Automechanika Istanbul yoğun ilgiyle karşılaştı
Automechanika Istanbul yoğun ilgiyle karşılaştı Otomotiv satış sonrası endüstrisini bir araya getiren Automechanika Istanbul fuarına bu yıl yoğun ilgi oldu.
20.06.2023 Kobi
Automechanika Istanbul Fuarı sona erdi
Automechanika Istanbul Fuarı sona erdi Otomotiv satış sonrası endüstrisini bir araya getiren Automechanika Istanbul fuarı sona erdi.  Messe Frankfurt Istanbul ve Hannover Fairs Turkey iş birliğiyle İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda 41 ülkeden 1437 katılımcı firma ve 10 ülke pavilyonu yer alırken, fuarı tüm dünyadan toplam 58.024 kişi ziyaret etti. Ziyaretçi sayısı, geçtiğimiz yıl düzenlenen fuara göre yüzde 20 artış gösterdi.
14.06.2023 Otomobil
Otomotiv sektörünün kalbi Automechanika Istanbul’da atacak
Otomotiv sektörünün kalbi Automechanika Istanbul’da atacak Alanında dünyanın 3. Büyük fuarı olan Automechanika Istanbul, Türkiye’nin üreticileri Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinin yanı sıra stratejik öneme sahip ülkelerle bir araya getirecek. 2-5 Nisan 2020 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek.
4.02.2020 Otomobil
Otomotiv endüstrisinin yıldızları bu fuarda buluşuyor
Otomotiv endüstrisinin yıldızları bu fuarda buluşuyor Türkiye'de düzenlenen uluslararası otomotiv endüstrisi fuarı ‘Automechanika Istanbul’ bugün kapılarını açıyor.
6.04.2017 Otomobil