KDV AVANTAJLI FİYATLARI VE PANDEMİYE UYUMLU GENİŞ KAMPÜSÜYLE ATLAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİMDE İDDİALI
KDV AVANTAJLI FİYATLARI VE PANDEMİYE UYUMLU GENİŞ KAMPÜSÜYLE ATLAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİMDE İDDİALI Pandemi kurallarına uygun geniş kampüsü, güçlü eğitim kadrosu ve online eğitimle yüz yüze eğitimi birleştiren hibrit sistemiyle bu yıl ilk öğrencilerini ağırlayacak olan Atlas Üniversitesi, özel eğitim kurumlarını kapsayan ve %8’den %1 oranına düşürülen KDV’nin yansıtıldığı avantajlı fiyatlarla yeni dönemi karşılıyor.
10.09.2020 Advertorial
Atlas Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı
Atlas Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı Türkiye’de eğitime yeni bir bakış açısı getirmenin verdiği dinamizm ve merakla bu yıl ilk öğrencilerini kabul edecek olan Atlas Üniversitesi, tanıtım günleri kapsamında 27 Temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında öğrenci adaylarını bekliyor.
29.07.2020 Advertorial
Atlas Üniversitesi İstihdam yoğun mesleklerde iddialı
Atlas Üniversitesi İstihdam yoğun mesleklerde iddialı Türkiye’de genç işsizliğin %27’lere ulaştığı günümüzde, büyüklerimizin ‘altın bilezik’ dediği meslekler bir yana, genç istihdamı nerelere doğru kayıyor? ‘Geleceğin Üniversitesi’ vizyonuyla bu yıl ilk mezunlarını alacak Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Batuhan Özay, yeni nesil eğitimde artık temel eğitim & öğretim misyonlarına ek olarak iş dünyasının isteklerine de odaklanılması gerektiğini belirtiyor.
30.07.2020 Advertorial
Eğitimde Uygulama Vizyonuyla ‘Atlas Üniversitesi’ Akademik Hayata Başlıyor.
Eğitimde Uygulama Vizyonuyla ‘Atlas Üniversitesi’ Akademik Hayata Başlıyor. Türkiye akademik hayatına özgün bir bakış açısıyla katkı sağlamak adına yılların bilgi, birikim ve deneyimiyle yola çıkan Atlas Üniversitesi, bilimsel özerkliğe sahip fakülte, enstitü, yüksekokul ve tüm birimleriyle 2020-2021 eğitim öğretim yılında öğrencilerine kapılarını açıyor.
3.07.2020 Advertorial