Tehlikeli çarpışma!
Tehlikeli çarpışma! Brezilya'da Atletico PR ile Joinville arasında oynanan maçta Lucas Crispim ile Kadu'nun çarpışması sonrası korku dolu anlara yaşandı. Crispim çarpışma sonrası bilincini kaybederken, saha içinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
6.09.2015 Futbol
Sevimli tavşanın karnı acıkınca...
Sevimli tavşanın karnı acıkınca... Brezilya'da Atletico PR ile Operario PR arasında oynanan karşılaşmada kale içinde karnını doyuran bir tavşan kameralara yansıdı. Gol pozisyonu içinde kalan tavşan korkusundan hareket edemedi.
26.01.2014 Futbol
Cruzeiro şampiyonluğa inandı
Cruzeiro şampiyonluğa inandı Brezilya Seri A'nın 21. haftasında lider Cruzeiro sahasında Atletico PR'yi Nilton'un attığı golle 1-0 devirdi ve zirve yarışında puan farkını açtı.
15.09.2013 Futbol
Ricardinho ağları temizledi!
Ricardinho ağları temizledi! Brezilya'da oynanan Fluminense - Atletico PR maçında Fluminense forması giyen Ricardinho attığı harika frikik golü ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
12.09.2013 Futbol
Hakeme badozlama çarpmak!
Hakeme badozlama çarpmak! Brezilya Seria A'da oynanan İnternational ve Atletico PR. arasında ki maçta Andrés D'Alessandro ile hakemin çarpışması ilginç görüntüleri ortaya çıkardı.
13.08.2013 Futbol
Pato bir attı bir kaçırdı!
Pato bir attı bir kaçırdı! Brezilya Seri A'nın 8. haftasında Atletico PR ile Corinthians karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibi Marcelo önce geçirirken, Alexandre Pato beraberliği getirdi.
22.07.2013 Futbol
Alex Coritiba'yı şampiyon yaptı
Alex Coritiba'yı şampiyon yaptı Eski Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza Brezilya'da formasını giydiği Coritiba takımı ile Paranaense 1'de şampiyonluğunu ilan etti. Lig play off finalinde Atletico PR ile karşılaşan Coritiba ilk maçın 2-2'lik rövanşında sahadan 3-1 galip ayrıldı ve kupaya uzandı. Alex attığı 2 gol ile takımını sırtladı.
13.05.2013 Futbol
Deivid şampiyonluk için attı!
Deivid şampiyonluk için attı! Brezilya Paranaense 1 Finali ilk maçında Alex de Souza, Deivid ve Lincoln'un formasını giydiği Coritiba deplasmanda Atletico PR ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk için avantajlı bir skor elde etti. Maçın açılış golü Deivid'ten gelirken, Geraldo 85. dakikada Coritiba'ya beraberliği getiren golü kaydetti.
7.05.2013 Futbol
Eski Fenerli Coritiba'ya galibiyeti getirdi
Eski Fenerli Coritiba'ya galibiyeti getirdi Brezilya Paranaense Ligi 10. hafta maçında Coritiba sahasında ağırladığı Atletico PR'yi 2-1 geçerek liderliğini sürdürdü. Henüz mağlubiyeti bulunmayan Coritiba'ya galibiyeti getiren goller Fabio Pereira ve Deivid de Souza'dan geldi.
25.02.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri