Atilla Özdemiroğlu

Atilla Özdemiroğlu

Son dakika Atilla Özdemiroğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Atilla Özdemiroğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Atilla Özdemiroğlu haber sayfamızda...

Atilla Özdemiroğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 281 atilla özdemiroğlu haberi bulunmuştur.
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani?
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani? Pop müziğin usta isimlerinden Ayşegül Aldinç, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oyunculuk kariyeriyle de adından söz ettirmeyi başaran sanatçı; Sezen Aksu, Atilla Özdemiroğlu, Ajda Pekkan ve Erol Evgin hakkında konuştu.
29.02.2024 Cadde
Feshane’de sanat var
Feshane’de sanat var İstanbul’un sembol yapılarından Feshane, restorasyon çalışmalarının ardından 23 Haziran’da ziyarete açılıyor. Artİstanbul Feshane, sekiz bin metrekarelik alanıyla kentin yaşam ve sanat hafızasındaki yerini hatırlatacak.
18.06.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Açılışa babetle gitti Bülent Ersoy, önceki gün Silivri’de Uğur Vergili’nin sahibi olduğu AslıNaz Konakları’nın lansmanına katıldı...
26.01.2023 Cadde
Hepgül Özdemiroğlu: Tüm aile bir adama aşığız
Hepgül Özdemiroğlu: Tüm aile bir adama aşığız 2016 yılında yaşamını yitiren usta müzik adamı Attila Özdemiroğlu'nun eşi Hepgül Özdemiroğlu, geçmiş günleri andı. Özdemiroğlu, "Tüm aile bir adama aşığız şimdilerde" dedi.
11.01.2023 Cadde
Lidya Özdemiroğlu: 31 yaş fark anne ve babam arasında da vardı!
Lidya Özdemiroğlu: 31 yaş fark anne ve babam arasında da vardı! Merhum sanatçı Atilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya Özdemiroğlu'nun (26), şarkıcı Levent Yüksel (57) ile ilişkisi günlerce magazin gündemini meşgul etmişti. 1.5 yıllık birliktelik geçtiğimiz yıllarda bitmiş, Özdemiroğlu'nun adı Murat Başoğlu ile anılmıştı. Yeni aşkıyla Nişantaşı'nda el ele görüntülenen Özdemiroğlu, Başoğlu iddiasını yalanladı ve sevgilisiyle arasındaki yaş farkı hakkkında konuştu.
5.09.2022 Cadde
Oğuz Aral’ın adını yaşatacak
Oğuz Aral’ın adını yaşatacak Sezen Aksu, 2004’te hayatını kaybeden karikatürist Oğuz Aral anısına TEMA Vakfı aracılığıyla Kırklareli Osmancık sahasında altı bin fidanlık hatıra ormanı oluşturdu.
2.06.2022 Cadde
Füsun Önal'dan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz iyiyiz, sen huzur içinde ol
Füsun Önal'dan Atilla Özdemiroğlu paylaşımı: Biz iyiyiz, sen huzur içinde ol Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden biri olan Füsun Önal, eski eşi Attila Özdemiroğlu'nu ölümünün altıncı yılında andı. Sosyal medya hesabında eski fotoğrafları yayınlayan Önal, Özdemiroğlu'nun son eşi Hepgül Özdemiroğlu ile sıkı dost olduklarını vurguladı.
22.04.2022 Cadde
EMEL MÜFTÜOĞLU kimdir, kaç yaşında? Emel Müftüoğlu nereli? İşte şarkıları ve biyografisi
EMEL MÜFTÜOĞLU kimdir, kaç yaşında? Emel Müftüoğlu nereli? İşte şarkıları ve biyografisi Sevilen şarkıları ve büyük beğeniyle dinlenen sesiyle hafızalara kazınan Emel Müftüoğlu, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oluyor. İzleyiciler ise Emel Müftüoğlu kimdir, kaç yaşında sorularına cevap arıyor. Peki Emel Müftüoğlu nereli? İşte Emel Müftüoğlu biyografisi ve şarkıları haberimizin devamında...
9.04.2022 Cadde
Jabbar ve Deeperise sayesinde Rengin'in 'Aldatıldık' şarkısı küllerinden doğdu
Jabbar ve Deeperise sayesinde Rengin'in 'Aldatıldık' şarkısı küllerinden doğdu 90'ların en gizemli şarkıcılarından Rengin'in 'Aldatıldık' şarkısı dijitalde büyük bir ilgiyle dinlenmeye devam ediyor. Bu unutulmaz şarkıyı son dönemin en cool ikililerinden Jabbar ve Deeperise cover'lamış. 'Aldatıldık' adeta küllerinden doğmuş...
20.10.2021 Müzik
Niran Ünsal kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, şarkıları neler?
Niran Ünsal kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, şarkıları neler? Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Programa birçok isim şarkıları ile katılıyor. Niran Ünsal, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak konukları arasında bulunuyor. Peki Niran Ünsal kimdir?
2.07.2021 Cadde
Alkışlar ustalara
Alkışlar ustalara İzmir Büyükşehir’in ilk kez düzenlediği, “İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali”, 21 Haziran Avrupa Müzik Günü’nde başladı.
22.06.2021 Ege
İzmir Dünya Müzik Günü’nü festivalle kutluyor
İzmir Dünya Müzik Günü’nü festivalle kutluyor İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sinema ile müzik ilişkisini gündeme getirmek ve İzmir’i bir sinema kenti yapma amacıyla bu yıl ilk kez düzenlediğini İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali, Dünya Müzik Günü olan 21 Haziran’da başlayacak ve 1 Temmuz’a kadar devam edecek.
20.06.2021 Kültür Sanat
Esmeray nereli, kimdir? Esmeray neden - nasıl öldü, gerçek adı nedir?
Esmeray nereli, kimdir? Esmeray neden - nasıl öldü, gerçek adı nedir? Oyuncu ve şarkıcı Esmeray'ın hayatı gündemde yoğun olarak aranıyor. Esmeray 25 Şubat 1949 tarihinde doğdu ve 25 Mart 2002'de hayatını kaybetti. Şehir Tiyatrolarında 5 yıl görev yaptı. Tiyatro sahnesine 1974 yılında veda etti. Peki, Esmeray neden öldü, kaç yaşında vefat etti?
6.04.2021 Cadde
Nükhet Duru kimdir, aslen nereli? Nükhet Duru biyografisi...
Nükhet Duru kimdir, aslen nereli? Nükhet Duru biyografisi... Nükhet Duru kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 9 yıllık aranın ardından ekranlara geri dönen İbo Show'un bu akşamki konukları arasında Nükhet Duru'da yer alıyor. 1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Nükhet Duru kariyerine 1971'de Florya Deniz Kulübü Orkestrası'na solistlik yaparak başladı. Kariyerine birçok albüm sığdıran sanatçı konusunda araştırmalar sıklaştı. Peki Nükhet Duru kimdir?
13.03.2021 Cadde
Niran Ünsal kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, nereli?
Niran Ünsal kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, nereli? Küçük yaşlarda İzmir TRT Çocuk Korosu'nda müziğe başlayan Niran Ünsal'ın gerçek adı nedir? Şarkıları ile sevilen isim, sanatçı bir ailede doğdu ve tercihini poptan yana kullandı. Yaşamının bir kısmı İzmir'de geçti, radyo da görev aldı. İşte, Niran Ünsal hayatı ve şarkıları...
11.03.2021 Cadde
Niran Ünsal biyografisi | Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında?
Niran Ünsal biyografisi | Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında? Bu akşam İBO Show konukları arasında yer alan isimlerden biri de Niran Ünsal. Şarkılarıyla ve sesiyle hafızalara kazınan Niran Ünsal, İBO Show da adeta müzik şöleni yaşatacak. İzleyiciler ise sevilen şarkıcı hakkında bilgi almak için arayışa geçti. İBO Show'un ekrana gelmesiyle birlikte Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında? Niran Ünsal şarkıları nelerdir sorularına ilgi artacak. İşte Niran Ünsal biyografisi haberimizde...
6.03.2021 Cadde
Sezen Aksu, Attila Özdemiroğlu’nun adını yaşatacak
Sezen Aksu, Attila Özdemiroğlu’nun adını yaşatacak Sezen Aksu, beş yıl önce hayatını kaybeden Attila Özdemiroğlu adına Gaziantep Atmalı sahasında 5 bin fidanlık bir hatıra ormanı oluşturacak
27.01.2021 Cadde
Emel Müftüoğlu kimdir, kaç yaşında? Emel Müftüoğlu nereli?
Emel Müftüoğlu kimdir, kaç yaşında? Emel Müftüoğlu nereli? Sevilen sanatçı Emel Müftüoğlu bu akşam Kim Milyoner Olmak İster yarışmacı koltuğunda. Çocuk Esirgeme Kurumu için yarışacak olan ünlü sanatçı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Peki, Emel Müftüoğlu kaç yaşında, nereli? İşte Emel Müftüoğlu'nun hayatı...
31.12.2020 Cadde
Niran Ünsal kimdir, kızı kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, şarkıları neler?
Niran Ünsal kimdir, kızı kimdir? Niran Ünsal kaç yaşında, şarkıları neler? Niran Ünsal bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katıldı. Ünlü şarkıcı Niran Ünsal'ın yaşamı ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Niran Ünsal kimdir, kızı kimdir?
16.11.2020 Cadde
Emel Müftüoğlu kimdir? Emel Müftüoğlu kaç yaşında, nereli? Hayat hikayesi
Emel Müftüoğlu kimdir? Emel Müftüoğlu kaç yaşında, nereli? Hayat hikayesi Star TV'nin sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın bugünkü konuklarından biri de Emel Müftüoğlu oldu. Günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri olan Emel Müftüoğlu ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte Emel Müftüoğlu'nun hayat hikayesi...
8.10.2020 Cadde
Lidya Özdemiroğlu'ndan ilginç paylaşım
Lidya Özdemiroğlu'ndan ilginç paylaşım Merhum sanatçı Atilla Özdemiroğlu'nun kızı Lidya Özdemiroğlu, dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
28.03.2020 Cadde
'Biz bir olduğumuzu anlayana kadar sürsün'
'Biz bir olduğumuzu anlayana kadar sürsün' Merhum sanatçı Atilla Özdemiroğlu’nun kızı Lidya Özdemiroğlu, ilginç bir paylaşım yaptı.
28.03.2020 Cadde
‘Evde nasılsak ekranda da öyleyiz’
‘Evde nasılsak ekranda da öyleyiz’ Derya Beşerler ile Birol Namoğlu, TRT 2’de ekrana gelen ‘Kısa Bir Ara’yla, izleyici karşısına çıkıyor. Evliliklerinde dört yılı geride bırakan çift, “Evde nasılsak ekranda da öyleyiz” dedi
19.11.2019 Cadde
Bodrum Antik Tiyatro'da Sertap Erener rüzgarı
Bodrum Antik Tiyatro'da Sertap Erener rüzgarı Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Yaz Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan Sertab Erener, hayranlarını coşturdu.
21.07.2019 Cadde
Duygusal Harbiye performansı
Duygusal Harbiye performansı Sertab Erener, akustik-elektrik performansıyla Harbiye Açıkhava’da dinleyicileriyle buluştu.
8.07.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Atilla Özdemiroğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.