Aylin Erçel

Aylin Erçel

Son dakika Aylin Erçel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aylin Erçel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aylin Erçel haber sayfamızda...

Aylin Erçel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 157 aylin erçel haberi bulunmuştur.
Zor günler geride kaldı! Hande Erçel'in yeğeninden sevindirici haber
Zor günler geride kaldı! Hande Erçel'in yeğeninden sevindirici haber Oyuncu Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi, yaklaşık 1,5 yıldır tedavi görüyordu. Geçtiğimiz aylarda hastalığı atlattığı yönünde haberler çıkan Aylin Mavi hakkında babası Caner Yıldırım'dan müjdeli paylaşım geldi. Hande Erçel'de duygulandıran paylaşıma kayıtsız kalamadı.
22.03.2024 Magazin
Zor günler geride kaldı! Hande Erçel'in yeğeninden sevindirici haber
Zor günler geride kaldı! Hande Erçel'in yeğeninden sevindirici haber Oyuncu Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi, yaklaşık 1,5 yıldır tedavi görüyordu. Geçtiğimiz aylarda hastalığı atlattığı yönünde haberler çıkan Aylin Mavi hakkında babası Caner Yıldırım'dan müjdeli paylaşım geldi. Hande Erçel'de duygulandıran paylaşıma kayıtsız kalamadı.
23.03.2024 Cadde
'Senin kızın olmayı çok seviyorum pudra kokulum!'
'Senin kızın olmayı çok seviyorum pudra kokulum!' Oyuncu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, uzun süre mücadele ettiği kanser hastalığına 2019 yılında yenilmişti. Annesine olan özlemini her fırsatta dile getiren ünlü isim, sevgilisi Hakan Sabancı ile çıktığı Bali tatilinde duygu yüklü bir paylaşım yaptı.
11.01.2024 Cadde
Hande Erçel'in anne özlemi! 'Pudra kokulum, seni çok seviyorum'
Hande Erçel'in anne özlemi! 'Pudra kokulum, seni çok seviyorum' Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabından 2019'da kaybettiği annesine olan özlemini dile getirdi. Erçel'in paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
26.10.2023 Cadde
Hande Erçel'in acı günü! Dedesi hayatını kaybetti
Hande Erçel'in acı günü! Dedesi hayatını kaybetti Annesi Aylin Erçel'i 2019 yılında kanser nedeniyle toprağa veren Hande Erçel, büyük bir acı daha yaşadı. Ünlü oyuncunun dedesi Emekli Hava Astsubayı Metin Erçel, 83 yaşında hayatını kaybetti. Erçel, dedesinin cenaze törenine katılmak üzere Bandırma'ya gitti.
26.04.2023 Cadde
Hande Erçel'den yürek yakan paylaşım: Sonsuz denizlerde olduğunu biliyorum
Hande Erçel'den yürek yakan paylaşım: Sonsuz denizlerde olduğunu biliyorum Instagram'da 29 milyondan fazla takipçisi bulunan, son gönderisi yaklaşık 2.5 milyon beğeni alan Hande Erçel, annesi Aylin Erçel'in ölüm yıl dönümünde duygulandıran bir paylaşıma imza attı. Ünlü oyuncu, annesiyle yıllar önce çektirdiği fotoğrafı yayınladı ve mesajıyla dikkat çekti.
11.01.2023 Cadde
Hande-Gamze Erçel kardeşlerin anne özlemi! 'Tüm çiçekler bugün açmış olmalı'
Hande-Gamze Erçel kardeşlerin anne özlemi! 'Tüm çiçekler bugün açmış olmalı' Oyuncu Hande Erçel ve sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel, anneleri Aylin Erçel'i; 2019 yılında kanser sebebiyle toprağa vermişti. İkili, 25 Ekim 1971 tarihinde dünyaya gelen annelerini doğum gününde unutmadı. Hande Erçel ve ablası, sosyal medya hesaplarından merhum Aylin Erçel'in fotoğraflarını paylaştı.
25.10.2022 Cadde
Hande Erçel'in teşekkür konuşması ablası Gamze'yi ağlattı!
Hande Erçel'in teşekkür konuşması ablası Gamze'yi ağlattı! 2022 Elle Awards Style Awards kazananları belli oldu. Eğlence sektöründen bir çok ismin katıldığı törene Hande Erçel'in teşekkür konuşmasıyla duygulanan ablası Gamze Erçel Yıldırım'ın gözyaşları damga vurdu. Yıldırım, duygulandığı anları takipçileriyle de paylaştı.
31.05.2022 Cadde
Koronavirüsü atlatan Hande Erçel: Zor bir süreçti!
Koronavirüsü atlatan Hande Erçel: Zor bir süreçti! Hande Erçel, önceki gün bağlı olduğu menajerlik şirketinin Levent'te bulunan ofisinden çıkarken görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kerem Bürsin ile koronavirüse yakalanan oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
12.01.2022 Cadde
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanmış ve evinde karantinaya girmişti. Hande Erçel, şimdi ise duygusal bir paylaşıma imza attı.
10.01.2022 Cadde
Hande Erçel'in Mardin paylaşımında duygulandıran detay!
Hande Erçel'in Mardin paylaşımında duygulandıran detay! Şimdilerde Mardin'de tatil yapan oyuncu Hande Erçel, kanser sebebiyle iki yıl önce kaybettiği annesi Aylin Erçel'in kazağı ile poz verdi. Ünlü oyuncunun fotoğrafı, ablası Gamze Erçel'i duygulandırdı.
28.12.2021 Cadde
Hande Erçel'den doğum gününü bağışladı
Hande Erçel'den doğum gününü bağışladı Oyuncu Hande Erçel, 28'inci yaş günü için çağrı yaptı. Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağış isteyen Erçel, "Gelin hep kahraman kalalım. Açtığım doğum günü kampanyasına desteklerinizle, iyiliği büyütelim" mesajını yazdı.
5.11.2021 Cadde
Hande Erçel: Gitgide sana benziyorum farkındayım anne!
Hande Erçel: Gitgide sana benziyorum farkındayım anne! Hande Erçel, annesi Aylin Erçel'in doğum gününü kutladı. Annesini kanser sebebiyle kaybeden Erçel'in notu herkesi duygulandırdı.
25.10.2021 Cadde
Gamze Erçel'den annesiyle ilgili soruya duygusal yanıt!
Gamze Erçel'den annesiyle ilgili soruya duygusal yanıt! Oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel, Instagram hesabından soru-cevap yaptı. Aylin Mavi adında bir kızı olan Erçel, "Annesiz evlat büyütmek çok zor olmalı" diyen takipçisine verdiği yanıtla duygulandırdı.
18.08.2021 Cadde
Hande Erçel bitmeyen özlemini paylaştı
Hande Erçel bitmeyen özlemini paylaştı Ünlü oyuncu Hande Erçel, son paylaşımıyla yürekleri dağladı. Annesini iki yıl önce kaybeden oyuncu, içindeki bitmeyen özlemi anlattı.
8.06.2021 Cadde
Ünlülerden Anneler Günü kutlaması
Ünlülerden Anneler Günü kutlaması Ünlü isimler Anneler Günü’nü sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf ve mesajlarla kutladı. Kimi sanatçılar çocuklarıyla olan karelerini yayınlarken kimileri ise annesiyle olan pozlarına yer verdi
10.05.2021 Cadde
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım Hande Erçel, Dünya Kadınlar Günü için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2019 yılında hayata veda eden annesi Aylin Erçel'i andı. Takipçilerini duygulandıran Erçel, ablası Gamze Erçel ve annesi ile yer aldığı kareleri yayınladı.
9.03.2021 Cadde
Gamze Erçel: Onun güzelliğini görünce kendimi çekemedim
Gamze Erçel: Onun güzelliğini görünce kendimi çekemedim Caner Yıldırım ile mutlu bir evlilik sürdüren Gamze Erçel, oyuncu kardeşi Hande Erçel ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.
5.02.2021 Cadde
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım Oyuncu Hande Erçel, 2019'da hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'i andı. Birlikte çekilen eski karelerini yayınlayan Erçel, sevenlerini duygulandırdı.
10.01.2021 Cadde
Hande Erçel kimdir, kaç yaşında? Hande Erçel ailesi ve biyografisi...
Hande Erçel kimdir, kaç yaşında? Hande Erçel ailesi ve biyografisi... Hande Erçel kimdir sorusu merak içerisinde araştırma konusu olmaya devam ediyor. O Ses Türkiye yılbaşı özel programına konuk olacak isimler arasında yer alan alan Hande Erçel şu sıralar Sen Çal Kapımı adlı dizide Eda Yıldız karakterine hayat vermektedir. Diziden rol arkadaşı Kerem Bürsin ile adı aşk iddilarına karışan güzel oyuncu 1993 yılında Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. İşte Hande Erçel hakkında merak edilenler...
31.12.2020 Cadde
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım: Seni çok özlüyorum anne
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım: Seni çok özlüyorum anne Oyuncu Hande Erçel, 2019 yılında kaybettiği annesi Aylin Erçel’in doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Erçel'in yayınladığı kareye düştüğü not takipçilerini duygulandırdı.
25.10.2020 Cadde
Hande Erçel'den annesine: Aşığınım yanında olamasam da...
Hande Erçel'den annesine: Aşığınım yanında olamasam da... Oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu pozla anneler gününü kutlayan Erçel, paylaşımına "Aşığınım yanında olamasam da..." notunu düştü.
10.05.2020 Cadde
Hande Erçel'in aldığı hediye duygulandırdı
Hande Erçel'in aldığı hediye duygulandırdı Oyuncu Hande Erçel, donör olmak istediği ve yaşaması için tüm çabayı sarf ettiği annesi Aylin Erçel'i geçtiğimiz yıl kaybetmişti.
1.04.2020 Cadde
Hande Erçel'den annesine duygusal mesaj: Her gün daha da özlüyorum!
Hande Erçel'den annesine duygusal mesaj: Her gün daha da özlüyorum! Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, geçtiğimiz yıl mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncu, annesinin birinci ölüm yıldönümünde duygusal bir yazı kaleme aldı..
10.01.2020 Cadde
Hande Erçel'i ağlatan sürpriz
Hande Erçel'i ağlatan sürpriz Geçtiğimiz Ocak ayında annesini kaybeden Hande Eçel'e hayranları duygu dolu bir hediye hazırladı. Sevenleri Erçel'e doğum günü hediyesi olarak annesi Aylin Erçel’in adına Arakan’da su kuyusu açtırdı.
15.12.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Erçel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.