Avusturya Kampı

Avusturya Kampı

Son dakika avusturya kampı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan avusturya kampı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan avusturya kampı haber sayfamızda...

Avusturya Kampı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 786 avusturya kampı haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Nelsson'un yerine Polonyalı stoper!
Galatasaray'da Nelsson'un yerine Polonyalı stoper! Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Şampiyonlar Ligi grupların kalmak isteyen Galatasaray stoper için aradığı yıldızı buldu.
20.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'da iki futbolcu Avusturya kampında parladı! Yeni transfer etkisi
Galatasaray'da iki futbolcu Avusturya kampında parladı! Yeni transfer etkisi Galatasaray’ın 10 gün süren Avusturya kampı sona erdi. Özellikle büyük gelişim gösteren iki futbolcu performanslarıyla öne çıkarken, teknik patron Okan Buruk'un gözüne girdiler.
20.07.2023 Galatasaray
Galatasaray’ın Avusturya kampı sona erdi
Galatasaray’ın Avusturya kampı sona erdi Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları için geldiği Avusturya'da 11 günlük kampında sürecinde 4 hazırlık maçına çıkarken, 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.
18.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Dries Mertens'ten veda sinyali! 'Belki de son sezonum'
Galatasaray'da Dries Mertens'ten veda sinyali! 'Belki de son sezonum' Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens açıklamalarda bulundu. Tecrübeli on numara geçtiğimiz sezon oynanan Fenerbahçe derbileri ile birlikte Avusturya kampı hakkında konuştu. Dries Mertens ayrıca sezon sonunda Galatasaray'a veda edebileceğini dile getirdi.
13.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın hazırlık maçında rakibi Kisvarda FC
Galatasaray'ın hazırlık maçında rakibi Kisvarda FC Galatasaray yeni sezon hazırlıkları için geldiği Avusturya’nın Graz şehrine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında ilk antrenmanını yaptı. Sarı-kırmızılı ekip yarın TSİ 20.30’da Graz'daki Merkur Arena'da Macar temsilcisi Kisvarda FC ile karşılaşacak.
9.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandı
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandı Galatasaray, 8-18 Temmuz tarihlerinde Avusturya’da yapacağı sezon öncesi kampının kadrosunu açıklandı.
8.07.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'ye bedava dünya yıldızı! Acun Ilıcalı'nın paylaşımı heyecanlandırdı
Fenerbahçe'ye bedava dünya yıldızı! Acun Ilıcalı'nın paylaşımı heyecanlandırdı Edin Dzeko transferiyle Avrupa'da ses getiren Fenerbahçe'ye dikkat çeken bir öneri geldi. Takımıyla 1 yıllık sözleşmesi kalan dünyaca ünlü futbolcunun bedelsiz olarak sarı-lacivertlilere önerildiği iddia edildi. Öte yandan başarılı futbolcunun Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı ile birlikte tatil yaptığı görüldü.
27.06.2023 Fenerbahçe
Mbaye Diagne'den transfer açıklaması! 'Oraya geri döneceğimi düşünüyorum'
Mbaye Diagne'den transfer açıklaması! 'Oraya geri döneceğimi düşünüyorum' Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ten ayrılan Mbaye Diagne suskunluğunu bozdu. Senegalli santrfor, muhtemel yeni adresi hakkında konuştu. Tecrübeli forvet açıklamasında, "Oraya geri döneceğimi düşünüyorum" dedi.
27.06.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray yeni yıldızını buldu! Transfer için dikkat çeken madde
Galatasaray yeni yıldızını buldu! Transfer için dikkat çeken madde Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon kadro planlaması adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen sarı-kırmızılıların, Brezilyalı orta saha için teklif yapacağı iddia edildi.
27.06.2023 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray, Leandro Paredes ile anlaştı! İşte sözleşme detayları ve PSG'ye önerilen bonservis
ÖZEL | Galatasaray, Leandro Paredes ile anlaştı! İşte sözleşme detayları ve PSG'ye önerilen bonservis Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray orta saha kurgusuna dikkat çeken bir hamle yapmak için geri sayıma geçti. Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain forması giyen Leandro Paredes'i transfer için ikna etti. Galatasaray'ın Arjantinli futbolcuyla yaptığı anlaşmanın detayları belli oldu.
27.06.2023 Galatasaray
Beşiktaş'a Francisco Montero piyangosu! Transfer için menajeri görüşecek
Beşiktaş'a Francisco Montero piyangosu! Transfer için menajeri görüşecek Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan ve bir türlü istenen performansı sergileyemeyen Francisco Montero'ya talip çıktı. İspanyol futbolcunun menajerinin önümüzdeki günlerde pazarlıklar için masaya oturacağı öne sürüldü
27.06.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe Beko'dan ayrıldı Galatasaray Nef'e transfer oldu!
Fenerbahçe Beko'dan ayrıldı Galatasaray Nef'e transfer oldu! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Nef, Fenerbahçe Beko'dan ayrılan İsmet Akpınar'ı kadrosuna kattı.
Galatasaray'ın Avusturya kampı maç programı belli oldu
Galatasaray'ın Avusturya kampı maç programı belli oldu Galatasaray'ın Avusturya'da gerçekleştireceği birinci etap kamp çalışmaları ve maç programı belli oldu.
27.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Emre Kılınç kıymete bindi!
Galatasaray'da Emre Kılınç kıymete bindi! Kadroda fazla yer bulamayacağına inandığı için Ankaragücü’ne kiralık giden ve Galatasaray ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Emre Kılınç’ın talipleri arttı.
25.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'da sol bek transferi için listede 3 aday var!
Galatasaray'da sol bek transferi için listede 3 aday var! Galatasaray'da, transfer döneminin açılmasına az bir süre kala çalışmalar devam ediyor. Sarı kırmızılıların, sol bek için listesinde 3 isim bulunuyor.
17.06.2023 Galatasaray
ÖZEL - Galatasaray yeni sezonun ilk hazırlık maçını Hull City ile yapacak
ÖZEL - Galatasaray yeni sezonun ilk hazırlık maçını Hull City ile yapacak 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran'da başlayacak. 8 Temmuz'da Avusturya'da kamp hazırlıklarına başlayacak olan sarı-kırmızılılar, 7 Temmuz'da Hull City ile hazırlık maçında karşılaşacak.
13.06.2023 Galatasaray
Steven Caulker'dan Fenerbahçe ve transfer itirafı! 'Hatalı bir transfer'
Steven Caulker'dan Fenerbahçe ve transfer itirafı! 'Hatalı bir transfer' Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon başında transfer edilen ancak Vitor Pereira'nın kadroda düşünmemesinin ardından kiralık olarak Gaziantep FK'nın yolunu tutan Steven Caulker'ın sözleşmesi kısa süre önce feshedildi. 30 yaşındaki savunmacı, Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük'le sözleşme imzalamasının ardından suskunluğunu bozdu. Steven Caulker, Fenerbahçe'ye transferi konusunda dikkat çeken ifadeler kullandı.
3.09.2022 Karagümrükspor
Fenerbahçe'ye müjde! Mbwana Samatta'ya talip çıktı
Fenerbahçe'ye müjde! Mbwana Samatta'ya talip çıktı Süper Lig devi Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ve yaşadığı sakatlıklar sonrası gözden düşen Tanzanyalı golcü Samatta'ya sürpriz bir talip çıktı.
31.07.2022 Fenerbahçe
TS maçı şifresiz mi? TRABZONSPOR-EMPOLİ maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
TS maçı şifresiz mi? TRABZONSPOR-EMPOLİ maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Trabzonspor-Empoli maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Avusturya kampı son hazırlık maçında Seri A temsilcilerinden Empoli ile karşı karşıya gelecek olan Bordo mavili takım maçın ardından bir gün sonra Avusturya kampını noktalayacak ve Trabzon'a dönecek. Peki Trabzonspor-Empoli hazırlık maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayımlanacak?
25.07.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da Tuanzebe sesleri! Avcı onay verdi
Trabzonspor'da Tuanzebe sesleri! Avcı onay verdi Savunma transferi için artık mesaisini sıklaştıran Trabzonspor’da Axel Tuanzebe ismi öne çıkıyor. Manchester United’lı yıldız için bordo-mavililerin girişimleri hızlanıyor.
24.07.2022 Trabzonspor
Galatasaray'ın yeni transferi Oliveira ilk antrenmanına çıktı
Galatasaray'ın yeni transferi Oliveira ilk antrenmanına çıktı Portekizli yıldız sarı-kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıktı. İdman öncesi teknik direktör Okan Buruk ile bir süre sohbet eden Oliveira kameralara poz verdi.
12.07.2022 Galatasaray
Kazımcan Karataş'tan milli takım ve Okan Buruk açıklaması!
Kazımcan Karataş'tan milli takım ve Okan Buruk açıklaması! Galatasaray'ın yeni transferi Kazımcan Karataş, Avusturya kampı öncesi basın mensuplarına konuştu. Karataş milli takım ve Okan Buruk sorularına yanıt verdi.
8.07.2022 Galatasaray
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu için karar verildi
Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu için karar verildi Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu gelişmesi yaşandı.
7.07.2022 Beşiktaş
Beşiktaş, Avusturya'daki ilk antrenmanını yaptı
Beşiktaş, Avusturya'daki ilk antrenmanını yaptı Kamp çalışmaları için Avusturya'ya gelen Beşiktaş, ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
5.07.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Avusturya kampı kadrosu belli oldu
Beşiktaş'ın Avusturya kampı kadrosu belli oldu Beşiktaş'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandı. 
5.07.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Avusturya Kampı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.