Avrupa Futbol Şampiyonası

Avrupa Futbol Şampiyonası

Son dakika Avrupa Futbol Şampiyonası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Avrupa Futbol Şampiyonası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Avrupa Futbol Şampiyonası haber sayfamızda...

Avrupa Futbol Şampiyonası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.036 avrupa futbol şampiyonası haberi bulunmuştur.
EURO 2024 ne zaman, hangi ülkede? Milli maç ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri...
EURO 2024 ne zaman, hangi ülkede? Milli maç ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri... EURO 2024 grup maçları için nefesler tutuldu. A Milli Futbol Takımımızın da mücadele edeceği Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya'daki 10 şehirde düzenlenecek. TFF, EURO 2024'te görev yapacak Türk hakemleri açıkladı. İşte, EURO 2024 hakemleri...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı.
22.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir TFF Onursal Başkanı, UEFA ve FIFA onursal üyesi Şenes Erzik, Milliyet'in duayen yazarlarından Attila Gökçe'ye konuştu. Erzik, TFF'nin aldığı seçim tarihi için "TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir." ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe Kulübü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama!
Fenerbahçe Kulübü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama! Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz 2024'te seçim kararı almasının ardından bir açıklama yayınladı.
8.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Süper Kupa için 2 yeni karar!
Fenerbahçe'den Süper Kupa için 2 yeni karar! Süper Kupa maçında Galatasaray ile pazar günü karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'nin yeni kararlara imza attığı öğrenildi.
5.04.2024 Fenerbahçe
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 3 Nisan 2024 tarihinde yaptığı yazılı başvurusunun kabul edilmediğini açıkladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo'da EURO 2024 hesabı!
Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo'da EURO 2024 hesabı! Cim-Bom’un Aston Villa’ya kiraladığı Nicolo Zaniolo için çeşitli kulüplerden teklif gelirken, İtalyan futbolcunun gerçek değeri ve popülaritesi, EURO 2024 sonrasında netlik kazanacak.
30.03.2024 Galatasaray
EURO 2024 GRUP MAÇLARI ne zaman? Avrupa Şampiyonası Türkiye'nin rakipleri kimler?
EURO 2024 GRUP MAÇLARI ne zaman? Avrupa Şampiyonası Türkiye'nin rakipleri kimler? 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası takvimi belli oldu. A Milli Takımımızın da yer aldığı EURO 2024'te rakipler netleşti. Şampiyonada Türkiye F grubunda mücadele edecek. Peki, EURO 2024 grup maçları ne zaman başlıyor? Türkiye'nin rakipleri kimler, ilk maç ne zaman?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024
Türkiye'nin gözü Gürcistan-Yunanistan maçında! Rakibimiz belli oluyor
Türkiye'nin gözü Gürcistan-Yunanistan maçında! Rakibimiz belli oluyor EURO 2024’te A Milli Takımımız'ın gruptaki son rakibi bu akşam belli olacak. Play-off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya gelecek.
26.03.2024 Milli Takım
Ralf Rangnick'ten Türkiye için Montella yorumu!
Ralf Rangnick'ten Türkiye için Montella yorumu! Avusturya Teknik Direktörü Ralf Rangnick, Türkiye maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Rangnick, 'Hazırlık maçı da olsa kurmuş olduğumuz sistemi çok iyi seviyede tutmamız gerekiyor.' dedi.
25.03.2024 Milli Takım
Başkan Büyükekşi, Macaristan maçını Orbán, Čeferin ve Csányi'le birlikte izledi
Başkan Büyükekşi, Macaristan maçını Orbán, Čeferin ve Csányi'le birlikte izledi Puskas Arena'da oynanan karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi; Macaristan Başbakanı Viktor Orbán, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sándor Csányi ile birlikte izledi.
23.03.2024 Milli Takım
Kylian Mbappe: Beni gergin gördünüz mü?
Kylian Mbappe: Beni gergin gördünüz mü? Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe açıklamalarda bulundu.
22.03.2024 Dünyadan Futbol
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
21.03.2024 Futbol
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 Futbol
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.
20.03.2024 EURO 2024
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler'
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler' Akmanya Bundesliga ekibi Heidenheim'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Eren Dinkci, Milli Takım tercihi ile alakalı olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Genç oyuncu bir de itirafta bulundu.
19.03.2024 Milli Takım
TÜRKİYE MAÇI ne zaman? Türkiye - Macaristan Milli Maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu...
TÜRKİYE MAÇI ne zaman? Türkiye - Macaristan Milli Maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu... A Milli Takımımız 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık maçlarına başlıyor. İlk olarak Türkiye - Macaristan mücadelesi olacak. Spor severler ise Milli maç detaylarını bekliyor! Türkiye'nin maç kadrosu ise açıklandı. Peki, Milli maç ne zaman, saat kaçta?
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil Sarıgazi Kemal Ayyıldız Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın iştirakiyle Sancaktepe'de açıldı. Açılışta konuşan Bakan Bak, “Bize çalışan adam lazım. Tatile giden adam lazım değil. Bize Murat Kurum lazım” dedi.
18.03.2024 Gündem
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret!
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret! UEFA Başkanı Aleksander Čeferin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi.
14.03.2024 Futbol
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2025) rakipleri belli oldu. Ay-yıldızlılar, B1 Grubu'nda Azerbaycan, Macaristan ve İsviçre ile eşleşti. Karşılaşmalar 1-9 Nisan 2024, 27 Mayıs - 4 Haziran 2024 ve 8-16 Temmuz 2024 tarih aralıklarında oynanacak.
5.03.2024 Milli Takım
Bakan Bak: Kırkpınar projesi hazır
Bakan Bak: Kırkpınar projesi hazır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı alanın projesinin de hazır olduğunu söyledi.
3.03.2024 Güreş
'Edirne'yi Balkanlar’ın spor merkezi yapmaya çalışıyoruz'
'Edirne'yi Balkanlar’ın spor merkezi yapmaya çalışıyoruz' Edirne'yi Balkanlar’ın spor merkezi yapmaya çalıştıklarını ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 'Burada yapılacak turnuvalarda, yapılan tesislerle, yapılan organizasyonlarla Edirne'yi büyütmek, Edirne'nin turizmine, hareket, katkı sağlamak için çaba harcıyoruz" dedi.
3.03.2024 Gündem
Bakan Bak: En büyük hedeflerimizden biri uyuşturucuyla mücadeledir
Bakan Bak: En büyük hedeflerimizden biri uyuşturucuyla mücadeledir Ümraniye’de Akademi Ümraniye Parseller Yüzme Havuzu’nun açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Türkiye spor tesislerinde bir devrim yaşıyor. Avrupa ve dünyanın en önemli spor salonları stadyumları Türkiye'de inşa edildi, inşa edilmeye devam ediyor. İşte bu eserlerin hepsi bu ülkenin geleceği olan gençlerimiz, çocuklarımız için" dedi.
1.03.2024 Gündem
Derbilerde yeni VAR uygulaması! TFF resmen açıkladı
Derbilerde yeni VAR uygulaması! TFF resmen açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 28. haftadan itibaren ve Turkcell Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası Finallerinde gelecek sezona hazırlık kapsamında VAR Support uygulamasına geçileceğini açıkladı.
2.03.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.