Ax Armani Exchange Olimpia Milan

Ax Armani Exchange Olimpia Milan

Son dakika AX Armani Exchange Olimpia Milan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AX Armani Exchange Olimpia Milan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AX Armani Exchange Olimpia Milan haber sayfamızda...

Ax Armani Exchange Olimpia Milan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 122 ax armani exchange olimpia milan haberi bulunmuştur.
THY Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonu başlıyor
THY Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonu başlıyor Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonu yarın oynanacak maçlarla başlayacak. 
THY Avrupa Ligi başlıyor!
THY Avrupa Ligi başlıyor! Avrupa Basketbolu’nun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi bugünkü maçlarla başlayacak
Son dakika | Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Datome, Olimpia Milano ile anlaştı...
Son dakika | Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Datome, Olimpia Milano ile anlaştı... Fenerbahçe Beko'da Zeljko Obradovic'in ayrılığı sonrası geleceği merak edilen isimlerden Luigi Datome'nin İtalyan ekibi Olimpia Milano'ya transferinin kesinleştiği iddia edildi.
Brad Wanamaker Avrupa'ya geri dönüyor...
Brad Wanamaker Avrupa'ya geri dönüyor... Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele eden Ettore Messina yönetimindeki İtalyan ekibi AX Armani Exchange Olimpia Milan, önümüzdeki sezon eski Fenerbahçeli Brad Wanamaker'ı kadrosuna katmak istiyor.
14.04.2020 Skorer Tv
THY Avrupa Ligi'nde Barcelona lider
THY Avrupa Ligi'nde Barcelona lider Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile Barcelona, ilk 3 karşılaşmadan galip ayrılan takımlar olurken, İspanya temsilcisi averajla lider durumda.
Avrupa Ligi'nin en başarılısı Obradovic
Avrupa Ligi'nin en başarılısı Obradovic Basketbolda THY Avrupa Ligi'nde yer alacak 18 takım içinde en tecrübeli ve başarılı başantrenör olarak Fenerbahçe Beko'nun Sırp çalıştırıcısı Zeljko Obradovic ön plana çıkıyor.
THY Avrupa Ligi'nde heyecan başlıyor
THY Avrupa Ligi'nde heyecan başlıyor Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde yeni sezon, yarın oynanacak maçlarla başlayacak.
Eurolegue'de ilk hafta maçları belli oldu
Eurolegue'de ilk hafta maçları belli oldu THY Avrupa Ligi'nde 2019-2020 sezonunun fikstürü belli oldu.  
1.07.2020 Basketbol
Zenit, THY Avrupa Ligi'ne katıldı
Zenit, THY Avrupa Ligi'ne katıldı THY Avrupa Ligi'nde 2019-20 sezonuna özel davetiyeyle (wildcard) katılma hakkı kazanan takım, Rusya temsilcisi Zenit oldu.
THY Avrupa Ligi'nde sezonun MVP'si Vesely
THY Avrupa Ligi'nde sezonun MVP'si Vesely Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2018-2019 sezonunun "En Değerli Oyuncusu (MVP)" Fenerbahçe Beko'nun Çek pivotu Jan Vesely oldu.
1.07.2020 Basketbol
Ergin Ataman'dan itiraf! "Soyunma odasında..."
Ergin Ataman'dan itiraf! "Soyunma odasında..." THY Avrupa Ligi'nde AX Armani Exchange Olimpia Milan'ı 101-95 yenen Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, ikinci yarıda iyi mücadele ederek sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Anadolu Efes - AX Armani Exchange Olimpia Milan: 101 - 95
Anadolu Efes - AX Armani Exchange Olimpia Milan: 101 - 95 THY Avrupa Ligi normal sezonun son hafta maçında Anadolu Efes, konuk ettiği AX Armani Exchange Olimpia Milan'ı 101-95 yendi.
1.07.2020 Basketbol
'Zor ve zevkli bir karşılaşma olacağı kesin'
'Zor ve zevkli bir karşılaşma olacağı kesin' THY Avrupa Ligi'nin 30. ve son haftasında yarın AX Armani Exchange Olimpia Milan'ı konuk edecek Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, normal sezonda oynayacakları son maçı kazanmak istediklerini bildirdi.
1.07.2020 Basketbol
Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı için geri sayım başladı. THY Euroleague'de 29. hafta maçında lider Fenerbahçe Beko, İtalyan temsilcisi Olimpia Milano'ya konuk olacak. Son haftaya girilirken ligi zirvede tamamlamak için parkeye çıkacak olan Fenerbahçe Beko, rakibine karşı çıktığı son 9 maçta kazanan taraf oldu. Peki Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko, liderliği garantilemek için sahada
Fenerbahçe Beko, liderliği garantilemek için sahada Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında yarın deplasmanda İtalya'nın AX Armani Exchange Olimpia Milan takımıyla karşılaşacak.
Fenerbahçe Beko yenilgiye rağmen zirvede
Fenerbahçe Beko yenilgiye rağmen zirvede THY Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, deplasmanda CSKA Moskova'ya 70-68 yenilmesine karşın zirvedeki konumunu korudu. Anadolu Efes, Buducnost VOLI'yi deplasmanda 91-84 mağlup ederek normal sezonu 4. sırada bitirmeyi garantiledi.
1.07.2020 Basketbol
THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes, play-off'u garantiledi
THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes, play-off'u garantiledi Ligde 27. hafta maçlarının ardından Anadolu Efes ile Barcelona Lassa, play-off'a kalmayı garantiledi.
Fenerbahçe Beko, liderlik yolunda önemli avantaj yakaladı
Fenerbahçe Beko, liderlik yolunda önemli avantaj yakaladı Turkish Airlines Euroleague'in 26. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında İspanya temsilcisi Barcelona Lassa'yı bir ara 12 sayı geriye düşmesine rağmen 88-82 yenerek normal sezonu lider bitirme yolunda önemli bir avantaj yakaladı.
1.07.2020 Basketbol
THY Avrupa Ligi'nde tek teselli Anadolu Efes
THY Avrupa Ligi'nde tek teselli Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nde zirvede yer alan Fenerbahçe Beko, deplasmanda İspanya'nın Real Madrid takımına 101-86 yenilerek bu sezon dördüncü mağlubiyetini yaşadı. Anadolu Efes ise Barcelona'ya 22 sayı fark attı: 92-70.
Şubat ayının MVP'si Mike James
Şubat ayının MVP'si Mike James AX Armani Exchange Olimpia Milan'ın ABD'li basketbolcusu Mike James, THY Avrupa Ligi'nde şubat ayının en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.
2 takım daha play-off'a kalmayı garantiledi
2 takım daha play-off'a kalmayı garantiledi Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 24. hafta maçlarının ardından CSKA Moskova ile Real Madrid Fenerbahçe Beko'nun ardından play-off'a kalmayı garantileyen takımlar oldular.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe Beko liderliğini sürdürdü
Fenerbahçe Beko liderliğini sürdürdü Turkish Airlines Euroleague'de 23. haftanın ardından Fenerbahçe Beko, 20 galibiyetle liderliğini sürdürdü.
Anadolu Efes'in rakibi Olympiakos
Anadolu Efes'in rakibi Olympiakos Avrupa basketbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde heyecan, 23. hafta maçlarıyla devam edecek.
Fenerbahçe Beko'dan büyük başarı
Fenerbahçe Beko'dan büyük başarı Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi 22. hafta maçında Panathinaikos'u 85-66 yenerek bitime 8 hafta kala play-off'u en erken garantileyen takım olma başarısını gösterdi.
1.07.2020 Basketbol
AX Armani Exchange Olimpia Milan - Darüşşafaka Tekfen: 90-78
AX Armani Exchange Olimpia Milan - Darüşşafaka Tekfen: 90-78 Darüşşafaka Tekfen, THY Avrupa Ligi'nde İtalya temsilcisi AX Armani Exchange Olimpia Milan'a deplasmanda 90-78 yenildi
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Ax Armani Exchange Olimpia Milan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.