Hapishane günlüğü: Ronaldinho ayak voleybolu oynuyor...
Hapishane günlüğü: Ronaldinho ayak voleybolu oynuyor... Sahte pasaportla ülkeye giriş yapmaya çalıştığı için Paraguay'da gözaltına alınan efsane futbolcu Ronaldinho, mahkum günlerini en iyi bildiği işi yaparak geçiriyor.
30.03.2020 Futbol
Güzel sporcularından alkış alan uyum!
Güzel sporcularından alkış alan uyum! Plajda ayak voleybolu oynayan 4 yetenekli kadın sporcu, uyumları ve kaliteleriyle göz doldurdu.
28.11.2019 Futbol
Natalia ve Bianca'dan ikili şov!
Natalia ve Bianca'dan ikili şov! Ayak voleybolunda yaptığı şovlarla sosyal medyada fenomen olan Natalia ve Bianca, bu sefer rakiplerine karşı hünerlerini sergiledi.
8.10.2019 Futbol
Ayak voleybolunda başka bir boyut!
Ayak voleybolunda başka bir boyut! Ayak voleyboluna yeni bir boyut getiren kabile sakinleri kendilerini izleyenleri şaşkına çeviriyor.
11.09.2018 Futbol
Acun ile Nusret voleybol oynadı!
Acun ile Nusret voleybol oynadı! Erzurumlu iki hemşehri Acun Ilıcalı ile Nusret Gökçe, ayak voleybolu oynayınca ortaya bu görüntüler çıktı.
30.05.2018 Futbol
Maçta yapsa efsane olur
Maçta yapsa efsane olur Inter'li futbolcu Mauro Icardi idmanda ayak voleybolu oynadıkları sırada harika bir vole çıkardı.
10.04.2015 Futbol
Ronaldinho'dan efsane hareket!
Ronaldinho'dan efsane hareket! Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho yeteneğini arkadaşları ie plajda oynadığı ayak voleybolu maçında bir kez daha gösterdi.
28.08.2014 Futbol
Bu adamların tekniği bir farklı!
Bu adamların tekniği bir farklı! Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Brezilya antrenmanında oynanan ayak voleybolu futbolcuların yeteneğinin normal futbolculara oranla yüksek olduğunun ispatı gibiydi.
30.05.2014 Futbol
Şimşek Bolt Brezilya'ya ayak uydurdu!
Şimşek Bolt Brezilya'ya ayak uydurdu! Brezilya Rio de Janeiro'da özel olarak kurulan pistte çalışmalarınuı sürdüren Jamaikalı atlet Usain Bolt, Brezilyalıların en başarılı olduğu dallardan birisi olan ayak voleybolunda da hünerlerini sergiledi.
30.03.2013 Futbol