Aylin Kabasakal

Aylin Kabasakal

Son dakika Aylin Kabasakal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aylin Kabasakal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aylin Kabasakal haber sayfamızda...

Aylin Kabasakal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57 aylin kabasakal haberi bulunmuştur.
Survivor Mert kimdir kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı? Survivor Mert Öcal hayatı ve kariyeri...
Survivor Mert kimdir kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı? Survivor Mert Öcal hayatı ve kariyeri... Survivor 2022 All Star kadrosunda Ünlüler takımında mücadele eden Mert Öcal kimdir sorusu yarışmanın takipçileri tarafından araştırılıyor. Öcal, adada Gönüllüler takımından Sude Burcu ile aralarında yaşanan aşk ile söz ettirmişti. Peki Mert Öcal kimdir kaç yaşında?
9.03.2022 Cadde
Survivor Mert kimdir, evli mi? Survivor Mert Öcal kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Survivor Mert kimdir, evli mi? Survivor Mert Öcal kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Survivor Mert, Ünlüler takımında yarışıyor. Survivor yeni bölüm fragmanında Mert'in Sude'ye çiçek vermesi ise dikkat çeken detaylar arasında yer aldı. Mert Öcal'ın yaşamı ise izleyiciler tatafından merak ediliyor. Peki Survivor Mert kimdir, evli mi?
16.02.2022 Cadde
Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor Mert Öcal kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor Mert Öcal kimdir, hangi dizilerde oynadı? Survivor Mert, All Star'da Ünlüler takımında yarışıyor. Geçtiğimiz hafta sürgün adasına giden Mert Öcal, eleme potasından çıktı. Survivor Mert Öcal, yeni bölüm fragmanında dikkat çekti. Peki Survivor Mert kimdir, kaç yaşında? Mert Öcal evli mi?
31.01.2022 Cadde
Survivor Mert kimdir? Mert Öcal nereli, boyu ve yaşı kaç, dizileri neler? Survivor Mert Öcal hayatı...
Survivor Mert kimdir? Mert Öcal nereli, boyu ve yaşı kaç, dizileri neler? Survivor Mert Öcal hayatı... Mert Öcal, Survivro 2022 All Star'da yarışan isimlerden. Yarışmacı, 1982 yılında İstanbul'da doğdu. 2020 Survivor'da da bulunmuştu. Öcal, birçok dizide yer aldı. Peki, Survivor Mert Öcal aslen nereli?
26.01.2022 Cadde
Survivor Mert Öcal kimdir, kaç yaşında? 2022 Survivor Mert hangi yıl yarıştı, kaçıncı oldu?
Survivor Mert Öcal kimdir, kaç yaşında? 2022 Survivor Mert hangi yıl yarıştı, kaçıncı oldu? Survivor 2022 yarışmacıları ile ilgili meraklı arayış başladı. Survivor 2022 All Star kadrosunda Mert Öcal da bulunuyor. Geçtiğimiz yıllardan hafızalara kazınan Survivor Mert Öcal kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Mert hangi yıl yarıştı? İşte Survivor 2022 Ünlüler takımında mücadele eden Mert Öcal'ın hayatına dair bilinenler...
17.01.2022 Cadde
Öz&De Yapım 7. yılında yeni oyunu Türbülans'ı izleyiciyle buluşturuyor
Öz&De Yapım 7. yılında yeni oyunu Türbülans'ı izleyiciyle buluşturuyor Her şey yolunda giderken, hayatınızın tam ortasında hiç türbülansa girdiniz mi? Girmediyseniz eğer sizi bol kahkahalı bir türbülansa alalım.
23.10.2020 Kültür Sanat
Mert Öcal kimdir, kaç yaşında? Mert Öcal aslen nereli?
Mert Öcal kimdir, kaç yaşında? Mert Öcal aslen nereli? Mert Öcal kimdir sorusu Survivor izleyicisi tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor'da dün akşam gerçekleştirilen eleme konseyinde adaya veda eden isim Mert Öcal oldu. Mert'in adaya veda etmesi herkeste şok etkisi yarattı. Mert Öcal'ın Survivor'a veda etmesinin ardından yarışmayı takip eden izleyiciler araştırmalarını sıklaştırdı. İşte merak edilenler...
20.05.2020 Cadde
Kadına şiddete ‘Dur’ dedi
Kadına şiddete ‘Dur’ dedi Şair Abdurrahman Delen, ‘Kadına Şiddet Hayır’ demek için yazdığı ‘Kadınsız Bir Dünya Yaşanmaz Olur’ isimli şiirine klip çekti.
17.02.2020 Cadde
‘İz Bırakanlar’da geri sayım
‘İz Bırakanlar’da geri sayım Yeni dizi ‘İz Bırakanlar’, gün sayıyor. Yönetmen koltuğunda Tolga Savu ve Burçin Aydın’ın oturduğu, başrollerinde ise Levent Sülün, Buket Derelioğlu, Aylin Kabasakal ile Yıldız Asyalı gibi isimlerin yer aldığı projenin oyuncuları, toplu fotoğraf çekimine katıldı.
8.01.2020 Cadde
Ünlü oyuncunun gençlik fotoğrafı olay oldu
Ünlü oyuncunun gençlik fotoğrafı olay oldu Kırmızı tişörtü, beyaz pantolonu ve saç bandı ile her şeyden habersiz objektife yakalanan bu kız çocuğunu tanıdınız mı? Fotoğraftaki kişi 'Cennet Mahallesi' dizisinden tanıdığımız oyuncu Aylin Kabasakal.
16.05.2019 Cadde
Ünlü oyuncunun gençlik fotoğrafı olay oldu
Ünlü oyuncunun gençlik fotoğrafı olay oldu Kırmızı tişörtü, beyaz pantolonu ve saç bandı ile her şeyden habersiz objektife yakalanan bu kız çocuğunu tanıdınız mı? Fotoğraftaki kişi 'Cennet Mahallesi' dizisinden tanıdığımız oyuncu Aylin Kabasakal.
16.05.2019 Cadde
‘Hatice’yle annemi daha iyi anladım’
‘Hatice’yle annemi daha iyi anladım’ ‘Savaşçı’ dizisinde Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat’ın eşi Hatice’yi canlandıran Yeliz Akkaya, “Babam denizciydi ve onu 2-3 ay görmediğim olurdu. Hatice’yi oynamaya başladığımdan beri annemi daha iyi anlıyorum” dedi.
27.03.2018 Cadde
Cennet Mahallesi Dizisi Nerede Çekildi?
Cennet Mahallesi Dizisi Nerede Çekildi? 2004 yılında Show TV'de yayına giren Cennet Mahallesi dizisi usta kadrosu ve eğlenceli senaryosuyla dikkatleri kısa bir sürede üzerine çekti...
12.02.2018 Güncel
Aylin Kabasakal duvarları yamulttu!
Aylin Kabasakal duvarları yamulttu! Oyuncu ve sunucu Aylin Kabasakal, fotoğrafına Photoshop yaparken perdeleri yamulttu.
29.12.2017 Cadde
Aylin Kabasakal duvarları yamulttu!
Aylin Kabasakal duvarları yamulttu! Oyuncu ve sunucu Aylin Kabasakal, fotoğrafına Photoshop yaparken perdeleri yamulttu.
29.12.2017 Cadde
Aşk-ı Roman yeni bölümü ne zaman? İşte 2. yeni fragmanı...
Aşk-ı Roman yeni bölümü ne zaman? İşte 2. yeni fragmanı... Aşk-ı Roman hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dün ilk bölümüyle ekrana gelen ve izleyicileri mest eden Aşk-ı Roman'ın 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Cennet Mahallesi dizisinden uyarlanan Aşk-ı Roman dizisinin bu akşamki bölümünde Kaan'ın annesi kaçırılıyor, Solmaz ile Kaan kavga ediyor.
22.08.2017 Gündem
Aşk-ı Roman dizisi TV8 ekranlarında başlıyor!
Aşk-ı Roman dizisi TV8 ekranlarında başlıyor! Yıllar önce Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal gibi isimlerin başrolde yer aldığı efsane dizilerden Cennet Mahallesi yeni versiyonu ile ekranlara dönüyor. Dizinin adı ve oyuncuları değişti, Aşk-ı Roman oldu. Dizinin yayınlanacağı tarih ise belli oldu. İşte oyuncu kadrosu ve diziyle ilgili detaylı bilgiler..
17.08.2017 Gündem
Paris'te gardırobunu yenileyecek
Paris'te gardırobunu yenileyecek 'Gözüm Sende' programının sunucusu Aylin Kabasakal, yeni sezon öncesi hem küçük bir tatil hem de kostüm alışverişi yapmak üzere Paris'e gidiyor.
14.04.2017 Cadde
'Aşk önemli ama yeterli değil'
'Aşk önemli ama yeterli değil' Farklı formatıyla dikkati çeken ‘Gözüm Sende’ programının sunucusu Aylin Kabasakal, mutlu evliliğin sırrını paylaştı. Güzel sunucu, "Aşk önemli ama yeterli değil” dedi.
4.04.2017 Cadde
‘Mutlu evliliğin sırrı uyum ve saygı’
‘Mutlu evliliğin sırrı uyum ve saygı’ ‘Gözüm Sende’ programının sunucusu Aylin Kabasakal, “Evlilikte, başlangıçta aşk arkasından da uyum çok önemli. Saygı ve uyum ilişkiyi devamlı kılan öğeler” dedi
28.03.2017 Cadde
‘Saçımı kazıtıp 20 kilo alırım’
‘Saçımı kazıtıp 20 kilo alırım’ ‘Gözüm Sende’ programının sunucusu Aylin Kabasakal, dram dizisinde oynamak istediğini belirtti.
13.03.2017 Cadde
‘İçimde assolist ruhu var’
‘İçimde assolist ruhu var’ Rol gereği altı kez gelinlik giyen Aylin Kabasakal, “Tuvalet ve abiyelere de bayılıyorum. İçimde assolist ruhu var” dedi
20.02.2017 Cadde
Gözüm Sende evlilik programı ATV’de başlıyor
Gözüm Sende evlilik programı ATV’de başlıyor Atv'de yeni bir program başlıyor. Esra Erol’a aynı kanalda rakip olacak olan Gözüm Sende evlilik programı Aylin Kabasakal’ın sunumuyla ekrana gelecek. Peki Gözüm Sende evlilik programı ne zaman başlıyor? İşte o detaylar...
19.08.2016 Gündem
'Hanım Köylü' dizisi final yaptı
'Hanım Köylü' dizisi final yaptı 'Hanım Köylü' dizisi, 1 Ağustos Pazartesi günü yayınlanan 13'üncü bölümüyle ekranlara veda etti.
4.08.2016 Cadde
Hanım Köylü 13. final bölümü ile ekranlara veda ediyor!
Hanım Köylü 13. final bölümü ile ekranlara veda ediyor! Star TV' de yayınlanan başrollerini Yusuf Çim ve Gülsim Ali' nin paylaştığı yaz dizisi Hanım Köylü final kararı aldı. Pazartesi akşamı 13. bölümü ile ekrana gelecek olan Hanım Köylü dizisi finalinde neler yaşanıyor? İşte Hanım Köylü 13. bölüm final fragman ve detayları...
30.07.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Kabasakal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.