız, "Deprem sırasında ayaklarımın bağı çözüldü" dedi.
11.03.2024 Gündem
Naci Görür'den Samsun'daki depremle ilgili açıklama
Naci Görür'den Samsun'daki depremle ilgili açıklama Samsun’da gece saat 03.10’da meydana gelen deprem anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Prof. Dr. Naci Görür de yaşanan depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Gündem
Deprem anı kameralara saniye saniye yansıdı
Deprem anı kameralara saniye saniye yansıdı Samsun’da gece saat 03.10’da meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem, bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
11.03.2024 Haberler
Son dakika! AFAD duyurdu: Samsun'da 4 büyüklüğünde deprem
Son dakika! AFAD duyurdu: Samsun'da 4 büyüklüğünde deprem Samsun’da AFAD verilerine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yoğun şekilde kendini hissettirdi.
11.03.2024 Gündem
Korkunç görüntüler! Deprem olmuş gibi! Yeni yapılan okulun bahçesi, duvarları bu hale geldi
Korkunç görüntüler! Deprem olmuş gibi! Yeni yapılan okulun bahçesi, duvarları bu hale geldi Samsun Atakum'da yeni yapılan okulda korkunç bir manzara ortaya çıktı. Okulun bahçesinde ve duvarlarında çatlaklar oluştu. Gören gözlerine inanamadı. İşte detaylar...
28.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Biz hizmet için siyaset yapıyoruz
Bakan Uraloğlu: Biz hizmet için siyaset yapıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Biz hizmet için siyaset yapıyoruz ki, şehirlerimiz gelişsin, ülkemiz gelişsin, vatandaşlarımız geleceğe güvenle bakabilsin" dedi.
28.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Atakum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.