Ayak

Ayak

Son dakika ayak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ayak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ayak haber sayfamızda...

Ayak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.711 ayak haberi bulunmuştur.
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti Bayrampaşa’da esnaf Adem Gökhan'ın kardeşi aracıyla, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin'in oğlunun ayağını ezdi. Adem Gökhan, hastane masraflarını ödemeyince tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Adem Gökhan ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Ercan Keskin, hayatını kaybetti.
24.04.2024 Haberler
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti Bayrampaşa’da esnaf Adem Gökhan'ın kardeşi aracıyla, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin'in oğlunun ayağını ezdi. Adem Gökhan, hastane masraflarını ödemeyince tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Adem Gökhan ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Ercan Keskin, hayatını kaybetti.
24.04.2024 Gündem
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel dün TBMM resepsiyonunda sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Erdoğan, kendisinden görüşme talebinde bulunan Özel ile buluşması için “Haftaya görüşeceğiz” dedi.
24.04.2024 Gündem
Ayak altına sürülen sarımsak şifaymış! Ne mikrop ne hastalık kalıyor, bu saatte yapın
Ayak altına sürülen sarımsak şifaymış! Ne mikrop ne hastalık kalıyor, bu saatte yapın Sarımsak, vücuda sayısız fayda sağlayan doğal ilaçlardan biridir. Yıllardır kullanılan bu tedavi yöntemi özellikle enfeksiyon ve mantarı ortadan kaldırıyor. Bakın sarımsağın içindeki o bileşenler vücudu nasıl etkiliyor.
23.04.2024 Genel Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Barcelona'da Frenkie de Jong depemi! Sezonu kapattı
Barcelona'da Frenkie de Jong depemi! Sezonu kapattı UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve La Liga'da da Real Madrid'e mağlup olan Barcelona'da Frenkie de Jong'un sezonu kapattığı öğrenildi.
22.04.2024 İspanya La Liga
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken yaralıların anlattıkları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi!
Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi! Ünlülerin akın ettiği eski futbolcu David Beckham'ın moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham'ın 50'nci doğum günü partisinde kızları Harper Beckham dikkatleri üzerine çekti. 12 yaşındaki Harper, stili ile annesini hatırlattı.
22.04.2024 Cadde
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu'
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
21.04.2024 Galatasaray
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz!
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
Iğdır Üniversitesi yeniden Kalite Yönetim Sistemi almaya hak kazandı
Iğdır Üniversitesi yeniden Kalite Yönetim Sistemi almaya hak kazandı Kurulduğu günden beri kendini sürekli yenileyerek içinde bulunduğu çağa büyük bir başarı ile ayak uyduran Iğdır Üniversitesi, yeniden TS EN ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı.
21.04.2024 Eğitim
Pembeleşmeye başlayan Tuz Gölü'ne turist akını!
Pembeleşmeye başlayan Tuz Gölü'ne turist akını! Tuz Gölü, suyun içerisinde yaşayan algler ve bakteriler nedeniyle pembe renge bürünmeye başladı.
21.04.2024 Gündem
Kan donduran vicdansızlık! Yavrusu öldü, sağ arka bacağı ve kuyruğu kesildi
Kan donduran vicdansızlık! Yavrusu öldü, sağ arka bacağı ve kuyruğu kesildi Zonguldak’ta hayvanseverlerin tüfekle vurulup yaralanmış, 1’i ölü 5 yavrusuyla yeni doğum yapmış halde görerek veteriner kliniğine götürdükleri köpeğin, felç olan sağ arka bacağı ve kuyruğu ameliyatla kesildi, omuriliğinden 2 saçma çıkarıldı.
21.04.2024 Gündem
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’ Eline kamerayı alan öğretmenler, matematik, genel kültür soruları, şarkı, tekerleme ile öğrencileri yarıştırıyor. Videolar, sosyal medyada milyonlarca kez tıklanıyor. Öğrenciler adına fan hesapları açanlar bile var.
21.04.2024 Gündem
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu
A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi kadrosu belli oldu Filenin Efeleri, 28 Nisan Pazar günü Ankara’da kampa girecek. Milli Takımımız, 10-14 Mayıs tarihlerinde İtalya Milli Takımı’nın davetlisi olarak İtalya’nın Cavalese kentine giderek turnuvaya katılacak.
20.04.2024 Voleybol
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL!
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL! Merkez Bankası’nın faiz artışları sonrası bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. Peki şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ne kadar? 1 milyon TL’nin aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...
20.04.2024 Haberler
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL!
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL! Merkez Bankası’nın faiz artışları sonrası bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. Peki şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ne kadar? 1 milyon TL’nin aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Galatasaray
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar!
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından oğluyla verdiği yeni pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
19.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Taraftarlarımıza karşı mahcup olduk!
İsmail Kartal: Taraftarlarımıza karşı mahcup olduk! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçının ardından açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Ayaklarınıza mutlaka uygulayın! Biraz bekletince ne mantar kalıyor ne de koku
Ayaklarınıza mutlaka uygulayın! Biraz bekletince ne mantar kalıyor ne de koku Mantar ve ayak kokusu sorunu yaşayanlar için, oldukça sıkıntılı bir durumdur. Ancak bunun için size yardımcı olacak ev yapımı 6 basit ipucu verebiliriz.
18.04.2024 El ve Ayak Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Ayak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.