Popstar Aydan'dan Mehmet Akif Alakurt'a: Yazıklar olsun!
Popstar Aydan'dan Mehmet Akif Alakurt'a: Yazıklar olsun! 'Popstar' yarışmasıyla adını duyuran Aydan, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Aydan, Türk kadınlarına hakaret eden eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt'a canlı yayında ateş püskürdü.
5.03.2019 Cadde
Popstar 2018'de Aydan sürprizi
Popstar 2018'de Aydan sürprizi Sunuculuğunu Osmantan Erkır'ın üstlendiği, jürisinde Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo’nun yer aldığı 'Popstar 2018' yarışmasında sürprizler bitmiyor Eski Popstar yarışmacılarının da yer aldığı programın bu haftaki konuğu Aydan.
3.04.2018 Cadde
O Ses Türkiye Mustafa Bozkurt oldu!
O Ses Türkiye Mustafa Bozkurt oldu! Ekranların sevilen ses yarışması Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu jüri üyeliğini Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal'ın yaptığı O Ses Türkiye bu akşam büyük final ile ekranlara geldi. Yapılan Sms oylması sonucunda 4'lüden ilk elenen Berkan Taşkın oldu, ikinci oylamada ise Onur Uğuş elendi. Son ikiye kalan Aydan Mosharraf ve Mustafa Bozkurt arasındaki sms oylamasını ise Mustafa Bozkurt kazanarak Türkiye'nin 'O Sesi' oldu...
11.09.2019 Magazin