Aya Yorgi

Aya Yorgi

Son dakika Aya Yorgi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aya Yorgi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aya Yorgi haber sayfamızda...

Aya Yorgi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 517 aya yorgi haberi bulunmuştur.
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu Büyükada'daki Aya Yorgi Kilisesi'nde 23 Nisan yoğunluğu yaşandı. Kilise dilek dilemek ve gezmek için gelen yerli ve yabancı yüzlerce turistin akınına uğradı. Turistler 'Azap Yokuşu' olarak bilinen orman yolundaki ağaçlara ip bağlayarak yokuşu tırmandı ardından da Aya Yorgi Kilisesi’nde mum yakıp dilek diledi.
23.04.2024 Gündem
Müzik İstanbul’da ‘kök’leniyor
Müzik İstanbul’da ‘kök’leniyor Bu sene 52. kez düzenlenecek İstanbul Müzik Festivali’nin teması ‘kökler’ olacak. Festival, Türkiye-Yunanistan nüfus mübadelesinin 100. yılına odaklanacak.
21.02.2024 Kültür Sanat
Filenin Sultanları'nın gece eğlencesi! Kameraları görünce şaşırdılar
Filenin Sultanları'nın gece eğlencesi! Kameraları görünce şaşırdılar A Milli Kadın Voleybol Takımı, geçtiğimiz temmuz'da FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, önceki gece Bebek'te eğlenmeye gitti.
26.01.2024 Cadde
HIDIRELLEZ RİTÜELLERİ NELER, Hıdırellez'de nasıl dilek dilenir? 2024 Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanacak?
HIDIRELLEZ RİTÜELLERİ NELER, Hıdırellez'de nasıl dilek dilenir? 2024 Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanacak? Mevsimlik bayramlardan birisi olan Hıdırellez'in tarihi yaklaşıyor. Hıdırellez, dünyada darda kalanların yardımcı olduğu düşünülen Hızır ve denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştuğu gün olarak düşünülür. Peki, 2024 Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanıyor?
1.01.2024 Gündem
Hıdırellez Duası Nasıl Edilir? Hıdırellez Nedir, Nasıl Dilek Dilenir?
Hıdırellez Duası Nasıl Edilir? Hıdırellez Nedir, Nasıl Dilek Dilenir? Hıdrellez duası ile ilgili aramalar sürüyor. Yaz mevsiminin müjdecisi Hıdırellez Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar gibi bölgelerde çeşitli şekillerde kutlanılan bir bayramdır. Hıdrellez gününde çeşitli dilekler dilenir ve dualar edilir. Bu buram gününde dileklerinin gerçeklemesini isteyen kişiler Hıdırellez duası okur. Hıdırellez duası nasıl edilir? Hıdırellez duası ve anlamı ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
2.11.2023 Dualar
Fener Rum Patriği Bartholomeos: Dua etmeye devam edeceğiz
Fener Rum Patriği Bartholomeos: Dua etmeye devam edeceğiz İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında bombalanan Kilise ve yaşanan ölümler sonrası Fener Rum Patriği Bartholomeos, Yeniköy'de bulunan Kuddusü Şerif Rum Patrikhanesine bağlı Aya Yorgi Kilisesinde düzenlenen ayinin ardından, İsrail-Filistin ve Rusya-Ukrayna savaşları hakkında açıklamalarda bulundu.
22.10.2023 Gündem
TEM'de şoke eden anlar! Camdan sarktı, diğer araçtaki sürücüye yumruk attı
TEM'de şoke eden anlar! Camdan sarktı, diğer araçtaki sürücüye yumruk attı TEM Otoyolu Esenyurt istikametinde yaşanan yol tartışması şoke etti. Trafiği birbirine katan tartışmada bir aracın camından sarkan kişi diğer sürücüye saldırdı.
15.08.2023 Gündem
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar Çeşme'de beach club'a alınmayan ve çevreye rastgele ateş açan 17 yaşındaki H.K.A. ve aynı yaştaki M.E.A. tutuklandı.
15.08.2023 Haberler
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar
Çeşme'de beach club'a alınmadılar, rastgele ateş açtılar Çeşme'de beach club'a alınmayan ve çevreye rastgele ateş açan 17 yaşındaki H.K.A. ve aynı yaştaki M.E.A. tutuklandı.
15.08.2023 Gündem
Filenin Sultanları, Çeşme'de
Filenin Sultanları, Çeşme'de A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, önceki gün Çeşme tatilinde objektiflere yansıdı.
22.07.2023 Cadde
Ebrar Karakurt, Sergen Yalçın ile buluştu: Hocam olur kendisi
Ebrar Karakurt, Sergen Yalçın ile buluştu: Hocam olur kendisi Milletler Ligi’ndeki zaferin ardından kısa bir tatil yapan Filenin Sultanları’ndan Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt, Çeşme’yi tercih etti.
22.07.2023 Voleybol
Zelenskiy'den Fener Rum Ortodoks Patrikhane'sine ziyaret
Zelenskiy'den Fener Rum Ortodoks Patrikhane'sine ziyaret Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi'ni ziyaret etti.
8.07.2023 Dünya
Dilara Aksüyek'in yeni sevgilisi futbolcu çıktı! Yaş farkı dikkat çekti
Dilara Aksüyek'in yeni sevgilisi futbolcu çıktı! Yaş farkı dikkat çekti 2021 yılında kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle çok konuşulan Dilara Aksüyek, bu kez yedi yaş ufak futbolcu Cenk Şahin ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, Çeşme tatilinde görüntülendi. Neşeleri bir hayli yerinde olan çiftten Aksüyek, sevgilisine güneş yağı sürdü.
8.07.2023 Cadde
Cunda Adası’na ‘kesin korunacak alan’ ilanı
Cunda Adası’na ‘kesin korunacak alan’ ilanı Cumhurbaşkanı kararıyla Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.
14.04.2023 Gündem
Komşuda öfke dinmiyor
Komşuda öfke dinmiyor Yunanistan’da meydana gelen tren kazasının ardından Başbakan Miçotakis’in özrü fayda etmedi. Dün başkent Atina’da ve Selanik’te binlerce gösterici, polisle çatıştı...
6.03.2023 Dünya
Fener Rum Patriği Bartholomeos'un ablası Gökçeda'da toprağa verildi
Fener Rum Patriği Bartholomeos'un ablası Gökçeda'da toprağa verildi Yunanistan'ın başkenti Atina'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Fener Rum Patriği I. Bartholomeos'un ablası Zacharo Anastasiadou (84) Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
23.01.2023 Gündem
Haliç’te haç çıkarma töreni
Haliç’te haç çıkarma töreni Hristiyan inancına göre Hz.İsa’nın vaftiz edilişinin 2023’üncü yıl dönümünde, Fener Rum Patrikhanesi’nin bahçesinde bulunan Aya Yorgi Kilise’sinde ayin düzenlendi.
7.01.2023 Gündem
Üsküdar'da denizden haç çıkarma töreni yapıldı
Üsküdar'da denizden haç çıkarma töreni yapıldı Hz. İsa'nın doğumu ve vaftiz edilişinin 2023'üncü yıl dönümü Üsküdar Çengelköy'de bulunan Rum Ortodoks Aya Yorgi Kilisesi'nde yapılan ayinin ardından İstanbul Boğazı’nda denizden haç çıkarma töreniyle kutlandı.
6.01.2023 Gündem
Patrikhanede Noel ayini
Patrikhanede Noel ayini İstanbul’da Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi’nde dün Noel ayini düzenlendi.
26.12.2022 Gündem
Fener Rum Patrikhanesi'nde Noel ayini
Fener Rum Patrikhanesi'nde Noel ayini Fatih’teki Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi'nde noel ayini düzenlendi. Ayini Fener Rum Patriği Bartholomeos yönetti.
25.12.2022 Gündem
Erdoğan'dan muhalefete 'helalleşme' tepkisi: Bu millet artık bunları yutmaz ve 2023 bunun cevabı olacak
Erdoğan'dan muhalefete 'helalleşme' tepkisi: Bu millet artık bunları yutmaz ve 2023 bunun cevabı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tek parti faşizminden başlayarak 27 Mayıs’tan 28 Şubat’a kadar toplum hafızamızda derin yaralar açan acıları iyileştirmenin çabasında olduk. Eski Türkiye’nin inkarcı, dışlayıcı, kısıtlayıcı o nobran yaklaşımını tüm izleriyle ortadan kaldırmak için çalıştık” ifadelerini kullandı.
19.12.2022 Gündem
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık ayrıldı
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık ayrıldı Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz aylarda Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Kocaoğlu, evliliğe dair sorulara da “Olacak inşallah” yanıtını vermişti. Çiftin ilişkilerinin bittiği ortaya çıktı. Sosyal medyadan fotoğrafları silen ikiliden Kocaoğlu, önceki akşam katıldığı partide 2017’de ayrıldığı eski aşkı Eylül Su Sapan ve meslektaşı Yağız Can Konyalı ile eğlendi.
24.09.2022 Cadde
Küllüoba’da 100’den fazla mezar
Küllüoba’da 100’den fazla mezar Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde bulunan Küllüoba Höyüğü’nün tarihi günümüzden 5 bin yıl öncesine kadar uzanıyor. Bu seneki kazılarla birlikte 100’ün üzerinde mezar tespit ettiklerini belirten Kazı Başkanı Doç. Dr. Murat Türkteki, “Bunların büyük kısmı çömlek mezar tipinde ancak içerisinde taş sanduka da var. Kerpiç sanduka da yine bilinen en erken örnek diyebiliriz. Batı ve Orta Anadolu’nun en erken yerleşim dışı mezarlık alanı burası, dolayısıyla buradaki çalışmalar bize önemli bilgiler veriyor” dedi.
18.09.2022 Arkeoloji
Pergamon kazılarında 'ampulla' denilen hacı şişesi bulundu
Pergamon kazılarında 'ampulla' denilen hacı şişesi bulundu İzmir'in Bergama ilçesinde, Pergamon Antik Kenti'ndeki kazılarda Kızıl Avlu'nun yakınında yeni ortaya çıkarılan peristilli (avlulu) evin yer aldığı alanda, 'ampulla' olarak tanımlanan hacı şişesi bulundu. Alman Arkeoloji Enstitüsü Müdürü ve Kazı Başkanı Prof. Dr. Felix Pirson, "Hacı şişesi olarak tanımlayabileceğimiz bir buluntuya rastladık. Erken Hristiyanlık dönemine ait olduğu anlaşılıyor" dedi.
23.08.2022 Gündem
Pergamon kazılarında 'ampulla' denilen hacı şişesi bulundu
Pergamon kazılarında 'ampulla' denilen hacı şişesi bulundu İzmir'in Bergama ilçesinde, Pergamon Antik Kenti'ndeki kazılarda Kızıl Avlu'nun yakınında yeni ortaya çıkarılan peristilli (avlulu) evin yer aldığı alanda, 'ampulla' olarak tanımlanan hacı şişesi bulundu. Alman Arkeoloji Enstitüsü Müdürü ve Kazı Başkanı Prof. Dr. Felix Pirson, "Hacı şişesi olarak tanımlayabileceğimiz bir buluntuya rastladık. Erken Hristiyanlık dönemine ait olduğu anlaşılıyor" dedi.
23.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aya Yorgi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.