Ayakkabı Seçimi

Ayakkabı Seçimi

Son dakika ayakkabı seçimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ayakkabı seçimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ayakkabı seçimi haber sayfamızda...

Ayakkabı Seçimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 320 ayakkabı seçimi haberi bulunmuştur.
Nasırı 1 gecede yok ediyor! Muz kabuğunu koyup bekletin, mucizeye uyanın
Nasırı 1 gecede yok ediyor! Muz kabuğunu koyup bekletin, mucizeye uyanın Nasır problemi birçok sorundan kaynaklı gelişebilen ve hayatı olumsuz etkileyen sıkıntılardan biridir. Doğru ayakkabı seçimi ve sağlığı iyileştirmek nasır oluşumunu önlemenin en temel noktalarıdır. Bu doğal yöntemler sayesinde nasırı yok edebilirsiniz. İşte detaylar.
15.03.2024 El ve Ayak Bakımı
Rahat edeyim derken sağlığınızdan olmayın! Spor ayakkabı seçimine dikkat edin
Rahat edeyim derken sağlığınızdan olmayın! Spor ayakkabı seçimine dikkat edin Günlük yaşamda ve sporda vazgeçilmez spor ayakkabılar, kimi zaman yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Ancak yere nasıl ve neyle bastığınız sağlığınız konusunda belirleyici rol oynayabiliyor. Bu nedenle orijinal olmayan ve merdiven altı üretim spor ayakkabılardan uzak durmanız öneriliyor. Peki, en doğru spor ayakkabı seçimi nasıl yapılır?
22.02.2024 Genel Sağlık
Ayakkabı küçük geldiyse bu tekniği deneyin! Dar gelen ayakkabıyı genişletiyor
Ayakkabı küçük geldiyse bu tekniği deneyin! Dar gelen ayakkabıyı genişletiyor Ayakkabı seçimi, hem konfor hem de tarz açısından önemlidir. Ancak, bazen satın aldığınız ayakkabılar istediğiniz gibi olmayabilir. Belki de bir çift ayakkabı aldınız ve evde denediğinizde biraz dar geldiğini fark ettiniz. Geri iade etme şansınız yoksa bu yöntem tam size göre…
19.02.2024 Püf Noktası
Topuk çatlaklarından bir kaşıkla kurtulmak mümkün! Pürüzsüz yapan 3'lü
Topuk çatlaklarından bir kaşıkla kurtulmak mümkün! Pürüzsüz yapan 3'lü Topuklu ayakkabılar, yanlış ayakkabı seçimi, sürekli ayakta beklemek vb. durumlar topuk çatlaklarına sebep olabilir. Zamanla yaraya dönüşüp tedavisi zor hale gelen topuk çatlaklarını 1 kaşıkla düzeltebilirsiniz. Peki nasıl?
15.01.2024 Genel Sağlık
Her yıl 2 numaraya kadar büyüyor! Bebeklerde ayakkabı seçimi nasıl olmalı?
Her yıl 2 numaraya kadar büyüyor! Bebeklerde ayakkabı seçimi nasıl olmalı? Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Saltuk Buğra Böke, bebeklerde ayakkabı kullanımı hakkında açıklamalarda bulundu.
17.10.2023 Genel Sağlık
30 kiloluk çocuk en fazla 3.5 kilo taşır
30 kiloluk çocuk en fazla 3.5 kilo taşır Okul alışverişinde forma, çanta, ayakkabı, defter, kalem, boya derken liste uzun; bütçeler ise sınırlı.
31.08.2023 Ekonomi
Parmak arası terlikteki büyük tehlike! Sadece plajda giyin, yoksa mahvediyor
Parmak arası terlikteki büyük tehlike! Sadece plajda giyin, yoksa mahvediyor Yaz aylarının vazgeçilmesi parmak arası terlikler artık sadece plajlarda kullanılmıyor. Günlük yaşamda koskoca bir yer etmiş terliklerin ciddi tıbbi sorunlara sebep olabileceğindense birçok kişi habersiz. Parmak arası terlikler nerede, nasıl kullanılmalı? Ne gibi problemlere yol açar? Cevabı haberimizde.
16.08.2023 Genel Sağlık
Daha pürüzsüz ayaklar için 3 çözüm! Cam parçasıyla nasıra son
Daha pürüzsüz ayaklar için 3 çözüm! Cam parçasıyla nasıra son Ayak bakımı sadece görünüş için değil aynı zamanda genel beden sağlığı için de çok önemli kabul edilir. Ayaklarımızdan vücudumuza binlerce sinir yayılır ve bu nedenle ayak bakımı aynı zamanda beden bakımıdır.
31.07.2023 Genel Sağlık
Merve Boluğur: Benim küçük aşkım var!
Merve Boluğur: Benim küçük aşkım var! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün köpeğiyle Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 2015'te nikâh masasına oturduğu şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 2017'de ayrılan, DJ Mert Aydın'la 53 günde boşanan ünlü oyuncuya, evlilik defterini artık kapatıp kapatmadığı sorusu yöneltildi.
24.05.2023 Cadde
Merve Boluğur: Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum!
Merve Boluğur: Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum! İki evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamayan Merve Boluğur, Instagram sayfasında takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir hayranının, "Evleneceğin adamda seni mutlu edecek ne gibi bir özellik istersin?" sorusuna kayıtsız kalamayan ünlü isim, verdiği cevapla çok konuşuldu.
17.05.2023 Cadde
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, 'Anneler Günü'nü çocukluk kareleriyle kutladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçilerinden ''Hiç değişmemişsin'' yorumları geldi.
13.05.2023 Cadde
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi!
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, terliğe benzeyen ilginç ayakkabı tercihiyle görenleri şaşırttı.
9.05.2023 Cadde
Diyabetik ayak yarasını önlemek için bakım tavsiyeleri
Diyabetik ayak yarasını önlemek için bakım tavsiyeleri Diyabet nedeniyle kan şekerinin uzun süreli yüksek olması sinirlerin zarar görmesine yol açabilir. Bu durumda diyabetik nöropatinin yani vücuttaki periferik sinirler üzerindeki hasarın ortaya çıktığını ve bunun da sinirlerin ağrı ve diğer duyuları iletmesini engellediğini belirten Endokrinoloji Uzmanı Dr. Erdem Türemen, önemli tavsiyelerde bulundu.
15.09.2022 Genel Sağlık
Bahar aylarında sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirebilmek için 10 öneri
Bahar aylarında sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirebilmek için 10 öneri Kışın soğuk ve kasvetli günlerinin ardından havaların ısındığı, doğanın uyandığı bahar mevsimi anne adayları için dışarıda daha fazla zaman geçirebilme imkanı sunarken, bazı önemli kuralları ihmal etmemek gerekiyor. Anne adaylarına bahar aylarında sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirebilmek için dikkat edilmesi gereken kuralları Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Aysel Nalçakan anlattı.
20.04.2022 Hamilelik
Geçmeyen diz veya kalça ağrılarınız varsa...
Geçmeyen diz veya kalça ağrılarınız varsa... Ayaktayken vücudun bütün yükünü çeken, oturma, kalkma ve eğilme gibi eylemlerin gerçekleştirilmesini sağlayan kalça ve diz eklemleri günlük hayatta en sık kullanılan vücut bölgeleri arasında yer alıyor. Bu nedenle diz ve kalça eklem problemleri yaşam kalitesini önemli oranda düşüren sorunlar olarak karşımıza çıkıyor.
5.12.2021 Genel Sağlık
İş hayatında duruş bozukluklarını en aza indirmenin 6 temel kuralı
İş hayatında duruş bozukluklarını en aza indirmenin 6 temel kuralı Gerek ofis çalışanları, gerek saha çalışanları iş hayatları boyunca sahip oldukları duruş bozuklukları nedeniyle zorluklar yaşayabilmektedirler. Duruş bozuklukları illa bir yapısal sorun sebebiyle olmak zorunda değildir, uygun olmayan masa ya da koltuk yükseklikleri, aşırı ağırlığa maruz kalma, uzun süreli araç kullanımı ya da çok uzun zaman bilgisayar başında çalışmak bu sorunlara neden olabilir.
8.11.2021 Genel Sağlık
Bebeklerde yürüteç kullanımı zararlı mıdır? Yürümeyi etkiler mi?
Bebeklerde yürüteç kullanımı zararlı mıdır? Yürümeyi etkiler mi? “Bebeğim yürüteç kullanmalı mı? Çocuğum yürümeye başladı fakat içe basıyor gibi görünüyor, düztaban olabilir mi? Bebeğimin ilk adım ayakkabısını nasıl seçmeliyim?” Bebeğinizin sağlıklı adımlar atması için aklınızdan her gün yüzlerce soru geçiyor olabilir. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. İ. Teoman Benli, bebeklerin ayak sağlığı hakkında bilgi verdi.
8.11.2021 Genel Sağlık
Ayak Su Toplaması Neden Olur, Nasıl Geçer? Ayaklar Neden Su Toplar, Tedavi Yöntemleri Nelerdir?
Ayak Su Toplaması Neden Olur, Nasıl Geçer? Ayaklar Neden Su Toplar, Tedavi Yöntemleri Nelerdir? İnsanların başına gelen çok sayıda hastalık vardır. Bazı hastalıklar ise günlük hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bu hastalıklardan biriside ayakta su toplamasıdır. Ayakta su toplaması oldukça can sıkan bir durumdur ve ağrıya neden olabilir. Sizler için Ayak su toplaması neden olur, nasıl geçer? Ayaklar neden su toplar, tedavi yöntemleri nelerdir? Tüm detayları ile derledik. 
25.03.2021 Sağlık
Topuk ağrısı ile ortaya çıkıyor! Kalsiyum burada birikirse...
Topuk ağrısı ile ortaya çıkıyor! Kalsiyum burada birikirse... Yanlış ayakkabı seçimi, sert zeminde yürüyüş, uzun süre ayakta kalmayı gerektiren işlerle uğraşmak ayaklarımızda birçok problem ortaya çıkarabiliyor. Bu sorunların başında topuk dikeninin geldiğini belirten Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ahmet Dinç, "Bu rahatsızlık topuk kemiğinin alt kısmında aylar içinde kalsiyum birikmesine bağlı olarak oluşur. Aniden ortaya çıkmaz. Bu nedenle topuk ağrısı gibi erken belirtileri görmezden gelmeyin" uyarısında bulundu. Topuk dikeni neden olur? Topuk dikeni nasıl geçer? Topuk dikeni ağrısı nasıl dindirilir? İşte cevabı...
17.03.2021 Genel Sağlık
Ayak Ağrısı Neden Olur? Sol Ve Sağ Ayak Ağrısı Hangi Hastalıkların Habercisidir?
Ayak Ağrısı Neden Olur? Sol Ve Sağ Ayak Ağrısı Hangi Hastalıkların Habercisidir? İnsanlarda belli dönemlerde ayak ağrıları meydana gelebilmektedir. Bu ağrıların farklı birçok sebebi olabilir. İnsanlar dönem dönem yaşanan bu ağrıların sebebini merak etmektedir. Ayak ağrısı neden olur? Sol ve sağ ayak ağrısı hangi hastalıkların habercisidir? İşte, merak edilen tüm detaylar...
10.03.2021 Sağlık
Morton Nöroma Nedir? Morton Nöroma Neden Olur? Belirtileri Ve Tedavisi...
Morton Nöroma Nedir? Morton Nöroma Neden Olur? Belirtileri Ve Tedavisi... Morton Nöroma hastalığının, ayaktaki 3 ve 4. tarak kemiklerinin arasında bulunan sinirlerden kaynaklandığı bilinir. Ayak tabanında bulunan his duyusunun görevini yapan sinirlerin genellikle ayak yapısından dolayı sıkıştığı ve bu sıkışma sonucunda meydana geldiği bilinir. 40 ila 60 yaş arasındaki kadınlarda erkeklere nazaran çok daha fazla görülmektedir. Bu sayı yaklaşık 8 katı kadardır. Sık sık 2-3 ya da 3-4 tarak kemiklerinin arasında görüldüğü bilinir. Ayağı sıkan ya da yüksek topuklu ayakkabıların kullanımıyla ilişkili bir durum olduğu da nedenleri arasında yer alır. İşte, tüm detaylar...
6.03.2021 Sağlık
Ayakta Kemik Çıkıntısı Neden Olur? Ayak Baş Parmağında Kemik Çıkıntısı (Halluk Valgus) Tedavisi Nasıl Yapılır?
Ayakta Kemik Çıkıntısı Neden Olur? Ayak Baş Parmağında Kemik Çıkıntısı (Halluk Valgus) Tedavisi Nasıl Yapılır? Ayakta kemik çıkıntısı, ayak başparmağının hemen yan tarafında çıkan kemiğe denir. Bu sorun, toplumumuzda çok sık karşılaşılan bir durumdur. Ayakta kemik çıkıntısı, kadınlara göre erkeklerde daha çok görülen bir sorun, başparmağına uygulanan baskı yüzünden ortaya çıkar. Ayakta kemik çıkıntısı neden olur? İşte, merak edilen tüm detaylar. 
5.03.2021 Sağlık
Ayak Baş Parmak Ağrısı Neden Olur? Ayak Başparmakta Hareket Kısıtlılığı (Halluks Rigidus) Nedenleri Nelerdir?
Ayak Baş Parmak Ağrısı Neden Olur? Ayak Başparmakta Hareket Kısıtlılığı (Halluks Rigidus) Nedenleri Nelerdir? Ayaklar, vücudun en çok yıpranan bölümlerinden biridir. Gün içinde sürekli çorap ve ayakkabı içinde kalıyorlar. İlerleyen yaşlarda ayak başparmak ağrısı kendini gösterebiliyor. Bu ağrı, çeşitli sorunları da beraberinde getiriyor. Kişinin yaşam kalitesi düşüyor. Bu ağrıya sebep olan nedenleri öğrenip, buna göre yaşamınızı düzenleyebilirsiniz. Ayak başparmak ağrısı, hareket kısıtlılığı hakkında detaylı bilgiyi sizler için derledik.
1.03.2021 Sağlık
Uzun süreli hareketsizlik sonrası spor, 'stres kırığı' yaratıyor
Uzun süreli hareketsizlik sonrası spor, 'stres kırığı' yaratıyor Virüs bulaş korkusundan dolayı evlerde daha çok vakit geçirenler çareyi sporda arıyor. Ancak uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra kontrolsüz spora başlamak, sporcu hastalığı olarak bilinen ‘stres kırığı’ sorununa neden olabilir! Fizyoterapist Ali Menoğlu "Stres kırıklarının önlenebilmesi için doğru beslenme, uygun ayakkabı seçimi ve ekipman kullanımı, iyi zeminde egzersiz yapmak ve egzersiz şiddetinin iyi ayarlaması gerekiyor” diyerek uyarılarda bulundu
26.02.2021 Egzersizler
Düz Taban Olan Kişiler Ayakkabı Seçiminde Nelere Dikkat Etmelidir?
Düz Taban Olan Kişiler Ayakkabı Seçiminde Nelere Dikkat Etmelidir? Ayaklar, tüm vücudumuzun yükünü taşıyan en önemli bölgelerimizden birisidir. Bu nedenle pek çok yerinde ise kemik ve kemiklerin birbiri ile bağlantısını sağlayan eklemler bulunur. Taban düşüklüğü olarak da bilinen düz taban hastalığı da farklı nedenlerden dolayı kemik yapısında bozulmalar meydana gelebilir. Düz taban ayakkabı kullanan kişiler ayakkabı seçiminde nelere dikkat etmesi gerekir? İşte, tüm detaylar.
22.02.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Ayakkabı Seçimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.