Douglas Dare: Müziğim farklı türlerin birleşimi
Douglas Dare: Müziğim farklı türlerin birleşimi İstanbul’un yeni müzik festivai Neue! Step’te sahne sırası İngiliz müzisyen Douglas Dare’de. Elektronik, minimal ve neo-klasik sesleri bir araya getirip kendisine has bir tarzla yorumlayan Douglas Dare 24 Eylül akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da. Geçtiğimiz dönemde Olafur Arnalds ve Nils Frahm gibi isimlerle birlikte sahne alan Dare, İstanbul’daki konseri öncesi sorularımızı yanıtladı.
24.09.2019 Müzik
Sylvain Chauveau: Bestelerimi günün anlarına yakıştırıyorum
Sylvain Chauveau: Bestelerimi günün anlarına yakıştırıyorum Cuma akşamı Zorlu PSM'deki touché'de Neue! Step kapsamında sahne alan minimal müziğin önemli ismi Sylvain Chauveau, İstanbullu müzikseverlerle buluştu. Belçika'da yaşayan ve kendisini piyanistten ziyade bir besteci olarak tanımlayan Chauveau, sorularımızı yanıtladı.
5.05.2021 Müzik
Avangart ne demek?
Avangart ne demek? Avangart kelimesini mutlaka duymuşuzdur. Peki anlamını biliyor muyuz? Avangart ne demek? Kime ve neye denir? İşte avangart hakkında bilmeniz gerekenler...
7.02.2019 Sanat
Evinizi Baştan Yaratacak İki Alternatif
Evinizi Baştan Yaratacak İki Alternatif Eskimeyen moda akımları ile evinizde ufak dokunuşlarla büyük değişimler yaratabilirsiniz.
22.10.2013 Konut