Atatürke Hakaret

Atatürke Hakaret

Son dakika atatürke hakaret haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan atatürke hakaret gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan atatürke hakaret haber sayfamızda...

Atatürke Hakaret

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18 atatürke hakaret haberi bulunmuştur.
Atatürk’e hakaret eden liseli gencin cezası belli oldu
Atatürk’e hakaret eden liseli gencin cezası belli oldu İstanbul'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik tepki çeken hareketlerde bulunan lise öğrencisi A.E.S. "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası ile cezalandırıldı. A.E.S. kararla birlikte tahliye edildi.
13.10.2023 Gündem
Atatürk'e hakaret davasında Hasan Akar hakkında karar çıktı
Atatürk'e hakaret davasında Hasan Akar hakkında karar çıktı Hasan Akar, "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret ve halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçlarından yargılandığı davada, 2 yıl 6  ay hapis cezasına çarptırıldı.
1.01.2019 Gündem
Atatürk büstüne götürüp tek ayak üzerinde asker selamı verdirttiler
Atatürk büstüne götürüp tek ayak üzerinde asker selamı verdirttiler Atatürk'ün büstüne hakaret ederken çektiği videoyu internette paylaştıktan sonra gözaltına alınan şahsı polisler, Atatürk büstü önüne götürüp, tek ayak üzerinde bekleterek, asker selamı verdirtti.
15.10.2018 Gündem
Atatürk büstüne götürüp tek ayak üzerinde asker selamı verdirttiler
Atatürk büstüne götürüp tek ayak üzerinde asker selamı verdirttiler Atatürk'ün büstüne hakaret ederken çektiği videoyu internette paylaştıktan sonra gözaltına alınan şahsı polisler, Atatürk büstü önüne götürüp, tek ayak üzerinde bekleterek, asker selamı verdirtti.
15.10.2018 Gündem
Son dakika: Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci'nin cezası belli oldu
Son dakika: Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci'nin cezası belli oldu Anıtkabir'de Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği video görüntüsü sonrası hakkında dava açılan Safiye İnci'ye 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Mahkeme, İnci'nin hükümle birlikte tahliyesine karar verdi.
9.10.2018 Gündem
Son dakika… Atatürk'e hakaret eden öğretmen için inceleme başlatıldı!
Son dakika… Atatürk'e hakaret eden öğretmen için inceleme başlatıldı! Malatya'da bir öğretmenin sosyal medya üzerinden Büyük  Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhuriyet'e hakaret ettiği iddiasıyla ilgili  inceleme başlatıldı.
7.10.2018 Gündem
Son dakika! Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci için istenen ceza belli oldu
Son dakika! Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci için istenen ceza belli oldu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Anıtkabir'de çektiği provokasyon içerikli görüntüyü sosyal medyada paylaşmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında Safiye İnci hakkında "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı
28.07.2018 Gündem
Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret etmişti! Gözaltına alındı...
Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret etmişti! Gözaltına alındı... Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret içeren sosyal medya paylaşımıyla gündeme gelen Safiye İnci Ankara'da gözaltına alındı.
21.07.2018 Gündem
Atatürk'e hakaret davası
Atatürk'e hakaret davası Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etmek" ve Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçlarından aldığı 2 yıl 6 ay hapis cezasının istinaf mahkemesinde bozulması üzerine Hasan Akar'ın yargılanmasına tekrar başlandı. Hasan Akar duruşmaya katılmadı, avukatı reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme, CHP Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin de aralarında bulunduğu 3 kişinin de davaya müdahil olma taleplerini reddetti. Reddi hakim talebinin karar bağlanması için dosyanın Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.
11.09.2019 Haberler
Son dakika: Atatürk'e hakaretten tutuklanmıştı! Flaş karar...
Son dakika: Atatürk'e hakaretten tutuklanmıştı! Flaş karar... Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarını işlediği iddiasıyla hakkında açılan dava acilan Süleyman Yeşilyurt'un ilk duruşmada tahliyesine karar verildi.
1.06.2017 Gündem
Son dakika... Mustafa Armağan hakkında flaş talep!
Son dakika... Mustafa Armağan hakkında flaş talep! Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı,  Mustafa Armağan hakkında "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" ten  4,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli Armağan ifadesinde, yazı dizisinde kitaptan ve gazete röportajından alıntılar yaptığını belirterek, suçlamaları reddettiği de iddianamede yer aldı.
31.05.2017 Gündem
Atatürk hakkındaki çirkin sözlere Bakan'dan tepki geldi
Atatürk hakkındaki çirkin sözlere Bakan'dan tepki geldi AB Bakanı Ömer Çelik Atatürk hakkında söylenen 'çirkin' sözler hakkında yaptığı açıklamada " Bazı şahısların televizyonlarda  söylediği bazı çirkin sözler söz konusu. Bu saygısızlığı elimizi tersiyle itiyoruz ve kınıyoruz. Zaten savcılık görev alanı içinde gereken çalışmayı yapacaktır" dedi.
10.05.2017 Siyaset
Kılıçdaroğlu: O çirkefi içime sindiremiyorum...
Kılıçdaroğlu: O çirkefi içime sindiremiyorum... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Bir televizyon programında Atatürk hakkında söylenen sözler hakkında "Atatürk'e karşı yapılan çirkefi içime sindiremiyorum bunu yapanlara hain sözü eksik kalır insan değil bunlar" diyerek tepki gösterdi
9.05.2017 Siyaset
Öğretmene Atatürk'e hakaretten soruşturma
Öğretmene Atatürk'e hakaretten soruşturma Bolu'da Merkez Endüstri Meslek Lisesi'nde görevli öğretmen R.Y. hakkında, Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla Milli Eğitim Müdürlüğü'nce soruşturma başlatıldı.
14.11.2016 Gündem
Hafızası Tatlısesi yanılttı
Hafızası Tatlısesi yanılttı Atatürke hakaret etmedim diyen İbrahim Tatlıses, basın toplantısında, Atatürke Ato dediğini kabul etti
4.04.2005 Cadde
Askere ırkçı ithamı
Askere ırkçı ithamı ABD İnsan Hakları Raporunda, Genelkurmay ve Türk Hava Kurumunun Sabiha Gökçenin Ermeni kökenli olduğu haberine gösterdikleri tepkilere, "ırkçı kamu açıklamaları" denildi
3.03.2005 Siyaset
Kimi savunacağını biliyor
Kimi savunacağını biliyor AKPli Kutlunun, Atatürke hakaretten yargılanan Vakit yazarı Kaplanın avukatlığını da üstlendiği ortaya çıktı
8.01.2004 Siyaset
İmralıdaki meczup
İmralıdaki meczup Öcalanın konuşmaları Kürt grupların tepkisini çekti. "İmralıdaki meczup" dedikleri Abdullah Öcalanın, Kürtlere hakaret ettiği, kendisini tanrı ilan ettiği öne sürüldü
13.04.2004 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atatürke Hakaret ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.