AVANAK ABDİ KONUSU VE OYUNCULARI: Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
AVANAK ABDİ KONUSU VE OYUNCULARI: Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi? Avanak Abdi filmi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. Başrolünde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı yerli komedi filmi olan filmde, Abdi isimli afiş asan bir gencin, ses sanatçısı Nevin'e olan aşkı ele alınıyor. 1978 yapımı olan Avanak Abdi filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Peki, Avanak Abdi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
8.04.2024 Bilgi Rehberi
Avanak Abdi oyuncuları kimler, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
Avanak Abdi oyuncuları kimler, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi? Avanak Abdi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Başrolünde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı yerli komedi filmi olan filmde, Apdi isimli afiş asan bir gencin, ses sanatçısı Nevin'e olan aşkı ele alınıyor. Avanak Apdi, 1978 yapımıdır. Peki, Avanak Abdi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
12.02.2024 Bilgi Rehberi
AVANAK APTİ OYUNCULARI - KONUSU nedir? Avanak Abdi filmi nerede çekildi?
AVANAK APTİ OYUNCULARI - KONUSU nedir? Avanak Abdi filmi nerede çekildi? Avanak Apdi filmi, başrolünde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı yerli komedi filmidir. Filmde, Apdi isimli afiş asan bir gencin, ses sanatçısı Nevin'e olan aşkı ele alınır. Avanak Apdi, 1978 yapımıdır. Peki, Avanak Abdi oyuncu kadrosunda kimler var?
29.11.2023 Bilgi Rehberi
Avanak Abdi oyuncuları: Avanak Abdi filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir?
Avanak Abdi oyuncuları: Avanak Abdi filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir? Avanak Apti filminin başrollerinde Kemal Sunal işe Ayşen Gruda yer alıyor. Yeşilçam'ın en sevilen filmlerinden olan Avanak Abdi, 1978 yılında komedi türünde çekildi. Peki, Avanak Apti filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
15.08.2023 Cadde
AVANAK ABDİ OYUNCULARI KONUSU: Avanak Apti filmi konusu nedir, nerede, kaç yılında çekildi?
AVANAK ABDİ OYUNCULARI KONUSU: Avanak Apti filmi konusu nedir, nerede, kaç yılında çekildi? Abdi karakteri ile filmin başrolünde Kemal Sunal'ın bulunduğu Avanak Abdi filmi, 1978 yılında vizyona girenler arasında. Filmde Abdi'nin aşkı anlatılıyor. Kemal Sunal'a ise filmde Ayşen Gruda eşlik ediyor. Peki, Avanak Abdi filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
28.09.2022 Cadde
Avanak Abdi oyuncuları ve konusu! Avanak Abdi filmi nerede çekildi?
Avanak Abdi oyuncuları ve konusu! Avanak Abdi filmi nerede çekildi? Avanak Abdi filmi 1978 yılında beyazperdedeki yerini aldı. Filmin başrollerinde ise Kemal Sunal ile Ayşen Gruda yer alıyor. Sunal'ın Abdi karakterine hayat verdiği filmde, afişlerini astığı Nevin'e aşkı anlatılıyor. İşte, Avanak Abdi oyuncu kadrosu...
19.01.2022 Cadde
Avanak Abdi nerede, ne zaman çekildi? İşte Avanak Abdi filminin konusu ve oyuncuları...
Avanak Abdi nerede, ne zaman çekildi? İşte Avanak Abdi filminin konusu ve oyuncuları... Avanak Abdi filmi İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan Fatih ilçesine bağlı Cankurtaran mahallesinde çekildi.Peki başrolde Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın yer aldığı Avanak Abdi filminin konusu nedir? İşte filmin oyuncu kadrosu...
15.06.2020 Cadde