Bozcaada Caz Festivali’ne geri sayım
Bozcaada Caz Festivali’ne geri sayım Açık Diyalog İstanbul, Bozcaada Caz Festivali söyleşisine ev sahipliği yapıyor.
28.06.2019 Gündem
Türkiye’nin ilk çizgi film okulu The Cartoon Mill
Türkiye’nin ilk çizgi film okulu The Cartoon Mill Antalya’da Kaş Kaymakamlığı proje ortaklığında Fatih Küçük tarafından kurulan ve Türkiye’nin ilk çizgi film okulu olma özelliğini taşıyan The Cartoon Mill (Çizgi Film Değirmeni), yediden yetmişe herkesin ilgisini çekiyor.
7.02.2017 Kültür Sanat
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki kulis bilgisini paylaştı! Santos çift maaşı reddetti, işte o takımlar
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki kulis bilgisini paylaştı! Santos çift maaşı reddetti, işte o takımlar Fernando Santos yönetiminde çalışmalarına devam eden Beşiktaş'taki son gelişmeleri Gazeteci Serdar Sarıdağ değerlendirdi. Siyah-beyazlı ekipteki transfer planlarını duyuran Sarıdağ, Santos'un Beşiktaş için reddettiği teklifleri de açıkladı. İşte detaylar...
16.02.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Başkan Tarık Aksar'dan olay Serkan Kırıntılı çıkışı: Kimse Ümraniyespor'dan büyük değil
ÖZEL | Başkan Tarık Aksar'dan olay Serkan Kırıntılı çıkışı: Kimse Ümraniyespor'dan büyük değil Süper Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un Başkanı Tarık Aksar, Skorer'e çok özel açıklamalarda bulundu. Kadro dışı bırakılan Serkan Kırıntılı için çarpıcı ifadeler kullanan Aksar, Ümraniyespor'un stadı hakkındaki sözleri gündem yaratan Jorge Jesus'a da değindi. İşte detaylar...
27.03.2023 Ümraniyespor
Caner Erkin İstanbul'da kulüp binasına geldi!
Caner Erkin İstanbul'da kulüp binasına geldi! Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin'in yeni adresi belli oldu. Yıldız sol bek transfer görüşmesi için kulüp binasına geldi.
27.01.2023 Basaksehir
ÖZEL | İşte Caner Erkin'in transfer planı! Menajeri Skorer'e açıkladı
ÖZEL | İşte Caner Erkin'in transfer planı! Menajeri Skorer'e açıkladı Fatih Karagümrük'ün yaklaşık 1.5 ay önce karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Caner Erkin'e teklif yağıyor. Menajer Batur Altıparmak, Skorer'e milli futbolcunun transfer planını açıkladı.
13.01.2023 Süper Lig
MSB acı haberi duyurdu: 3 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 3 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde dün bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz atışı sonucunda 3 askerin şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını bildirdi. Bir asker de harekat bölgesine düşen yıldırım nedeniyle şehit oldu.
27.11.2022 Gündem
Kağıt Ev oyuncuları kim, konusu nedir? Kağıt Ev dizisi uyarlama mı? İşte, Kağıt Ev oyuncu kadrosu...
Kağıt Ev oyuncuları kim, konusu nedir? Kağıt Ev dizisi uyarlama mı? İşte, Kağıt Ev oyuncu kadrosu... Kağıt Ev dizisi yeni bölümleri ile Star TV'de seyirci karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin konusu da bir hayli ilgi görüyor. Fırtına ailesini ekrana getiren Kağıt Ev dizisi konusu haberimizde. Peki, Kağıt Ev dizisi gerçek mi, hangi kitaptan uyarlama?
24.05.2021 Cadde
Kağıt Ev oyuncuları kim, konusu nedir? Kağıt Ev dizisi uyarlama mı, gerçek mi?
Kağıt Ev oyuncuları kim, konusu nedir? Kağıt Ev dizisi uyarlama mı, gerçek mi? Kağıt Ev dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Kağıt Ev dizisi yeni bölümü ile her pazartesi akşamı Star TV ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkıyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla 2. yeni bölümü yayımlanıyor. Öte yandan dizinin konusu da hayli ligi çekici. Peki, Kağıt Ev dizisi gerçek mi, uyarlama mı?
5.05.2021 Cadde
Macit Koper, 'Kağıt Ev' kadrosunda
Macit Koper, 'Kağıt Ev' kadrosunda Usta oyuncu Macit Koper, Star TV'nin yeni dizisi 'Kağıt Ev'in oyuncu kadrosuna katıldı. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Helin Kandemir'in paylaştığı dizide Koper, ‘Remzi Karan’ karakterine hayat verecek.
3.05.2021 Cadde
Kağıt Ev oyuncuları ve karakteri: Kağıt Ev konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi kitaptan uyarlandı?
Kağıt Ev oyuncuları ve karakteri: Kağıt Ev konusu nedir, nerede çekiliyor, hangi kitaptan uyarlandı? Kağıt Ev dizisi hangi gün sorusu yanıt buldu. Dizi yayın hayatına başlıyor ve oyuncuları araştırılıyor. Bir süredir merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun başrollerde yer aldığı dizi Kağıt Ev hangi kanalda sorusu sıklıkla aratılıyor. Peki, Kağıt Ev ne zaman, hangi gün başlıyor?
26.04.2021 Cadde
'Kağıt Ev' dizisinin yayın tarihi belli oldu
'Kağıt Ev' dizisinin yayın tarihi belli oldu Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın yer aldığı 'Kağıt Ev' dizisinin yayınlanacağı gün belli oldu.
14.04.2021 Cadde
'Kağıt Ev' nisan ayında başlıyor
'Kağıt Ev' nisan ayında başlıyor Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu 'Kağıt Ev' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Star TV ekranlarında başlayacak olan dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu yer alacak.
24.03.2021 Cadde
Ümit Karan'dan teklif itirafı!
Ümit Karan'dan teklif itirafı! Galatasaray ve Milli Takım'ın eksi futbolcusu Ümit Karan, Skorer Instagram hesabının canlı yayınında sorularını yanıtladı. Bu sezonki şampiyonluk yarışını değerlendiren Karan, koronavirüs öncesi aldığı teklifi açıkladı.
30.06.2020 Galatasaray
Kiralık Aşk Dizisi Nerede Çekildi?
Kiralık Aşk Dizisi Nerede Çekildi? Farklı konusu, seçkin oyuncu kadrosu ve çekim yapılan seçkin mekanları ile dikkatleri üzerine çeken Kiralık Aşk dizisi, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren reyting rekorları kırmayı başardı...
16.07.2018 Güncel
'Mutluluk Zamanı' vizyonda
'Mutluluk Zamanı' vizyonda Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı romantik komedi filmi ‘Mutluluk Zamanı’nın galası, önceki akşam Kanyon’da görkemli bir davetle gerçekleşti.
9.11.2017 Cadde
Tiyatronun ‘gülen yüzüne’ veda
Tiyatronun ‘gülen yüzüne’ veda Üç hafta önce öğrendiği mesane kanseri hastalığı sonucunda hayatını kaybeden usta oyuncu Ayberk Atilla, son yolcuğuna uğurlandı
22.01.2017 Cadde
Kiralık Aşk final yaptı! İşte merak edilen son sahne
Kiralık Aşk final yaptı! İşte merak edilen son sahne STAR TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk dün akşam 69. bölümü ile final yaptı. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk'ın vedası izleyenleri duygulandırdı. Ömer ve Defne sonunda hayallerine kavuştu. İşte Kiralık Aşk finalinde yaşananlar...
21.01.2017 Gündem
Kiralık Aşk 69. bölüm final fragmanında Ömer ve Defne muradına eriyor!
Kiralık Aşk 69. bölüm final fragmanında Ömer ve Defne muradına eriyor! Star TV ekranında yayınlanan Kiralık Aşk 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinde Ömer ve Defne evlilik kararı alıyor. Yarın akşam ekrana gelecek olan son bölüm ile ekrana veda edecek olan Kiralık Aşk 69. bölüm final bölümünde izleyenleri birden çok sürpriz bekliyor.
19.01.2017 Gündem
Kiralık Aşk 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Kiralık Aşk 69. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kiralık Aşk heyecan dolu son bölümün ardından yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Bu hafta final bölümü ile ekrana gelecek olan Kiralık Aşk dizisi 69. bölüm fragmanı yayına girdi. Kiralık Aşk'ta Defne ve Ömer, artık bambaşka bir heyecanın kapısında. Hamile olduğu konuşulan Defne final bölümde Ömer ile evlilik yoluna girecek mi?
17.01.2017 Gündem
Kiralık Aşk 67. bölümde Neriman ve Defne'nin planı işe yarayacak mı?
Kiralık Aşk 67. bölümde Neriman ve Defne'nin planı işe yarayacak mı? Kiralık Aşk dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Türlü entrikalarla dolu senaryosu ile izleyiciyi kendine hayran bırakan Kiralık Aşk 67. bölümde Neriman ve Defne'nin planı işe yarayacak mı?
28.12.2016 Gündem
Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanında Defne Ömer'i ikna edebilecek mi?
Kiralık Aşk 67. bölüm fragmanında Defne Ömer'i ikna edebilecek mi? Kiralık Aşk 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 66. son bölümü ile ekrana gelen dizi yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Defne ve Neriman Ömer için yeni bir plan hazırlığında. Evlilik konusunda Ömer’i ikna edebilecekler mi? Kiralık aşk 67. Bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.
24.12.2016 Gündem
Kiralık Aşk 66. bölümde Defne ile Ömer seyahate çıkıyor!
Kiralık Aşk 66. bölümde Defne ile Ömer seyahate çıkıyor! Kiralık Aşk heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Kiralık Aşk'ta Defne ile Ömer ani bir karar veriyorlar. Kiralık Aşk 66. yeni bölümüyle Cuma saat 20:00'de Star Tv'de...
20.12.2016 Gündem
Kiralık Aşk 65. yeni bölümde Defne ne karar verecek!
Kiralık Aşk 65. yeni bölümde Defne ne karar verecek! Kiralık Aşk 65. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Kiralık Aşk yeni bölümde Defne oldukça zor bir karara imza atmak zorunda kalıyor. Kiralık Aşk 65. bölümüyle 16 Aralık Cuma saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanacak...
12.12.2016 Gündem
Kiralık Aşk 63. yeni bölüm fragmanında romantik sahne!
Kiralık Aşk 63. yeni bölüm fragmanında romantik sahne! Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizi Kiralık Aşk 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV ekranında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümünde Ömer ve Defne arasında romantik anlar yaşanıyor. Keyifle izleyeceğiniz Kiralık Aşk 63. yeni bölüm fragmanı ile 2 Aralık Cuma akşamı ekrana geliyor.
28.11.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri