Ayılar

Ayılar

Son dakika ayılar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ayılar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ayılar haber sayfamızda...

Ayılar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 770 ayılar haberi bulunmuştur.
Rusya yas tutuyor
Rusya yas tutuyor 133 insanın öldürüldüğü terör saldırısının ardından bugün Milli Yas ilan edilen Rusya'da, konser salonunun önüne çiçekler ve oyuncak ayılar bırakıldı.
24.03.2024 Dünya
Tunceli’nin yaban hayatı fotokapanlara yansıdı
Tunceli’nin yaban hayatı fotokapanlara yansıdı Türkiye’nin doğal güzelliklerinin yanı sıra yaban hayatı bakımından da en zengin illerinden biri olan Tunceli’de yaban hayatı fotokapanlarla kayıt altına alınıyor.
28.02.2024 Haberler
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
İstanbul’da filler bizonlar dolaşırdı
İstanbul’da filler bizonlar dolaşırdı 8 bin 500 yıllık tarihe sahip İstanbul’un hayvanları bugünden oldukça farklıydı. Karada bizonlar, filler gezer, denizde carettalar, yunuslar yüzer, havada da akbabalar uçardı.
24.12.2023 Gündem
Kar yağmayınca bu sene yaban hayvanlarının uykusu kaçtı
Kar yağmayınca bu sene yaban hayvanlarının uykusu kaçtı Erzincan’da havaların sıcak seyretmesi ve yeterli karın yağmaması nedeniyle bu sene yaban hayvanlarının uykusu kaçtı. Henüz daha kış uykusuna yatmayan sincap, ayı, domuz, yılan gibi yaban hayvanları yerleşim yerlerine yakın alanlarda dolaşırken kameralara yansıdı.
23.12.2023 Haberler
Köye inen ayı kovanları böyle parçaladı
Köye inen ayı kovanları böyle parçaladı Bartın’ın Ulus ilçesinde 10 arı kovanını parçalayarak peteklerdeki balları yiyen anne ayı ve yavrusu güvenlik kamerasına yansıdı.
14.12.2023 Haberler
Uludağ’ın ‘Uyuyamayan’ ayı ailesi kendilerini rahatsız eden köpeğe saldırdı
Uludağ’ın ‘Uyuyamayan’ ayı ailesi kendilerini rahatsız eden köpeğe saldırdı Uludağ'da kışın kendisini iyiden iyiye hissettirmesiyle doğal hayattaki hayvanlar da aç kaldı. Ormandan yerleşime gelen ve çöpleri karıştıran ayılar yemek yüzünden köpeklerle kavga ederken, ormandan karayoluna gelen bir tilki ise yiyecek aradı.
11.12.2023 Haberler
Ayılar mezarları kazmaya başladı! Köylülerden jiletli önlem
Ayılar mezarları kazmaya başladı! Köylülerden jiletli önlem Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, yeni defnedilen cenazelerin mezarını kazmaya başladı.
9.12.2023 Haberler
Ayılar mezarları kazmaya başladı! Köylülerden jiletli önlem
Ayılar mezarları kazmaya başladı! Köylülerden jiletli önlem Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde kış uykusuna yatamayan ayılar, yeni defnedilen cenazelerin mezarını kazmaya başladı.
9.12.2023 Gündem
Uludağ'da 'uyuyamayan' meşhur ayı ailesi kameraya yakalandı
Uludağ'da 'uyuyamayan' meşhur ayı ailesi kameraya yakalandı Uludağ’da kış uykusuna yatamayan ayılar yemek yerken görüntülendi.
8.12.2023 Haberler
Uludağ'da 'uyuyamayan' meşhur ayı ailesi kameraya yakalandı
Uludağ'da 'uyuyamayan' meşhur ayı ailesi kameraya yakalandı Uludağ’da kış uykusuna yatamayan ayılar yemek yerken görüntülendi.
8.12.2023 Gündem
Piknik yapmaya gelen gençler sofralarını ayılara bırakıp kaçtı
Piknik yapmaya gelen gençler sofralarını ayılara bırakıp kaçtı Bitlis’in Tatvan ilçesindeki, dünyanın ikinci, Türkiye'nin en büyük krater gölü olma özelliğine sahip Nemrut Krater Gölü kenarına pikniğe gelen grup, ayılarla karşılaştı. Korkuyla araçlarına binen gençler, kurdukları sofrayı ise ayılara bıraktı.
28.11.2023 Gündem
Nemrut’a pikniğe giden gençlere ayı sürprizi
Nemrut’a pikniğe giden gençlere ayı sürprizi Bitlis’in Tatvan ilçesi sınırlarında bulunan Nemrut Krater Gölü’ne pikniğe giden gençlerin sofrasını ayılar bastı.
28.11.2023 Haberler
Görüntüler İstanbul'da kaydedildi! Aç kalan kurtlar şehre indi
Görüntüler İstanbul'da kaydedildi! Aç kalan kurtlar şehre indi İstanbul Başakşehir’de aç kalan kurtlar şehre indi. Sokak arasında dolaşan kurtlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Öte yandan Uludağ'da kış uykusuna yatamayan ayılar ise günübirlikçilere saldırdı.
27.11.2023 Gündem
Uludağ'da ayılar kış uykusunu unuttu
Uludağ'da ayılar kış uykusunu unuttu Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da ayılar kış uykusunu unuttu. Yerleşim bölgesine gelen ayılar yiyecek aradı.
27.11.2023 Gündem
Trabzon, Gümüşhane şimdi de Artvin! Aç kalan ayılar dehşet saçtı
Trabzon, Gümüşhane şimdi de Artvin! Aç kalan ayılar dehşet saçtı Son dönemde Trabzon ve Gümüşhane’de otomobillere zarar veren ayılar bu kez Artvin’de kamyonete zarar verdi. Kamyonette yaklaşık 100 bin liralık hasar oluştu.
16.11.2023 Haberler
Trabzon, Gümüşhane şimdi de Artvin! Aç kalan ayılar dehşet saçtı
Trabzon, Gümüşhane şimdi de Artvin! Aç kalan ayılar dehşet saçtı Son dönemde Trabzon ve Gümüşhane’de otomobillere zarar veren ayılar bu kez Artvin’de kamyonete zarar verdi. Kamyonette yaklaşık 100 bin liralık hasar oluştu.
16.11.2023 Gündem
Ağzıyla ayıya şeker yediren vatandaşın ilginç görüntüsü
Ağzıyla ayıya şeker yediren vatandaşın ilginç görüntüsü Bitlis’in Tatvan, Ahlat ve Güroymak ilçeleri sınırları içinde yer alan Nemrut Krater Gölü’nü ziyaret eden vatandaş, aracına yaklaşan boz ayıyı ağzıyla besledi.
14.11.2023 Haberler
Yiyecek arayan ayılar kamerada
Yiyecek arayan ayılar kamerada Karabük’ün Safranbolu ilçesinde şehir merkezine inerek sokaklarda yiyecek arayan 2’si yavru 3 ayı güvenlik kamerasına yansıdı.
10.11.2023 Haberler
Karabük'te incir ağacına çıkan ayı cep telefonu kamerasına yansıdı
Karabük'te incir ağacına çıkan ayı cep telefonu kamerasına yansıdı Karabük'ün Eflani ilçesinde yerleşim yerine kadar gelerek incir ağacından inen ayılar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
5.11.2023 Haberler
Karabük'te incir ağacına çıkan ayıları gören vatandaşlar şoke oldu
Karabük'te incir ağacına çıkan ayıları gören vatandaşlar şoke oldu Karabük'ün Eflani ilçesinde köyde incir ağacına çıkarak meyveleri yiyen ayılar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.11.2023 Gündem
Aracın önünde koşan ayılar böyle görüntülendi
Aracın önünde koşan ayılar böyle görüntülendi Karabük-Kastamonu kara yolunda bir aracın önüne çıkan ayı ve yavruları bir süre koştuktan sonra ormanlık alana girerek gözden kayboldu.
4.11.2023 Haberler
Anne ayı ve yavrusu Safranbolu'yu mesken tuttu
Anne ayı ve yavrusu Safranbolu'yu mesken tuttu Son günlerde ormanlık alanda yiyecek bulamayan ayılar Karabük'ten sonra Safranbolu'yu mesken tuttu.
24.10.2023 Haberler
Araçların önüne çıkıyorlar! 'Bölgede yalnız yürümeyin' uyarısı
Araçların önüne çıkıyorlar! 'Bölgede yalnız yürümeyin' uyarısı Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük krater gölü olma özelliğinin yanında elle beslenen ayıları ile de sıkça gündeme gelen Nemrut Krater Gölü, kış ayları öncesinde son ziyaretçilerini ağırlıyor.
24.10.2023 Gündem
Çanakkale’de boz ayı görüntülendi
Çanakkale’de boz ayı görüntülendi Çanakkale’de 4 yıldır yaban hayatını izleyen Yaban hayatı fotoğrafçısı ve kuş gözlemcisi Cenk Polat, merkeze yakın ormanlık alanda kurduğu fotokapanla yetişkin bir boz ayı görüntüledi.
23.10.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ayılar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.