Avrupa Maçları

Avrupa Maçları

Son dakika avrupa maçları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan avrupa maçları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan avrupa maçları haber sayfamızda...

Avrupa Maçları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.863 avrupa maçları haberi bulunmuştur.
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında Sultanlar Ligi'nde lider Fenerbahçe evinde Eczacıbaşı'nı konuk edecek. Ligin kaderini belirleyecek zirve maçı öncesi Melissa Vargas gelişmesi yaşandı.
28.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa talebi! Sakatlık cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa talebi! Sakatlık cevabı UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanşında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal düzenlenen basın toplantısında konuştu.
14.03.2024 Konferans Ligi
Edin Dzeko'dan maç sonu tepki: Utanç verici, yemin ederim!
Edin Dzeko'dan maç sonu tepki: Utanç verici, yemin ederim! Fenerbahçeli futbolcu Edin Dzeko, Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
10.03.2024 Fenerbahçe
Selahattin Baki: Bu sene şampiyon olmamız çok önemli!
Selahattin Baki: Bu sene şampiyon olmamız çok önemli! Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, 1907 ÜNİFEB'in organize ettiği ödül töreninde konuştu.
5.03.2024 Fenerbahçe
Uğur Çiftçi destek istedi: Sivasspor'a küsülmez
Uğur Çiftçi destek istedi: Sivasspor'a küsülmez Yiğidolar'ın kaptanı, taraftara çağrıda bulunarak "Taraftarımız bazı konularda haklı olabilir ama Sivasspor’a küsülmez. Uğur’a küs, Hakan’a küs, Ziya’ya küs ama Sivasspor’a küsmeyin. 11 hafta kaldı. Hep beraber taşın altına elimizi koyalım” dedi.
27.02.2024 Sivasspor
İlker Yağcıoğlu'ndan İsmail Kartal'a Michy Batshuayi uyarısı! 'Küstürürsün'
İlker Yağcıoğlu'ndan İsmail Kartal'a Michy Batshuayi uyarısı! 'Küstürürsün' Süper Lig'in 27'nci haftasında Kasımpaşa engelini 2-1'lik skorla geçen Fenerbahçe'nin galibiyetini spor yorumcuları değerlendirdi.
25.02.2024 Fenerbahçe
AVRUPA MAÇLARI ŞİFRESİZ Mİ, ücretsiz mi olacak? UEFA Avrupa maçları hangi kanalda yayınlanacak?
AVRUPA MAÇLARI ŞİFRESİZ Mİ, ücretsiz mi olacak? UEFA Avrupa maçları hangi kanalda yayınlanacak? UEFA maçları sporseverler tarafından sıkı sıkıya takip edilirken yayıncı kuruluşunu da araştırıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarının Türkiye'de üç sezon boyunca ekrana geleceği kanal netleşti. Peki, UEFA maçları ücretsiz mi yayınlanacak?
26.01.2024 Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
17.12.2023 Diğer
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi! Selçuk Şahin detayı
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi! Selçuk Şahin detayı Başkent temsilcisi, genç teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
3.10.2023 Ankaragücü
Beşiktaş kafilesi, Adana'ya ulaştı!
Beşiktaş kafilesi, Adana'ya ulaştı! Trendyol Süper Lig'in 3'üncü haftasındaki erteleme maçında Adana Demirspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta futbolcular şehre ulaştı.
26.09.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 4 ayrılık kararı birden
Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 4 ayrılık kararı birden Fenerbahçe'de takıma sezon başında dahil edilen yıldız isimler performansıyla taraftarın beğenisini kazandı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen galibiyetler sonrası takımda düşünülmeyen oyuncularla ilgili karar verildiği öğrenildi. 4 futbolcunun ayrılığının yakın olduğu belirtildi.
25.09.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de erteleme maçlarının hakemleri belli oldu
Süper Lig'de erteleme maçlarının hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de Avrupa maçları nedeniyle ertelenen karşılaşmalar bu hafta içinde oynanacak. Mücadelelerin hakemleri açıklandı.
25.09.2023 Süper Lig
İsmail Kartal: "Hala istediğimiz seviyede değiliz"
İsmail Kartal: "Hala istediğimiz seviyede değiliz" Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3-2 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Oyuncularım bugün elinden geleni yaptı. Hala istediğimiz pozisyonda değiliz. Çalışıyoruz ama dediğim gibi çok fazla maç oynuyoruz zamana ihtiyacımız var” dedi.
17.09.2023 Futbol
Fenerbahçeli yıldız için ayrılık kararı! Menajeri ile görüşme
Fenerbahçeli yıldız için ayrılık kararı! Menajeri ile görüşme Yeni sezon öncesi tam 20 futbolcusunu gönderen Fenerbahçe'de 21. ayrılık gerçekleşebilir. Yıldız isme Süper Lig ekipleri talip oldu.
8.09.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe aradığı orta sahayı PSG'de buldu! Yönetim girişimlere başladı
Fenerbahçe aradığı orta sahayı PSG'de buldu! Yönetim girişimlere başladı Yaz transfer döneminde kadrosunu önemli yıldızlarla güçlendiren Fenerbahçe'de gözler orta saha transferine çevrildi. Sarı-lacivertliler, aradığı orta sahayı PSG'de bulurken yönetim yıldız oyuncu için girişimlere başladı.
7.09.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin 6 numara planı ortaya çıktı! Krunic transferi yattı, işte yeni adaylar
Fenerbahçe'nin 6 numara planı ortaya çıktı! Krunic transferi yattı, işte yeni adaylar Fenerbahçe Yönetimi, UEFA’ya gönderdiği listede 6 numaraya tecrübeli oyuncuyu yazdı. Bu gelişmeye rağmen sarı-lacivertlilerin Trendyol Süper Lig için o bölgeye 15 Eylül’e kadar transfer yapacağı öğrenildi.
7.09.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın galibiyeti sonrası Mircea Lucescu vurgusu! 'Kusura bakmasın'
Beşiktaş'ın galibiyeti sonrası Mircea Lucescu vurgusu! 'Kusura bakmasın' Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Dinamo Kiev deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlıların galibiyetini spor yazarları kaleme aldı.
25.08.2023 Beşiktaş
Anderson Talisca için resmi görüşme! İşte bonservis teklifi
Anderson Talisca için resmi görüşme! İşte bonservis teklifi Suudi Arabistan'da forma giyen Anderson Talisca için Beşiktaş resmen görüşmelere başladı. Brezilyalı yıldız için yapılan teklif ortaya çıktı.
13.08.2023 Beşiktaş
Galatasaray'ın yıldızına sert çıktı! 'Beklenen sorumluluğu hiç alamadı'
Galatasaray'ın yıldızına sert çıktı! 'Beklenen sorumluluğu hiç alamadı' Kayserispor ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında sahadan beraberlikle ayrıldı. Heyecan dolu müsabakanın ardından spor yazarları değerlendirmelerde bulundu. Galatasaraylı yıldızın performansı eleştiri topladı.
13.08.2023 Galatasaray
Gaziantep FK'da Erdal Güneş'ten transfer mesajı! 'Fenerbahçe'ye karşı oynamak her zaman zordur'
Gaziantep FK'da Erdal Güneş'ten transfer mesajı! 'Fenerbahçe'ye karşı oynamak her zaman zordur' Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nın Teknik Direktörü Erdal Güneş, ligin ilk haftasında oynanacak Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
8.08.2023 Gaziantep FK
Şampiyonlar Ligi için kritik sezon! 'Icardi de, Dzeko da, Aboubakar da bizim için çalışacak'
Şampiyonlar Ligi için kritik sezon! 'Icardi de, Dzeko da, Aboubakar da bizim için çalışacak' Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor sezonu Avrupa maçları ile açtılar. Avrupa'da mücadele eden temsilcilerimizin performansı, 2025-26 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde direkt katılım için büyük önem taşıyor. Milliyet Gazetesi spor yazarlarından Mustafa Anıklı da konu hakkında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. İşte detaylar...
30.07.2023 Süper Lig
Dursun Özbek: Tarih tekerrür edecek
Dursun Özbek: Tarih tekerrür edecek Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni fikstürde de Fenerbahçe ile yine sondan ikinci hafta karşılaşacaklarını şu sözlerle yorumladı: “Tarih tekerrürden ibarettir. Yazın bunu bir yere. Aynı şey bu sezon da tekerrür edecek.”
21.07.2023 Galatasaray
Deivid Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi yıldız ismi övdü: Çok yetenekli, özel oyuncu
Deivid Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi yıldız ismi övdü: Çok yetenekli, özel oyuncu Fenerbahçe'de 100. yıl şampiyonluğu yaşayan, o dönem Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran eski Brezilyalı yıldız, yarın oynanacak dev karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.
1.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yeniden başlangıç zamanı! Jorge Jesus hedef belirledi
Fenerbahçe'de yeniden başlangıç zamanı! Jorge Jesus hedef belirledi Galatasaray’ın, Konya deplasmanından puansız ayrılması Fenerbahçe için bugünkü Alanya maçını daha kritik hale getirdi. Sarı-lacivertlilerde ligin yeniden başladığı düşünülürken, tek hedefinin olmasının ayrı bir avantaj sağlayacağı yorumları yapıldı.
19.03.2023 Fenerbahçe
Temsilcilerimizin Avrupa'daki rakiplerinden 3'te 3
Temsilcilerimizin Avrupa'daki rakiplerinden 3'te 3 UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turunda mücadele eden Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in rakipleri, oynadıkları lig maçlarında haftayı galibiyetle kapattılar.
12.03.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Maçları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.