Atletic Bilbao

Atletic Bilbao

Son dakika Atletic Bilbao haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Atletic Bilbao gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Atletic Bilbao haber sayfamızda...

Atletic Bilbao

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 93 atletic bilbao haberi bulunmuştur.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
27.11.2023 Futbol
Bodrum çıkışta, Altay düşüşte!
Bodrum çıkışta, Altay düşüşte! TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Bodrumspor, evinde ağırladığı Altay’ı 2-0’lık net skorla mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Kenan Özer, 51. dakikada Gökdeniz Bayrakdar kaydetti. Bu sonuçla yeşil beyazlılar puanını 41’e yükseltti. Siyah beyazlılar ise 19 puanda kaldı ve kazanmayı unuttu.
5.03.2023 Ege
Dünya Kupası'nda bir ilk! Kadın hakemlere görev
Dünya Kupası'nda bir ilk! Kadın hakemlere görev Katar'da 20 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası heyecanı, yarın oynanacak açılış karşılaşmasıyla start alacak.
19.11.2022 Dünya Kupası
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
9.04.2022 Süper Lig
Enes Ünal'ın Atletic Bilbao'ya attığı nefis gol
Enes Ünal'ın Atletic Bilbao'ya attığı nefis gol Enes Ünal'ın Atletic Bilbao'ya attığı nefis gol
24.03.2022 Futbol
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
20.02.2022 Süper Lig
Yeni Messi yükleniyor: Yusuf Demir
Yeni Messi yükleniyor: Yusuf Demir Yaşayan efsanesi Lionel Messi’yi PSG’ye yolcu eden Barcelona’da Yusuf Demir vitrine çıkmaya başladı. “Yeni Messi” yakıştırması yapılan 18 yaşındaki Türk asıllı oyuncu yakaladığı şansı çok iyi kullandı, Arjantinli yıldızın veliahtı olabileceğini kanıtladı
29.08.2021 İspanya La Liga
Fransa ve İspanya'da şampiyon son hafta belli olacak
Fransa ve İspanya'da şampiyon son hafta belli olacak  Avrupa'nın dört büyük liginde sezonun bitimi yaklaşırken üst sıradaki takımlar arasındaki şampiyonluk yarışı ve Şampiyonlar Ligi vizesi için mücadele dikkat çekiyor.
17.05.2021 Dünyadan Futbol
Bükreş- Ulusal Arena
Bükreş- Ulusal Arena Romanya’nın başkenti Bükreş’te bulunan Ulusal Arena Euro 2020’de maç yapılacak stadyumlardan bir tanesi...
11.05.2021 Şehirler
Kupa Kralları: FC Barcelona ve Atletic Bilbao
Kupa Kralları: FC Barcelona ve Atletic Bilbao En çok İspanya Kral Kupası şampiyonluğuna sahip iki takım FC Barcelona (30) ve Athletic Bilbao (23). 9. kez İspanya Kupası finalinde karşı karşıya geliyor.
15.04.2021 Futbol
Osasuna - Atletic Bilbao: 1-0
Osasuna - Atletic Bilbao: 1-0 İspanya La Liga'da Osasuna evinde Atletic Bilbao'yu konuk etti. Müsabakayı Osasuna 1-0 kazandı
24.10.2020 İspanya La Liga
'Avrupa’da herkes bizi konuşuyor'
'Avrupa’da herkes bizi konuşuyor' 50 yaşından sonra çocukluk hayalini yaşadığını belirten, yedi yıldır da kırmızı lacivertlilere büyük başarı kazandıran ve takımının adını Avrupa’ya duyuran kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, Milliyet Ege Spor’a konuştu… Kulüpler kesinlikle şirketleşmeli...
1.02.2019 Ege
UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi
UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu eşleşmeleri belli oldu. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İtalyan ekibi Milan, İngiltere temsilcisi Arsenal ile eşleşti.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Inigo Martinez, Athletic Bilbao'da!
Inigo Martinez, Athletic Bilbao'da! Athletic Bilbao, Manchester City'ye gönderdiği Aymeric Laporte'nin boşluğunu, Real Sociedad'dan Inigo Martinez'i alarak doldurdu.
1.07.2020 İspanya La Liga
Aymeric Laporte, resmen Manchester City'de
Aymeric Laporte, resmen Manchester City'de Manchester City, Aymeric Laporte'nin serbest kalma maddesini devreye soktu ve 57 milyon Pound karşılığında Athletic Bilbao'dan transfer etti
Fenerbahçe, Konyaspor ve Osmanlıspor'un UEFA'daki rakipleri belli oldu!
Fenerbahçe, Konyaspor ve Osmanlıspor'un UEFA'daki rakipleri belli oldu! UEFA Avrupa Ligi kura çekimleri sona erdi. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki ikinci önemli organizasyonu UEFA Avrupa Ligi’nde grup kuraları bugün çekildi. Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor'un rakipleri belli oldu. İşte tüm eşleşmeler..
30.06.2020 Fenerbahçe
Pereira: 'Porto ve Olympiakos bize gelsin!'
Pereira: 'Porto ve Olympiakos bize gelsin!' Vitor Pereira, Avrupa Ligi 2. turunda eski takımlarından Olympiakos veya Porto'dan birisinin çıkmasını istiyor. Portekizli hoca şampiyon yaptığı ama yöneticileri ile kavga edip tatsız ayrıldığı 2 ekiple hesaplaşmayı planlıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Melo'nun yerine Souahilo Meite
Melo'nun yerine Souahilo Meite Sakatlanan Burak Yılmaz'ın yerine forvet hattı için Atletic Bilbao'dan Inaki Williams'ı gözaltına alan Galatasaray'ın scout ekibi ön libero mevkisi için de gözünü Fransa'ya dikti.
30.06.2020 Galatasaray
İspanya: La Liga'da görünüm
İspanya: La Liga'da görünüm İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 4. haftasında Barcelona, konuk ettiği Levante'yi 4-1 yenerek, 12 puanla liderliğini sürdürdü.
1.07.2020 İspanya La Liga
Hakeme değil duvara çarptı!
Hakeme değil duvara çarptı! İspanya ekiplerinden Mallorca'da forma giyen Arjantinli oyuncu Lucas Aveldano, Atletic Bilbao ile oynanan maçta hakem Eiriz Mata ile çarpışarak yerde kaldı. İşte o anlar kameralara böyle yansıdı.
7.09.2015 Futbol
Kaptan gözyaşlarını tutamadı!
Kaptan gözyaşlarını tutamadı! Atletico Madrid formasını üç yıldır giyen Raul Garcia, Athletic Bilbao'ya transfer oldu. Raul veda konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.
2.09.2015 Futbol
Atletic Bilbao - Barcelona: 4-0
Atletic Bilbao - Barcelona: 4-0 İspanya'da Süper Kupa'nın ilk ayağında Athletic Bilbao sahasında oynadığı maçta Barcelona'yı 4-0 yenerek, rövanş maçı için büyük avantaj sağladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Atletic Bilbao Barcelona: 4-0
Atletic Bilbao Barcelona: 4-0 Barcelona Athletic Bilbao maçı ile İspanya Kral Kupası mücadelesi oynandı. Nuevo San Mames'te oynanan mücadeleyi ev sahibi Athletic Bilbao 4-0'lık skorla kazandı.
1.07.2020 Futbol
İşte Fenerbahçe'nin Shakhtar 11'i!
İşte Fenerbahçe'nin Shakhtar 11'i! UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Ukrayna'da Shakhtar Doentsk ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk deplasmanında
Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk deplasmanında Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Shakhtar Donetsk deplasmanına tur için çıkıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Atletic Bilbao ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.