Atalay

Atalay

Son dakika atalay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan atalay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan atalay haber sayfamızda...

Atalay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.143 atalay haberi bulunmuştur.
CHP yollara düşecek! Mahalle mahalle seçim raporu
CHP yollara düşecek! Mahalle mahalle seçim raporu CHP, Ramazan Bayramı sonrası sahaya inmeye hazırlanıyor. Parti Meclisi (PM), il başkanları ve belediye başkanlarıyla yapılacak toplantıların ardından CHP, tam kadro yollara düşecek.
15.04.2024 Gündem
Özel, STK’larla bayramlaştı
Özel, STK’larla bayramlaştı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kamu kurumu niteliğindeki meslek örgütlerinin, sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla telefonda görüşerek, Ramazan Bayramı’nı kutladı.
12.04.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel Gezi tutuklularının yakınları ile bayramlaştı
CHP lideri Özgür Özel Gezi tutuklularının yakınları ile bayramlaştı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gezi davasında tutuklananların yakınlarını telefonla arayıp bayramlarını kutladı.
11.04.2024 Gündem
Antalya'da korkunç kaza: 29 yaralı
Antalya'da korkunç kaza: 29 yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel servis aracı, meydana gelen kazada otomobille çarpışarak devrildi. 29 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
10.04.2024 Gündem
Antalya'da feci kaza: 29 yaralı
Antalya'da feci kaza: 29 yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel servis aracı, meydana gelen kazada otomobille çarpışarak devrildi. 29 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
10.04.2024 Haberler
Şanlıurfaspor, Ümraniyespor deplasmanında galip!
Şanlıurfaspor, Ümraniyespor deplasmanında galip! Trendyol 1. Lig'in 29'uncu haftasında Ümraniyespor, Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup oldu.
6.04.2024 1.Lig
Sorhin Çele MİT'ten kaçamadı! Örgütün 'hedef şaşırtma' yöntemi tutmadı
Sorhin Çele MİT'ten kaçamadı! Örgütün 'hedef şaşırtma' yöntemi tutmadı Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarılı bir şekilde devam ederken bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. PKK/YPG-YPJ sözde sorumlusu Sorhin Çele'nin etkisiz hale getirildiği operasyonun detayları belli oldu.
5.04.2024 Haberler
Sorhin Çele MİT'ten kaçamadı! Örgütün 'hedef şaşırtma' yöntemi tutmadı
Sorhin Çele MİT'ten kaçamadı! Örgütün 'hedef şaşırtma' yöntemi tutmadı Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarılı bir şekilde devam ederken bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. PKK/YPG-YPJ sözde sorumlusu Sorhin Çele'nin etkisiz hale getirildiği operasyonun detayları belli oldu.
5.04.2024 Gündem
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek
Çanakkale'de seçim sonuçları belli oldu! Kazanan isim Muharrem Erkek Çanakkale'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı oldu. İlçe belediye başkanlıklarında CHP 7, AK Parti 3 ve İYİ Parti ise 1 belediye başkanlığı kazandı.
1.04.2024 Gündem
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
AYM’nin yeni başkanı Kadir Özkaya
AYM’nin yeni başkanı Kadir Özkaya Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) yeni başkanı Kadir Özkaya oldu. 20 Nisan’da emekliye ayrılacak mevcut başkan Zühtü Arslan’ın yerine gelecek ismin belirlenmesi amacıyla AYM Genel Kurulu dün yeni başkanını belirlemek üzere seçime gitti.
22.03.2024 Gündem
Ağaca çarpıp yanan otomobilin sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı
Ağaca çarpıp yanan otomobilin sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı Kayseri’de sağanak nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkıp refüjdeki ağaca çarparak alev alan otomobilde hayatını kaybeden İbrahim Atalay (34), son yolculuğuna uğurlandı.
15.03.2024 Gündem
Manisa FK, Ümraniyespor engeline takılmadı!
Manisa FK, Ümraniyespor engeline takılmadı! Trendyol 1. Lig'in 26'ncı haftasında Manisa FK, Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti.
11.03.2024 1.Lig
Yaşar Güler, Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkezini ziyaret etti
Yaşar Güler, Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkezini ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
7.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu esnafı ziyaret etti
Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu esnafı ziyaret etti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Etimesgut Belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ile birlikte ilçede esnafı ziyaret etti. Yavaş, "İnşallah Erdal Bey ile el ele verip çok güzel işler yapacağız" dedi.
7.03.2024 Gündem
MSÜ sınavında yanlış bulduğu soruyu CİMER'e şikayet etti
MSÜ sınavında yanlış bulduğu soruyu CİMER'e şikayet etti Samsun'da bir fizik öğretmeni, Milli Savunma Üniversitesi sınavında çıkan fizik sorusunu "termodinamik kanunlarına aykırı" olduğu gerekçesiyle Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne şikayet etti.
6.03.2024 Eğitim
Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’e 5 yıl hapis cezası
Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’e 5 yıl hapis cezası MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Gül’ü ‘silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek’ suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırdı.
28.02.2024 Gündem
Eski partisi itiraz etti Bozdoğan'ın adaylığı düştü
Eski partisi itiraz etti Bozdoğan'ın adaylığı düştü Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın adaylığı eski partisi CHP tarafından yapılan itiraz sonucu düşürüldü. Bozdoğan CHP’den istifa ederek Memleket Partisi’nden aday olmuştu.
26.02.2024 Gündem
Pevrul Kavlak için  Ankara’da cenaze töreni
Pevrul Kavlak için Ankara’da cenaze töreni Ankara’da önceki gün hayatını kaybeden Türkiye İşçi Sendikaları Konfederas-yonu (Türkiye İşçi Sendikaları) Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak (62) için sendika binası önünde cenaze töreni düzenlendi.
26.02.2024 Gündem
Ankara'da Pevrul Kavlak için tören
Ankara'da Pevrul Kavlak için tören Ankara'da dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak (62) için cenaze töreni düzenlendi.
25.02.2024 Gündem
AYM kararına iktidardan sert tepki
AYM kararına iktidardan sert tepki Anayasa Mahkemesi’nin (AYM), Türkiye İşçi Partili Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşmesinin “yok hükmünde sayılması” için yapılan başvurular için “karar verilmesine yer olmadığına” hükmetmesine, iktidar kanadı tepki gösterdi.
24.02.2024 Gündem
Bakan Tunç: Cumhur İttifakı'yla beraber Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa edeceğiz
Bakan Tunç: Cumhur İttifakı'yla beraber Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa edeceğiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bartın kent merkezinde esnafı ziyaret etti, daha sonra ise Amasra ilçesinde AK Parti seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Bakan Tunç, daha sonra Cumhur İttifakı'nın Bartın Belediye Başkan adayı tanıtımı toplantısına katıldı.
23.02.2024 Gündem
'Türkiye'nin birçok konuda yalnız kalması anlamlıdır'
'Türkiye'nin birçok konuda yalnız kalması anlamlıdır' Eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 'Türkiye'nin birçok konuda yalnız kalması, birçok konu da öncülük yaparken yanında birçok ülkenin yer almaması anlamlıdır. Bunun tarihsel sebepleri var.' şeklinde konuştu.
23.02.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Can Atalay kararına itirazlara ret kararları ile ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
23.02.2024 Haberler
Bakan Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması
Bakan Tunç'tan son dakika Can Atalay açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesinin iptali için yapılan 2 başvuruda karar verilmesine yer olmadığına hükmetmesine ilişkin açıklama yaptı.
23.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atalay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.