Avize

Avize

Son dakika avize haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan avize gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan avize haber sayfamızda...

Avize

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 379 avize haberi bulunmuştur.
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem
Enkazda duyduğu ilk ve son ses! 'Kendimi ölüme bıraktım'
Enkazda duyduğu ilk ve son ses! 'Kendimi ölüme bıraktım' Hatay'da çok sık deprem olduğu için sarsıntılarla yaşamayı öğrenmişti. Fakat 6 Şubat'ta yaşadığı bundan öncekilerin hiçbirine benzemiyordu. "Kıyamet günü olduğunu düşündüm ve kendimi ölüme bıraktım" diyen Yeşim Turunç, enkazdan annesiyle birlikte çıkmayı başardı. Ancak babası ve kardeşi artık hayatta değildi. Yaşadıkları nedeniyle hayatının bittiğini söyleyen genç kız, “Ancak annem için tek bir isteğim var” diyor.
6.02.2024 Gündem
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
Gözaltında "işkence" davası: Yarım insan oldum
Gözaltında "işkence" davası: Yarım insan oldum Beyoğlu'nda gözaltına alınan Samet G'ye (31) şiddet uygulayarak diziyle vurması sonucu testislerinden birinin ameliyatla alınmasına neden olduğu iddia edilen polis memuru Serhat K. (30) hakkında "İşkence yapmak" suçundan 24 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Şikayetçi Samet G. "Darp sonrasında testislerimden biri ameliyatla alındı. Yarım insan oldum" diyerek şikayetçi oldu.
8.11.2023 Haberler
Gözaltında "işkence" davası: Yarım insan oldum
Gözaltında "işkence" davası: Yarım insan oldum Beyoğlu'nda gözaltına alınan Samet G'ye (31) şiddet uygulayarak diziyle vurması sonucu testislerinden birinin ameliyatla alınmasına neden olduğu iddia edilen polis memuru Serhat K. (30) hakkında "İşkence yapmak" suçundan 24 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Şikayetçi Samet G. "Darp sonrasında  testislerimden biri ameliyatla alındı. Yarım insan oldum" diyerek şikayetçi oldu.
8.11.2023 Gündem
Konuşulan kombinler
Konuşulan kombinler Ebru Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
13.10.2023 Cadde
Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar konseri! 'Yaptığım her işin arkasındayım'
Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar konseri! 'Yaptığım her işin arkasındayım' Ebru Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı. Havanın soğuk olmasına rağmen sevenleri, Yaşar'ı yalnız bırakmadı. Ebru Yaşar konserinde sürpriz yaparak Karadeniz şarkıları seslendirirken, horon ekibinin sahneye çıkmasıyla konser alanında büyük bir coşku yaşandı.
12.10.2023 Cadde
Irak'taki düğünde yangının ilk çıkış anı kamerada! Korkunç görüntüler...
Irak'taki düğünde yangının ilk çıkış anı kamerada! Korkunç görüntüler... Irak'ta 115 kişinin öldüğü düğünde angının ilk çıkış anı kameraya yansıdı. Meşaleler eşliğinde ilk dansını yapmaya giden gelin, damat ve davetliler yere düşen alevler sonrası kaçmaya çalıştı. İşte haberin ayrıntıları...
29.09.2023 Haberler
Irak'taki düğünde yangının ilk çıkış anı kamerada! Korkunç görüntüler...
Irak'taki düğünde yangının ilk çıkış anı kamerada! Korkunç görüntüler... Irak'ta 115 kişinin öldüğü düğünde angının ilk çıkış anı kameraya yansıdı. Meşaleler eşliğinde ilk dansını yapmaya giden gelin, damat ve davetliler yere düşen alevler sonrası kaçmaya çalıştı. İşte haberin ayrıntıları...
29.09.2023 Dünya
İlk dansta, havai fişek cehennemi! 115 kişinin öldüğü düğünde şok detaylar
İlk dansta, havai fişek cehennemi! 115 kişinin öldüğü düğünde şok detaylar Irak Hamdaniye’deki düğün salonunda gelinle damat dans ederken, havai fişeklerin patlatılmasıyla yangın çıktı. Yanıcı malzemeler hızla tutuşurken en az 115 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
28.09.2023 Haberler
İlk dansta, havai fişek cehennemi! 115 kişinin öldüğü düğünde şok detaylar
İlk dansta, havai fişek cehennemi! 115 kişinin öldüğü düğünde şok detaylar Irak Hamdaniye’deki düğün salonunda gelinle damat dans ederken, havai fişeklerin patlatılmasıyla yangın çıktı. Yanıcı malzemeler hızla tutuşurken en az 115 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
28.09.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Gelin ve damatların fotoğraf çektirdiği platoda büyük şok! Yardım çağırdılar
Gelin ve damatların fotoğraf çektirdiği platoda büyük şok! Yardım çağırdılar Erzurum’un Aziziye ilçesinde gelin ve damatların dış çekim yaptırdığı platoda yan yana duran 3 avize arı istilasına uğradı. Sabah iş yerine geldiklerinde gördükleri manzara karşısında şoke olan iş yeri sahipleri arıları uzaklaştıramayınca arıcılardan yardım istedi.
14.08.2023 Gündem
Oyun kodu ve alışveriş kartına KDV ayarı
Oyun kodu ve alışveriş kartına KDV ayarı Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hazırladığı tebliğ ile internetten satılan oyun, uygulama ve müziklerin etkinleştirilmesinde kullanılan kodlar ile internet alışverişlerinde kullanılan kartlarla yapılacak alımlardan KDV kesilecek.
10.08.2023 Ekonomi
Aslı Arıkan Dayıoğlu: Her proje kendi özelinde bir dünya ve biz eşsiz dünyalar yaratmayı seviyoruz...
Aslı Arıkan Dayıoğlu: Her proje kendi özelinde bir dünya ve biz eşsiz dünyalar yaratmayı seviyoruz... Ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü projelere imza atan Designist kurucusu İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu ile bulunduğu coğrafyanın tarihi ve kültürel bağlamıyla uyum içerisinde tasarladığı güncel otel projelerini konuştuk.
26.06.2023 Mimarlık
Dekorasyonda deprem önlemleri
Dekorasyonda deprem önlemleri Ülkemizin jeolojik yapısı gereği deprem gerçeği ile yüz yüze yaşamak zorundayız. Bu durumda en az yapıların ve zeminin sağlamlığından emin olmak kadar önemli bir diğer konu, iç mekanlarımızı depreme karşı güvenli hale getirmek. İşte yaşam alanlarımızın dekorasyonunda alabileceğimiz deprem önlemleri.
19.03.2023 Pazar
Diyarbakır’da yerin beşik gibi sallandığı deprem görüntüsü ortaya çıktı
Diyarbakır’da yerin beşik gibi sallandığı deprem görüntüsü ortaya çıktı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremden etkilenen Diyarbakır’da beşik gibi sallanan yerin ürperten görüntüleri ortaya çıktı.
11.03.2023 Haberler
Deprem anını anlatan kadından tüyler ürperten sözler
Deprem anını anlatan kadından tüyler ürperten sözler Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından Burdur'a gelerek yurda yerleşen İpek Köse'nin, "Deprem anında uyandığımızda sanki evin içine bomba düşmüş gibiydi. Yani tavandan taşlar yağıyor, avize düşüyor, televizyon devriliyordu. Ondan sonra soba devrildi yere ateş parçaları düşmeye başladı. Tam dışarı çıkacağımız zaman duvar yan yatınca kapı sıkıştı. Kapıyı kırdık o şekilde çıkabildik" sözleri tüyleri diken diken etti.
24.02.2023 Haberler
Deprem anını anlatan kadından tüyler ürperten sözler!
Deprem anını anlatan kadından tüyler ürperten sözler! Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından Burdur'a gelerek yurda yerleşen İpek Köse'nin, "Deprem anında uyandığımızda sanki evin içine bomba düşmüş gibiydi. Yani tavandan taşlar yağıyor, avize düşüyor, televizyon devriliyordu. Ondan sonra soba devrildi yere ateş parçaları düşmeye başladı. Tam dışarı çıkacağımız zaman duvar yan yatınca kapı sıkıştı. Kapıyı kırdık o şekilde çıkabildik" sözleri tüyleri diken diken etti.
24.02.2023 Gündem
‘Üstümü örtmeyi hak görmüyorum’
‘Üstümü örtmeyi hak görmüyorum’ Günlerdir uyuyamadığını söyleyen Pelin Akil, “Üstümde örtü olduğunda, bunu kendime hak görmüyorum. Üşüyerek uyumaya çalışan onca depremzedeyi düşünüyorum” dedi.
23.02.2023 Cadde
Azize ve 3 kızını, enkazda kalmaktan 'Asil' kurtardı! 'Hayatımızı borçluyuz'
Azize ve 3 kızını, enkazda kalmaktan 'Asil' kurtardı! 'Hayatımızı borçluyuz' Depreme Hatay'da yakalanan Azize Akın (50), sarsıntıdan önce havlayıp, tırnaklarını bileğine geçirerek kendisini yataktan düşüren, Golden Retriever cinsi köpekleri 'Asil' sayesinde, 3 kızıyla birlikte enkazda kalmaktan kurtulduklarını söyledi.
21.02.2023 Gündem
7.7’lik depremin şiddeti kameralara yansıdı
7.7’lik depremin şiddeti kameralara yansıdı Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem Elazığ’da da hissedildi. Elazığ’da şiddetli bir şekilde hissedilen depremin şiddeti en net olarak bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
6.02.2023 Haberler
7.7’lik depremin şiddeti kameralara yansıdı
7.7’lik depremin şiddeti kameralara yansıdı Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem Elazığ’da da hissedildi. Elazığ’da şiddetli bir şekilde hissedilen depremin şiddeti en net olarak bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
6.02.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Avize ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.