Atatürk Havaalanı

Atatürk Havaalanı

Son dakika Atatürk Havaalanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Atatürk Havaalanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Atatürk Havaalanı haber sayfamızda...

Atatürk Havaalanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.439 atatürk havaalanı haberi bulunmuştur.
Prof. Dr. Naci Görür 17 Ağustos’un 24. yılında uyardı! '7 üzeri deprem olma olasılığı yüzde 64'
Prof. Dr. Naci Görür 17 Ağustos’un 24. yılında uyardı! '7 üzeri deprem olma olasılığı yüzde 64' 17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde olası Marmara depremini değerlendiren Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, çok çarpısı açıklamalarda bulundu.Prof. Dr. Görür, "Her an olmak kaydıyla Marmara'da 7 ve üzerinde bir depremin olma olasılığının yüzde 64" dedi.
16.08.2023 Gündem
Prof. Dr. Görür 17 Ağustos’un 24. yılında uyardı! '7 üzeri olma olasılığı yüzde 64'
Prof. Dr. Görür 17 Ağustos’un 24. yılında uyardı! '7 üzeri olma olasılığı yüzde 64' 17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde olası Marmara depremini değerlendiren Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, çok çarpısı açıklamalarda bulundu.Prof. Dr. Görür, "Bilim insanları 99 depremlerinden sonra her an olmak kaydıyla Marmara'da 7 ve üzerinde bir depremin olma olasılığının yüzde 64 olduğunu buldular" dedi.
16.08.2023 Haberler
İstanbul iş dünyasının kalbi deprem bölgesindeki 10 il için atıyor
İstanbul iş dünyasının kalbi deprem bölgesindeki 10 il için atıyor İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “Tasnif ettiğimiz yardımlar bugüne kadar 82 tır ve 8 uçak ile bölge illerinde ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Güncel ihtiyaçları anbean takip ediyoruz. İş dünyası olarak üzerimize bir görev daha düşüyor. Üyelerimizi depremde zarar gören ve İstanbul başta olmak üzere çeşitli illerimize yerleştirilen depremzedelere istihdamda öncelik vermeye çağırıyoruz” dedi.
14.02.2023 Ekonomi
İTO Başkanı Avdagiç’ten iş dünyasına deprem yardımlarına ‘aralıksız devam’ mesajı
İTO Başkanı Avdagiç’ten iş dünyasına deprem yardımlarına ‘aralıksız devam’ mesajı İTO Başkanı Şekib Avdagiç, "Bir kez daha İstanbul iş dünyasını ve üyelerimizi İTO Deprem Koordinasyon Merkezi ile temasa geçmeye çağırıyorum. Üyelerimizi, ayni yardımlarıyla depremin açtığı büyük yaraları sonuna kadar ara vermeden birlikte sarmaya, katkıda bulunmaya davet ediyorum" dedi.
10.02.2023 Ekonomi
TIR’lar yola çıktı
TIR’lar yola çıktı Depremin ardından iş dünyasının yardım çalışmaları sürüyor. Depremden etkilenen bölgelere yardım TIR’larının yanı sıra iş makineleri de yönlendiriliyor.
8.02.2023 Ekonomi
İTO ilk aşamada acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan 25 tırı bölgeye gönderiyor
İTO ilk aşamada acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan 25 tırı bölgeye gönderiyor İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, "İstanbul iş dünyasını, bütün gücüyle depremden zarar gören, yardıma gereksinimi olan bölge halkımızla dayanışmaya, bu amaçla İTO Deprem Koordinasyon Merkezi ile temasa geçmeye çağırıyorum" dedi.
7.02.2023 Ekonomi
Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, İstanbul'a geldi! Evrak krizi çözüldü
Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, İstanbul'a geldi! Evrak krizi çözüldü Beşiktaş'ın transfer için anlaşma sağladığı Vincent Aboubakar, İstanbul'a geldi. Kamerunlu santrfor sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.
21.01.2023 Beşiktaş
Transferde mutlu son! Vincent Aboubakar'ın İstanbul'a geliş saati belli oldu!
Transferde mutlu son! Vincent Aboubakar'ın İstanbul'a geliş saati belli oldu! Wout Weghorst'la yollarını ayıran Beşiktaş, Vincent Aboubakar'la transfer için anlaşma sağladı. Siyah-beyazlıların anlaşma sağladığı Kamerunlu yıldızın İstanbul'a geliş saati belli oldu.
20.01.2023 Beşiktaş
Şehit Cennet Yiğit'in babası: '15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk'
Şehit Cennet Yiğit'in babası: '15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk' 15 Temmuz hain darbe gecesinde Gölbaşı’nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan özel harekat polisi Cennet Yiğit’in babası Yahya Kemal Yiğit, "Bu vatandaki imanlı insanlar, vallahi onlara yeteriz. Onlardan korkmuyoruz, onların binine birimiz yeteriz. Bir Cennet gitti, binlerce Cennet geldi; bir Ömer Halisdemir gitti, binlerce Ömer Halisdemir geldi. Biz 15 Temmuz'da ölümü, ölümle korkuttuk" dedi.
14.07.2022 Gündem
Moğollar’a Saygı albümünün üçüncü şarkısı yayında
Moğollar’a Saygı albümünün üçüncü şarkısı yayında Çamur’un Çığrık, Gormot’un Selvi Boylum Al Yazmalım yorumlarının ardından Moğollar’a Saygı albümünün üçüncü şarkısı “Güm Güm” 7 Ocak Cuma, yani Moğollar’ın efsanevi davulcusu Engin Yörükoğlu’nun 76. doğum gününde yayınlandı. Güm Güm, 23 Nisan 2010 tarihinde kaybettiğimiz Engin Yörükoğlu’nun bestesi. Şarkıyı ise Yörükoğlu gibi çok yönlü bir baterist olan Ediz Hafızoğlu kendi grubu Nazdrave ile yorumluyor.
10.01.2022 Kültür Sanat
Son dakika! AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan anket açıklaması
Son dakika! AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan anket açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, A Haber canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "Sanki CHP Türkiye'de birinci parti oluyor gibi imaj çıkarıyorlar ama AK Parti Türkiye'de birinci partidir. CHP'nin oyları muhalefette olmasına rağmen bir milim yukarı çıkmıyor. Ankette CHP birinci partiymiş algısı beyhude çaba." dedi.
3.11.2021 Siyaset
İlk fotoğraf! Piri Reis Haritası, Cülus tahtı ve Kaşıkçı Elması...
İlk fotoğraf! Piri Reis Haritası, Cülus tahtı ve Kaşıkçı Elması... Milli Saraylar Başkanı Yasin Yıldız sorularımızı yanıtladı: “Gülhane Seririyat Hastanesi kampüsümüzün içinde ve fevkalade nitelikli bir bina. Bu binanın restorasyonunu tamamladık. 25 tane obje deposu olarak planlandı”
11.07.2021 Gündem
Atatürk Havaalanı’na Arkeoloji Müzesi
Atatürk Havaalanı’na Arkeoloji Müzesi Tarihi İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nin deposundaki on binlerce eser Atatürk Havaalanı’nda inşa edilecek yeni müzede teşhir edilecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Yahya Coşkun, antik kentler ile Yenikapı ve Marmaray kazılarında gün yüzüne çıkan eserlerin müzede sergileneceğini söylüyor. ‘‘Eserler risk altında’’ diyen Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği ise karara tepkili
25.05.2021 Kültür Sanat
Son dakika... İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısı! Bu gece ve yarın etkili olacak
Son dakika... İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısı! Bu gece ve yarın etkili olacak İstanbul'da kar yağışı ne kadar etkili olacak? İstanbul Valiliği, etkili olan kar yağışı sonrası son dakika uyarılarda bulundu. İşte İstanbul'daki kar yağışına ilişkin yeni bilgiler...
18.01.2021 Gündem
Bakan Pekcan başkanlığında 15. İstişare Toplantısı yapıldı
Bakan Pekcan başkanlığında 15. İstişare Toplantısı yapıldı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığında İstişare Kurulu’nun 15. Toplantısı, videokonferans yöntemiyle gerçekleştirildi.
20.06.2020 Ekonomi
Son dakika... Bakan Koca iyi haberleri peş peşe vererek corona virüste son durumu paylaştı
Son dakika... Bakan Koca iyi haberleri peş peşe vererek corona virüste son durumu paylaştı Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona virüste son durumu paylaştı. Türkiye'de son 24 saatte 1639 kişiye yeni tip coronavirüs (Covid-19) tanısı konuldu, 58 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 143 bin 114, toplam can kaybı 3 bin 952 oldu, 2 bin 826 kişinin daha iyileşmesiyle Covid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 101 bin 715'e ulaştı.
14.05.2020 Gündem
Bakan Koca'dan son dakika açıklaması! İşte 2. dönem stratejisi...
Bakan Koca'dan son dakika açıklaması! İşte 2. dönem stratejisi... Gelen bir son dakika haberine göre; Corona Virüs Bilim Kurulu video konferans yöntemiyle toplandı. Bakan Koca toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "İyileşen hasta sayımız, toplam hasta sayımızın yüzde 70'ine ulaştı. 141 bin 475 hastamızdan 98 bin 889'u sağlığına kavuştu. " ifadelerini kullandı. Açıklamalarına PCR testi ile devam eden Bakan Koca, "Haftaya 150 bin kişiye PCR testi yapılacak. Test yapılacak kişiler belirlendi." dedi.
13.05.2020 Gündem
TÜYAP kitap fuarı nerede? İstanbul TÜYAP kitap fuarına nasıl gidilir?
TÜYAP kitap fuarı nerede? İstanbul TÜYAP kitap fuarına nasıl gidilir? TÜYAP kitap fuarı kapılarını açtı. Bu yıl 38.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu yılda milyonlarca ziyeretçiyi ağırlayacak. Fuarda, 9 gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinlikleriyle imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşacak. Peki İstanbul TÜYAP kitap fuarına nasıl gidilir?
2.11.2019 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: DEAŞ liderinin öldürülmesi bir dönüm noktası
AK Parti Sözcüsü Çelik: DEAŞ liderinin öldürülmesi bir dönüm noktası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "(DEAŞ elebaşının öldürülmesi) Bir terör örgütünün liderinin öldürülmesi söz konusuyken, bir başka terör örgütünün sözde liderinin ABD'ye davet edilmesi ya da Twitter'da tebrik edilmesi gibi terörle mücadele konusunda ne kadar büyük bir çelişki oluşturduğunun altını çiziyoruz." dedi.

3600 ek göstergeyle ilgili açıklama yapan Çelik, "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." ifadelerini kullandı.
28.10.2019 Siyaset
Atatürk Havalimanı'na nasıl gidilir?
Atatürk Havalimanı'na nasıl gidilir? Teknofest bugün başlıyor. Birçok gösterinin olacağı festivalde Türkiye'nin ilk uçan arabası da olacak. Teknofest Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek. Peki ama Atatürk Havalimanı'na nasıl gidilir?
17.09.2019 Gündem
31 yıl sonra dev kalabalık
31 yıl sonra dev kalabalık Radamel Falcao için Galatasaray taraftarının gerçekleştirdiği 25 bin kişilik karşılamanın dünya rekoru olmadığı, Olympiakos’un 1988’de transfer ettiği Detari’yi 50 bin taraftarın karşıladığı tespit edildi.
30.06.2020 Galatasaray
Atatürk Havalimanı nerede? Atatürk Havalimanı'na nasıl gidilir?
Atatürk Havalimanı nerede? Atatürk Havalimanı'na nasıl gidilir? 15 Temmuz Milli Birlik ve Demorkrasi Günümüzün 3. yılında en çok merak edilen konulardan biri de Atatürk Havalimanı'nın konumu oldu. Peki Atatürk Havalimanı nerede ve Atatürk Havalimanı'na nasıl gidilir?
15.07.2019 Gündem
Darbecilere karşı birlik buluşması
Darbecilere karşı birlik buluşması Darbe girişiminin 3. yıldönümü nedeniyle bugün çeşitli anma törenleri düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’daki etkinliklerin ardından İstanbul’a geçerek Atatürk Havaalanı’nda halkla buluşacak...
15.07.2019 Gündem
Valilik İstanbul'da 15 Temmuz önlemlerini açıkladı
Valilik İstanbul'da 15 Temmuz önlemlerini açıkladı İstanbul Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle alınan tedbirleri açıkladı.
13.07.2019 Gündem
Atatürk Havaalanı’nda 15 Temmuz buluşması
Atatürk Havaalanı’nda 15 Temmuz buluşması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı netleşti.
10.07.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Havaalanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.