Kıvırcık Ali kimdir, nereli? Kıvırcık Ali ne zaman, neden öldü? Kıvırcık Ali albümleri, şarkıları
Kıvırcık Ali kimdir, nereli? Kıvırcık Ali ne zaman, neden öldü? Kıvırcık Ali albümleri, şarkıları Kıvırcık Ali adı ile bilinen isim, Türk Halk Müziği sanatçısı olarak adını duyurdu. Şarkıları ile binlerce kişiyi kendine hayran bıraktı. Kıvırcık Ali, küçük yaşlarda çiftçilik ve çobanlık gibi mesleklerle ilgilendi ve bu sırada bağlamayı öğrendi. İşte, Kıvırcık ali biyografisi...
10.01.2021 Cadde
Gez... Çek... Yaz...
Gez... Çek... Yaz... Londra’nın simgesi köprü Aslı Güven: Londra’nın en büyük simgelerinden biri Tower Bridge yani Kule Köprüsü...
9.02.2020 Gündem
Çevre farkındalığı yaratacak etkinlik
Çevre farkındalığı yaratacak etkinlik DENİZLİ’de 7 Temmuz Dünya Değişim Günü, Uluslararası Değişim Federasyonu İl temsilciliğince kentteki bir parkta düzenlenen etkinliklerle kutlandı...
9.07.2019 Ege
‘Tek yürek olacağız’
‘Tek yürek olacağız’ EGİAD 15 Grubuyla Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) başkanlığına aday olan Mahir Kaplan, yönetim kurulu ve çalışma gruplarını açıkladı.
10.01.2019 Ege
Aslı kimi seçecek?
Aslı kimi seçecek? Kavak Yelleri'nde düğüm çözülüyor...
4.01.2011 Cadde
BÜYÜK BULUŞMA OLACAK MI?
BÜYÜK BULUŞMA OLACAK MI? Kavak Yelleri’nin bu bölümünde, Efe’nin aslında yaşadığını anlayan Güven, duygularına yenik düşer
21.10.2010 Cadde
Radikal'in acı günü
Radikal'in acı günü Radikal'in acı günü
9.10.2000 The Others
Türkiye, 2024 yılı için MAG Dönem Başkanlığını üstlendi
Türkiye, 2024 yılı için MAG Dönem Başkanlığını üstlendi Türkiye, 17- 18 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan 51'inci RACVIAC- Güvenlik İşbirliği Merkezi Çok Uluslu Danışma Grubu (MAG) toplantısına ev sahipliği yapacak.
16.04.2024 Gündem
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki sandığa bu sene ilk kez oy kullanan Ayça Tilki ile giderken, Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
1.04.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Her Anında Hep Yanında İstanbul İftar Buluşması programında yaptığı açıklamada,"İsrail'den özür dileyen değil, dik ve dirayetli tavrıyla İsrail'e özür dileten Türkiye gerçeği ülkemizdeki kimi çevreleri öteden beri rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı. İstanbul mitingine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın da bir buçuk milyonu yakalayacak bir mitingi İstanbul'umuzda yapacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan Gönül Elçileri ile bir araya geldi: Koruyucu ailelerin sayısını 8 bin 307'ye çıkardık
Emine Erdoğan Gönül Elçileri ile bir araya geldi: Koruyucu ailelerin sayısını 8 bin 307'ye çıkardık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gazze başta olmak üzere yeryüzündeki tüm çocukların hak ettikleri gibi güven, huzur ve sevgi içinde büyüyebildikleri adil bir dünya dilediğini söyledi.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki para sayma görüntülerine tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki para sayma görüntülerine tepki Konya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP yönelik başlatılan 'para sayma' soruşturmasıyla ilgili "Demet demet dolarları, avroları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. CHP'nin adı her türlü şaibeli işle anılıyor. Şunların haline bak... Bunlara bu ülke teslim edilir mi?" dedi.
17.03.2024 Gündem
“Dönüp dönüp aileyi kazıyoruz”
“Dönüp dönüp aileyi kazıyoruz” Podcast dizisi “Misafir Odası”nda orta sınıf bir ailenin kızı Umay’a hayat veren Aslı İnandık, “Dört senedir terapiye gidiyorum ve hep dönüp dönüp aileyi kazıyoruz” diyor.
16.03.2024 Pazar
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’ CHP’den Çeşme Belediye Başkanlığı adaylığı çok konuşulan Lal Denizli, 14 yıllık siyasi geçmişi olduğunun altını çiziyor, “Şimdiden çalışmaya başladık bile” diyor.
9.03.2024 Ege
Bakan Bak: Türk kadınında o azim, çalışkanlık ve güç mevcut!
Bakan Bak: Türk kadınında o azim, çalışkanlık ve güç mevcut! Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Bak, son 10 yılda lisanslı kadın sporcu sayısının beş milyondan fazla arttığına dikkat çekerek, Türk kadınının dünyaya ilham kaynağı olduğunu söyledi.
8.03.2024 Diğer
Bakan Kacır: Türkiye güçlü sanayi, istikrarlı siyasi altyapısı ile umut ışığı oluyor
Bakan Kacır: Türkiye güçlü sanayi, istikrarlı siyasi altyapısı ile umut ışığı oluyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak’ta bir firmanın Ar-Ge merkezinin açılışına katıldı.
7.03.2024 Ekonomi
Türk sporuna kadın damgası
Türk sporuna kadın damgası Türk kadını, hayatın her alanında olduğu gibi sporda da adından başarıyla söz ettiriyor. Kadın milli sporcularımız tenisten, yüzmeye, tekvandodan, haltere kadar 2023’te katıldığı uluslararası organizasyonlarda 4 bin 69 madalya kazandı. Bunlardan 86’sı dünya şampiyonu, 219’u da Avrupa şampiyonu olarak tarihe adını altın harflerle yazdırdı. Son 10 yılda lisanslı kadın sporcu sayısının 5 milyondan fazla arttığına dikkat çeken Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türk kadınının spordaki başarısı, centilmenliği ve cesaretiyle dünyaya ilham kaynağı olduğunu söyledi.
7.03.2024 Skorer
Ekran aşkına
Ekran aşkına Bugünlerde hemen herkesin kaçırmadığı bir dizisi ve kavuşsunlar diye dua ettiği bir dizi çifti var. Öyle ki uzun bir aradan sonra TV’ye kitlendik. Peki, bizi ekranlara bağlayan bu çiftlerin aşklarına neden meftunuz? Yıllar geçse de unutamadığımız dizi aşıkları kimlerdi? Bu hafta başrolde aşk var.
18.02.2024 Pazar
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Erbil uçuşlarına başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Erbil uçuşlarına başlıyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Diyarbakır'ı konuşurken vekillerimiz ve valimiz Erbil'den uçuş olmadığını söyledi. Ulaştırma Bakanlığı ile görüştüm. Erbil uçuşlarına da başlıyoruz. Artık Diyarbakır-Erbil uçuşları başlıyor” dedi.
16.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'Türkiye Yüzyılı' mesajı: Huzurun yüzyılı olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'Türkiye Yüzyılı' mesajı: Huzurun yüzyılı olacak Katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Türkiye Yüzyılı'na vurgu yaparak 'Huzurun yüzyılı olacak inşallah" dedi.
9.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getirdik!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması: Sözümüzü yerine getirdik! Asgari ücret ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonda ivme kaybının başladığına dikkat çekerek yılın ikinci yarısında herkesi şaşırtacak şekilde daha fazla hissedileceğini ifade etti.
5.01.2024 Ekonomi
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri vermek istiyor. Ö harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: G Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı mutluluğun yanında bir telaş da sarıyor. Çocuklarının cinsiyetini öğrenme heyecanı yaşayan aileler ardından isim araştırmasına giriyor. Kız bebekleri için anlamlı isimler seçmek isteyen aileler nadir bulunan, modern ve günümüz çağına uygun isimleri tercih ediyor. İsmin kendisi kadar kulağa hoş gelmesi de anne ve baba adaylarının dikkat ettiği faktörler arasında yer alıyor. G harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “G ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
İBB adıyla binlerce kişiye gönderildi! Mesajı açan yandı
İBB adıyla binlerce kişiye gönderildi! Mesajı açan yandı Dolandırıcılar yeni yılda da boş durmadı. 'Oltalama Saldırısı' olarak bilinen yöntemle vatandaşların e-devlet şifrelerini ele geçirmeye çalışan dolandırıcılar, İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'ndan atılmış gibi görünen mesajlarla kendilerine kurban arıyor.
3.01.2024 Gündem