Atlantik

Atlantik

Son dakika Atlantik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Atlantik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Atlantik haber sayfamızda...

Atlantik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.255 atlantik haberi bulunmuştur.
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok Titanik enkazı, 112 yıldır Atlantik’in metrelerce derininde yok olmayı bekliyor. Enkaz alanında özenle inşa edilmiş gemiye ait eşyalar, yolcuların ayakkabıları ve gözlükleri yıllara meydan okurcasına kumlara saçılmış durumda. Ancak Titanik’te hayatını kaybedenlere dair hiç iz yok. Peki, bu insanların cesetleri nerede?
23.04.2024 Yaşam
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor'
Macaristan'dan flaş dünya savaşı açıklaması! 'Brüksel'de hazırlıklar yoğunlaşıyor' Kuzey'de Rusya - Ukrayna, Orta Doğu'da İsrail- Filistin savaşı devam ederken Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Szijjarto “Brüksel’de yeni bir dünya savaşı için hazırlıklar yoğunlaşıyor.” diyerek bir an önce hazırlılıkların durdurulması çağrısında bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Dünya
NATO’da Ramazan Bayramı tatili
NATO’da Ramazan Bayramı tatili NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ramazan Bayramı vesilesiyle NATO’daki tüm komite toplantılarını tatil etme kararı aldı.
11.04.2024 Dünya
Fidan’ın yoğun diplomasi trafiği
Fidan’ın yoğun diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde geldiği Belçika’da ardı ardına ikili temaslar gerçekleştirdi.
5.04.2024 Gündem
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Haberler
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Gündem
NATO’dan Ukrayna’ya 100 milyar dolar
NATO’dan Ukrayna’ya 100 milyar dolar Brüksel’de toplanan NATO dışişleri bakanları, ABD seçimlerinde Donald Trump’ın yeniden işbaşına gelme ihtimaline karşı Ukrayna’ya 100 milyar dolarlık kalıcı bir paketi ele alıyor.
4.04.2024 Dünya
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı Kocaeli'de yapılan yol çalışması neticesinde delinen Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün petrol boru hattından gelen akaryakıt Sapanca Gölü'ne sızdı.
27.03.2024 Haberler
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı Kocaeli'de yapılan yol çalışması neticesinde delinen Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün petrol boru hattından gelen akaryakıt Sapanca Gölü'ne sızdı.
27.03.2024 Gündem
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Çinli korsanları siber casuslukla suçlayan ABD ve İngiltere'den yaptırım kararı
Çinli korsanları siber casuslukla suçlayan ABD ve İngiltere'den yaptırım kararı ABD ve İngiltere, Çin devletinin desteğiyle siber casusluk faaliyetlerinde bulunmakla suçladığı kişi ve şirketleri yaptırım listesine aldı.
26.03.2024 Dünya
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı Ana muharebe tanklarının yanı sıra zırhlı araçların sahne aldığı gövde gösterisinin adresi, dikkat çekici. NATO Hava Komutanlığı ise, resmi hesabından Karadeniz semalarını koruyan Türk F-16'larını kadrajına aldı.
19.03.2024 Dünya
Rekor kıran sıcaklıklar iklim krizini tetikliyor mu?
Rekor kıran sıcaklıklar iklim krizini tetikliyor mu? Rekor kıran yüksek sıcaklıkların iklim krizine olan etkisi bilim dünyasında tartışılıyor.
19.03.2024 Dünya
Denize düşen konteynerin akıbeti! Ansızın karşısına çıkan zengin olur, tek şart var
Denize düşen konteynerin akıbeti! Ansızın karşısına çıkan zengin olur, tek şart var Kargo gemileri her sene milyarlarca dolarlık siparişlerle dolu konteynerleri büyük sularda taşıyor. Ancak bazen bu gemilerin ve kargoların başına gelen tatsız olaylar, bazı şanslı kişileri zengin edebiliyor. Bunun için ise tek şart var!
19.03.2024 Yaşam
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü'
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü' Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, resmi ziyaret çerçevesinde Azerbaycan’da bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i kabul etti.
17.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına katılarak konuşma yaptı.
15.03.2024 Dünya
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli Türkiye ve ABD'den ortak açıklama geldi. Açıklamada 'Taraflar (Gazze'de) çatışmanın sona erdirilmesine yönelik bir yol bulunması ve insani krizin derhal üstesinden gelinmesinin önemini vurgulamıştır" ifadeleri yer aldı.
9.03.2024 Gündem
'Kumdaki Hayalet!' Birdenbire tehlikeli kıyılara vuran gizem, sayısız teoriye hazır olun
'Kumdaki Hayalet!' Birdenbire tehlikeli kıyılara vuran gizem, sayısız teoriye hazır olun Beklenmedik şekilde küçük sahil kasabasının kıyısına vuran 200 yıllık gemi enkazı yerli halkta büyük bir heyecana ve meraka yol açtı. Öyle ki, bu heyecan küçük kasabanın sınırlarını aşarak dünyada manşetlere taşındı. Hatta geminin gizemli kökenini ortaya çıkarmak için sayısız teori ortaya kondu.
9.03.2024 Dünya
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy İstanbul'da kritik bir zirve gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan "Rusya'nın da bulunacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Zelenskiy'nin Kırım Tatarları ile ilgili sözleri basın toplantısına damga vurdu.
9.03.2024 Gündem
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede!
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede! Dünya haritasını tam anlamıyla bildiğinizi sanıyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Adına 'Null Adası' denilen gizemli yer kafaları karıştırmış durumda. Hatta haritada var olup gerçekte olmayan bu noktadan bir tane de Ankara da bulunuyor!
5.03.2024 Yaşam
İsveç’in son engeli de ortadan kalktı
İsveç’in son engeli de ortadan kalktı Türkiye’nin ardından Macaristan da İsveç’in NATO’ya katılımına onay verdi.
27.02.2024 Dünya
Macaristan parlamentosu İsveç'in NATO üyeliğini onayladı
Macaristan parlamentosu İsveç'in NATO üyeliğini onayladı Macaristan parlamentosu, İsveç’in NATO’ya katılımına 6’ya karşı 188 oyla onay verdi.
26.02.2024 Dünya
Titanik batığında afallatan görüntü! Tabak dayandı, denizaltı dayanamadı
Titanik batığında afallatan görüntü! Tabak dayandı, denizaltı dayanamadı 112 yıl önce buzdağına çarpan Titanik, gövdesinin makine dairesinden yarılması sebebiyle su alarak battı. Bu batış hiçbir deniz kazasındakine benzemiyordu. Dünyanın en büyük transatlantik gemisi batarken ikiye bölünmüştü. Ancak gemi darmadağın olsa da bazı eşyelar enkaz alanında sapasağlam duruyordu. Peki, demirden geminin hatta Titan denizaltısının dayanamadığı basınca cam ve porselenler nasıl dayandı?
25.02.2024 Yaşam
Ton balığında cıva: Araştırmalar zehirli madde seviyesinin hala yüksek olduğunu gösteriyor
Ton balığında cıva: Araştırmalar zehirli madde seviyesinin hala yüksek olduğunu gösteriyor Bilim insanları, kirliliğe yol açan maddelerin sınırlandırılmasıyla ilgili onlarca yıl önce getirilen kontrollere rağmen ton (orkinos) balığındaki yüksek cıva seviyelerinin devam ettiğini söylüyor.
22.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Atlantik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.