İnci Türkay'dan nostaljik paylaşım
İnci Türkay'dan nostaljik paylaşım 'Sihirli Annem' dizisinde 'Betüş' karakterine hayat veren 51 yaşındaki ünlü oyuncu İnci Türkay, sosyal medya hesabından nostaljik bir aile fotoğrafı yayınladı. Türkay'ın paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.
10.08.2023 Cadde
İnci Türkay, oğlu Ali ile pozlarını paylaştı
İnci Türkay, oğlu Ali ile pozlarını paylaştı Bir döneme damgasını vuran 'Sihirli Annem' adlı dizide 'Betüş' karakterine hayat veren İnci Türkay, ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali ile tatil için İtalya'ya gitti. 50 yaşındaki güzel oyuncu, oğluyla deniz ve güneşin tadını çıkardıkları anları Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.
21.10.2022 Cadde
Dilara Kırmıt: Bin kere aldatıldım!
Dilara Kırmıt: Bin kere aldatıldım! Moda kanalı Fashion TV'nin İstanbul'da düzenlediği 'Estetik International Miss & Mr Fashion TV Turkey 2021' yarışmasında birinci seçilen Dilara Kırmıt, açıklamalarıyla dikkat çekti. 26 yaşındaki model, katıldığı bir TV programında aşk hayatıyla ilgili yöneltilen soruya "Bin kere aldatıldım" yanıtını verince, sunucu da şaşkınlığını gizleyemedi.
12.09.2022 Cadde
İnci Türkay'dan 50'nci yaş kutlaması
İnci Türkay'dan 50'nci yaş kutlaması 'Sihirli Annem' dizisinde 'Betüş' karakterine hayat veren İnci Türkay, 50 yaşına bastı. Eşi Atilla Saral ile Yunanistan’da tatil yapan güzel oyuncu, pasta üflediği anı takipçilerinin beğenisine sundu.
17.07.2022 Cadde
Demirören  Medya’ya 5 ödül
Demirören Medya’ya 5 ödül Bu yıl 5’inci düzenlenen Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu.
21.11.2021 Gündem
Demirören Medya’ya ödül yağmuru
Demirören Medya’ya ödül yağmuru Bu yıl 5’incisi düzenlenen Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Kadir Çöpdemir ve Özge Ulusoy’un sunumuyla gerçekleşen gecede, Demirören Medya Grubu birçok ödülün sahibi oldu.
20.11.2021 Cadde
İnci Türkay-Atilla Saral'ın evliliği krizden döndü!
İnci Türkay-Atilla Saral'ın evliliği krizden döndü! 2019 yılında dünyaevine giren, altı aydır aralarının açık olduğu ortaya çıkan ünlü oyuncular Atilla Saral ile İnci Türkay, bu hafta sorunları çözdü.
18.07.2021 Cadde
Bige Önal: Kimse evlenmek zorunda değil
Bige Önal: Kimse evlenmek zorunda değil Oyuncu Bige Önal (31), sevgilisi Aras Bulut İynemli (30) ile olan ilişkisi hakkında merak edilenleri anlatırken, 'evlilik' sorusunu da yanıtladı.
13.02.2021 Cadde
Kenan Doğulu yeğenlerini klibinde oynattı
Kenan Doğulu yeğenlerini klibinde oynattı Kenan Doğulu, corona virüs salgını sebebiyle zor günler geçiren insanlara moral olması için yazdığı ‘Bizimdir’ şarkısının klibini bu hafta dijital müzik platformlarında yayınladı.
27.04.2020 Cadde
Berrak Tüzünataç-Berk Suyabatmaz sözünü tuttu
Berrak Tüzünataç-Berk Suyabatmaz sözünü tuttu İş adamı Berk Suyabatmaz ile oyuncu Berrak Tüzünataç sarmaş dolaş ilk pozlarını İsviçre tatilinden verdi.
25.01.2020 Cadde
Zeynep Mutlu'nun yeni aşkı
Zeynep Mutlu'nun yeni aşkı Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Zeynep Mutlu, 2013'te oyuncu İlker İnanoğlu ile evlenmişti. İki yıl önce İnanoğlu'dan boşanan ve o günden beri adını aşk dedikodularından uzak tutan Mutlu, yeni bir aşka yelken açtı.
28.12.2019 Cadde
Gelin evi 42'nci katta!
Gelin evi 42'nci katta! Oyuncu Naz Elmas, bir senedir flört ettiği iş insanı Erol Özmandıracı ile geçtiğimiz hafta Esma Sultan Yalısı’nda muhteşem bir törenle evlenmişti.
28.12.2019 Cadde
Kıvılcım Ural: Etliye sütlüye karışmayan bir çiftiz
Kıvılcım Ural: Etliye sütlüye karışmayan bir çiftiz Kıvılcım Ural, ‘Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler evliliğini bitiren kadın’ olarak hayatımıza girdi. İlk albümünü beş yıl önce çıkarmıştı ama müzisyen kimliği özel hayatındaki çalkantılar nedeniyle geride kalmıştı. Şimdi ‘evli, mutlu, çocuklu.’ Kıvılcım, ‘Yıllar Sonra’ singleıyla yeniden karşımızda.
22.10.2019 Cadde
Tarhan Telli: Aşk adamı değilim ama İvana'ya aşık oldum
Tarhan Telli: Aşk adamı değilim ama İvana'ya aşık oldum Dedesinin vasiyetini yerine getirmek için 15 yaşında tamirhanede çalışmaya başladı. Şanzıman söküp, motor, balata değiştirerek işin püf noktalarını öğrenen Tarhan Telli’nin yarattığı ‘TT Custom Chopper’ artık bir dünya markası. Sylvester Stallone, Jason Statham ve Wesley Snipes ‘Cehennem Melekleri 3’te onun tasarladığı motosikletleri kullandı. Birleşik Arap Emirlikleri’nin şeyhleri, sultanları ve Rus milyarder Abramovich, onun tasarımı olan otomobil ve motosikletleri kullanıyor. Altı aydır modacı Ivana Sert ile aşk yaşayan Tarhan Telli, işi ve aşk hayatıyla ilgili her şeyi anlattı.
24.08.2019 Cadde
Burcu Esmersoy-Berk Suyabatmaz ayrılığının gerçek nedeni!
Burcu Esmersoy-Berk Suyabatmaz ayrılığının gerçek nedeni! Sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz'un sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alması, magazin gündemindeki yerini koruyor. Suyabatmaz, 'eşinden para istedi, olumsuz yanıt aldı' haberleri ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.
17.08.2019 Cadde
Pınar Aylin: Hayatı erkek gibi yaşarım
Pınar Aylin: Hayatı erkek gibi yaşarım 1994’te ‘Deliler Gibi’ şarkısıyla hayatımıza girdi, 25 yıllık müzik kariyerine sekiz albüm sığdırdı. İki yıl önce ‘Peri Masalı’ adlı bir roman yazan popçu, 12 yıl ara verdiği müzik arenasına geçen hafta çıkardığı, söz ve müziği Serdar Ortaç’a ait ‘Aradığın Aşk Bende’ şarkısıyla geri döndü. Pınar Aylin, müzikten uzak kaldığı yıllardan bugüne hakkında merak edilen soruları yanıtladı.
21.07.2019 Cadde
Lara Fabian: İstanbul özgür bir şehir, burada cinsel kimliğinizin önemi yok
Lara Fabian: İstanbul özgür bir şehir, burada cinsel kimliğinizin önemi yok ‘Je T’aime’, ‘I Will Love Again’, ‘Adaigo’ gibi aşkı en iyi anlatan şarkılarıyla dünyayı kasıp, kavuran Lara Fabian, Antalya konseri öncesi Posta gazetesinden Bekir Saçar'a konuştu.
18.05.2019 Cadde
Iman Casablanca: Aşk faturaları ödeyemez
Iman Casablanca: Aşk faturaları ödeyemez Posta'dan Bekir Saçar'a konuşan model,'Aşk mı, kariyer mi?' sorusuna, "Kesinlikle kariyer. Aşk faturaları ödeyemez. Bir kadın olarak hayatımı bir erkeğe güvenerek kuramam" cevabını verdi.
5.05.2019 Cadde
Kim der 66 yaşında diye?
Kim der 66 yaşında diye? ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan yazar Nermin Bezmen, önceki gün 66 yaşına girdi.
4.05.2019 Cadde
Kim der 66 yaşında diye?
Kim der 66 yaşında diye? ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan yazar Nermin Bezmen, önceki gün 66 yaşına girdi.
4.05.2019 Cadde
Hacı Sabancı: Param vardı ama alışveriş yapamıyordum
Hacı Sabancı: Param vardı ama alışveriş yapamıyordum 130 kilodan 80 kiloya inen iş adamı Hacı Sabancı, "Şimdi beğendiğim her kıyafeti alıp giyebiliyorum" dedi.
16.03.2019 Cadde
Sadettin Saran'ın yeni gözdesi Kim Kardashian'a benziyor
Sadettin Saran'ın yeni gözdesi Kim Kardashian'a benziyor Sırp şarkıcı Emina Jahovic'le birlikteliği sona eren iş adamı Sadettin Saran'ın, Kim Kardashian’a olan benzerliğiyle ünlenen Metisha Schaefer ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.
2.03.2019 Cadde
Sadettin Saran'ın yeni gözdesi Kim Kardashian'a benziyor
Sadettin Saran'ın yeni gözdesi Kim Kardashian'a benziyor Sırp şarkıcı Emina Jahovic'le birlikteliği sona eren iş adamı Sadettin Saran'ın, Kim Kardashian’a olan benzerliğiyle ünlenen Metisha Schaefer ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.
2.03.2019 Cadde
'İvana hızlı aşk seviyor'
'İvana hızlı aşk seviyor' Üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Can Çelebi’den 20 gün önce ayrılan modacı İvana Sert, eşi Aylin’den geçen yaz boşanan Tarhan Telli ile yeni bir aşka yelken açtı.
5.01.2019 Cadde
Parası bitti, karısı evi terk etti!
Parası bitti, karısı evi terk etti! "Para bitince aşk da bitiyormuş. Eşimle aram açıldı, 6 ay önce oğlumu alıp evi terk etti. 1,5 aydır bir arkadaşımın yanında kalıyorum..."
5.01.2019 Cadde