Ayas

Ayas

Son dakika Ayas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayas haber sayfamızda...

Ayas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 871 ayas haberi bulunmuştur.
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem
Fiziksel aktivite gerçekleştirdikten sonra kendini iyi hissetmeyen yok!
Fiziksel aktivite gerçekleştirdikten sonra kendini iyi hissetmeyen yok! Psikolojik olarak iyi hissedildiğinde bilişsel kapasitenin de daha iyi kullanabildiğini dile getiren uzmanlar, fiziksel olarak iyi olunduğunda psikolojik olarak da iyi hissedildiğini söylüyor. Yeterince ve düzenli yapılan fiziksel aktivitenin uyku kalitesiyle ilişkili olduğunu kaydeden Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hazal Ayas, fiziksel aktivitelerin yaşlılar üzerindeki etkisini anlattı.
18.04.2024 Genel Sağlık
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmanın öğleden sonraki bölümünde savunma yapan sanık Bayram Ali Aydınlar, müşteki Emirhan D.'nin darbedilmesi olayına ilişkin iddialar üzerine yargılandığını, olaya herhangi bir dahli olmadığını iddia etti. Aydınlar, "Emirhan bizde bodyguarddı, arkadaşlarıyla eğlenmeye geldi, taşkınlık yaptı. Patronumu aradım 'Gelen personel içeride taşkınlık yaptı' diye. Uyardığım için azmettirici olarak benden şikayetçi oldu" dedi.
15.04.2024 Gündem
Sabah uyandıklarında şoke oldular! Taksi, iki duvar arasına sıkıştı
Sabah uyandıklarında şoke oldular! Taksi, iki duvar arasına sıkıştı Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, alkollü olduğu için polisten kaçan taksi şoförü Y.K.'nın aracı iki duvar arasına sıkıştı.
13.04.2024 Haberler
Sabah uyandıklarında şoke oldular! Taksi, iki duvar arasına sıkıştı
Sabah uyandıklarında şoke oldular! Taksi, iki duvar arasına sıkıştı Ankara’nın Etimesgut ilçesinde, alkollü olduğu için polisten kaçan taksi şoförü Y.K.'nın aracı iki duvar arasına sıkıştı.
13.04.2024 Gündem
AYAŞ SEÇİM SONUÇLARI 2024 | Ankara Ayaş Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
AYAŞ SEÇİM SONUÇLARI 2024 | Ankara Ayaş Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Ankara Ayaş Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Ayaş ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Ankara Ayaş Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın Rakibi Altınok’a karşı yaklaşık yüzde 25 fark atarak başkenti alan Yavaş, meclis üyeliğinde de çoğunluğu ele geçirdi. Yavaş’ın önerilerini dikkate alarak hazırladığı liste ile CHP Ankara’da 3 olan ilçe belediye başkanı sayısını da 16’ya çıkardı...
1.04.2024 Gündem
Canlı hayvan yüklü TIR yan yattı
Canlı hayvan yüklü TIR yan yattı Mersin'de içerisinde canlı hayvan dolu olan TIR, şoförün hakimiyeti kaybetmesi sonucu devrildi. Araç içerisindeki hayvanların bazıları telef oldu.
24.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Sandığa gitmeyenleri götürün
Mansur Yavaş: Sandığa gitmeyenleri götürün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızımın Mortgage (ipotek) ile 32 yıl taksitle aldığı, taksit taksit tam 32 yıl ödeyeceği bir evi, daha da alalı 2 yıl oldu, 'Mansur Yavaş'ın Londra'da evi var' diyerek, dilinde tüy bitti. Önümüzdeki hafta Allah'ın izniyle bütün belgeleri açıklayacağım. İnşallah yalanlarını yüzlerine çarpacağız dedi.
23.03.2024 Gündem
İYİ Parti’de ‘yavaş’ erime sürüyor
İYİ Parti’de ‘yavaş’ erime sürüyor İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım’ın, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik yolsuzluk suçlaması, İYİ Parti’de istifalara neden oldu.
24.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Artık Beypazarı 50 yıl su sıkıntısı çekmeyecek
Mansur Yavaş: Artık Beypazarı 50 yıl su sıkıntısı çekmeyecek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde vatandaşlarla iftar programına katıldı.
20.03.2024 Gündem
Yüzlercesi kıyıya vurdu: Ölüsüne bile dokunmayın
Yüzlercesi kıyıya vurdu: Ölüsüne bile dokunmayın Merdin'in Erdemli ve Silifke ilçeleri sahillerine çok sayıda denizanası ölüsü vurdu.
14.03.2024 Gündem
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği Bir nektarinin tadını Bayramiç'in doğası nasıl etkileyebilir? Maraş'ın yöresel kültürü tarhananın işlenmesine neler kazandırabilir? Aromasını, tadını, kokusunu, hatta şeklini... Gelin birlikte AB'den coğrafi işaretli ürünlerle bu yolculuğun izini sürelim...
11.03.2024 Milliyet Executive
Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Altınok: Köy yollarını iki yıl içinde yapacağız
Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Altınok: Köy yollarını iki yıl içinde yapacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Güdül'deki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışının ardından Nallıhan ve Ayaş ilçelerinde de açılışlara katıldı.
4.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Bu projeyi gerçekleştireceğim
Mansur Yavaş: Bu projeyi gerçekleştireceğim ABB Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul'a özellikle Uzak Doğu'dan gelen turistleri Adapazarı üzerinden Beypazarı, Göynük, Mudurnu, Nallıhan, Beypazarı, Ayaş üzerinden Ankara'ya getirme projesi olduğunu söyledi.
1.03.2024 Gündem
Denizlerdeki tehlike! 'Ölü olsa bile sakın dokunmayın'
Denizlerdeki tehlike! 'Ölü olsa bile sakın dokunmayın' Mersin Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı'nda görevli olan Prof. Dr. Deniz Ayas, son günlerde sahil bölgelerinde artış gösteren denizanaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayas, "Bu denizanaları, göçmen denizanası olarak bilinen zehirli türlerdir. Vücutlarında ana gövde dışında yakıcı hücreler bulunan uzantılar bulunmaktadır. Ölü bile olsalar, denizanalarına temas etmekten kaçının" dedi.
1.03.2024 Haberler
Denizlerdeki tehlike! 'Ölü olsa bile sakın dokunmayın'
Denizlerdeki tehlike! 'Ölü olsa bile sakın dokunmayın' Mersin Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı'nda görevli olan Prof. Dr. Deniz Ayas, son günlerde sahil bölgelerinde artış gösteren denizanaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayas, "Bu denizanaları, göçmen denizanası olarak bilinen zehirli türlerdir. Vücutlarında ana gövde dışında yakıcı hücreler bulunan uzantılar bulunmaktadır. Ölü bile olsalar, denizanalarına temas etmekten kaçının" dedi.
1.03.2024 Gündem
'Bu türler zehirli, kesinlikle dokunmayın' uyarısı gelmişti! Flaş gelişme
'Bu türler zehirli, kesinlikle dokunmayın' uyarısı gelmişti! Flaş gelişme Türkiye'nin turizm merkezlerinden Mersin'de sahil kenarlarını dolduran zehirli denizanaları belediye ekipleri tarafından toplanmaya başlandı.
26.02.2024 Gündem
İpek Yolu’na ‘süper hızlı trenli’ dönüş
İpek Yolu’na ‘süper hızlı trenli’ dönüş İstanbul- Ankara arasında yolculuk süresini 80 dakikaya indirecek Süper Hızlı Tren ile mesafeyi 70 kilometre kısaltacak yeni otoyol projelerinde, tarihi İpek Yolu güzergahına geri dönüldü.
18.02.2024 Ekonomi
İYİ Parti'de aday gerginliği! Meral Akşener, Ankara İl Başkanı'nı görevden aldı
İYİ Parti'de aday gerginliği! Meral Akşener, Ankara İl Başkanı'nı görevden aldı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı aday tanıtım toplantısında partililer arasında gerginlik yaşandı.
17.02.2024 Gündem
CHP 209 belediye başkan adayını daha duyurdu
CHP 209 belediye başkan adayını daha duyurdu Son dakika haberine göre, CHP Parti Meclisi toplantısının ardından yerel seçimler için 8'i büyükşehir, 13 il, 168 ilçe ve 20 belde olmak üzere toplam 209 belediye başkan adayını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
‘Bol bol tatil yaptılar millet sandıkta hesabını soracak’
‘Bol bol tatil yaptılar millet sandıkta hesabını soracak’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısında, isim vermeden son günlerde Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında gündeme getirilen iddialar ile Türkiye’nin tarihi uzay adımına yöneltilen eleştirilere sert çıktı.
25.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan CHP belediyelerine tepki: Bol bol şov ve tatil yaptılar
Erdoğan'dan CHP belediyelerine tepki: Bol bol şov ve tatil yaptılar AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyelere tepki gösterdi.
24.01.2024 Gündem
Ankara ilçe adayları bugün açıklanıyor
Ankara ilçe adayları bugün açıklanıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını bugün ATO Congresium’da yapılacak toplantıda ilan edecek.
24.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.