Ataş Nedir? Ataş Tdk Sözlük Anlamı Nedir?
Ataş Nedir? Ataş Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Ataş, Türkçede sıklıkla kullanılan kelimelerden biridir. Özellikle anlamının geniş olmasından dolayı ataş kelimesi de kullanım alanı fazla olan kelimeler arasındadır. Bu bakımdan ataş nedir öğrenebilir ve doğru anlamda rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ataş nedir? Ataş TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile derledik.
3.02.2022 Sözlük
Son dakika haberi: Trafikte şoke eden an! Yılan kaputtan böyle çıktı...
Son dakika haberi: Trafikte şoke eden an! Yılan kaputtan böyle çıktı... Gelen son dakika haberine göre, Bursa'dan İzmir’e doğru otomobiliyle seyir halinde olan Koray Fırıncıoğulları (28), kaputtan yılan çıktığını görünce şaşkınlık yaşadı.
14.10.2020 Gündem
Yılanlar evi bastı, aile terk etti! Komşularıyla birlikte yenisini yapıyorlar
Yılanlar evi bastı, aile terk etti! Komşularıyla birlikte yenisini yapıyorlar Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, evlerini yılan basınca eşi ve 4 çocuğuyla birlikte ağabeyinin evine yerleşen Davut Ataş (39) ile ailesi, 4 ay sonra geri döndü. Ancak aile, yılan korkusu devam edince komşularının yardımıyla yeni bir ev yapmaya karar verdi.
6.10.2020 Gündem
Bu ataşın fiyatı 650 tl
Bu ataşın fiyatı 650 tl Ataşın bu kadar yüksek fiyatlı olmasının tek bir sebebi var... İşte interneti şaşkına çeviren 650 lira değerindeki ataş...
29.06.2017 Dekorasyon

Benzer Haber Etiketleri