Gizem Aydoğan

Gizem Aydoğan

Son dakika Gizem Aydoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gizem Aydoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gizem Aydoğan haber sayfamızda...

Gizem Aydoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 340 gizem aydoğan haberi bulunmuştur.
Kalpte ritim bozukluğu (Aritmi) nedir? Nasıl tespit edilir?
Kalpte ritim bozukluğu (Aritmi) nedir? Nasıl tespit edilir? Aritmi nedir? Kalp krizi geçirdiğimizi nasıl anlarız? Ne gibi önlemler almalıyız? Gizem Aydoğan sordu, Kardiyoloji Uzm. Prof. Dr. Özlem Esen cevapladı.
1.10.2018 Sağlık
Kalp ve damar hastalıklarında beslenme nasıl olmalıdır?
Kalp ve damar hastalıklarında beslenme nasıl olmalıdır? Kalp ve damar sağlığında beslenme ne kadar etkili? Stres kalp sağlığını nasıl etkiliyor? Gizem Aydoğan sordu, Kardiyoloji Uzm. Prof. Dr. Özlem Esen cevapladı.
1.10.2018 Sağlık
Kalp krizi erken görülür mü? Nasıl egzersiz yapılmalı?
Kalp krizi erken görülür mü? Nasıl egzersiz yapılmalı? Kalp hastalıkları, geçmişe göre daha erken yaşlarda mı başlıyor? Gün içerisinde hareketsizliğin önüne geçmek için neler yapılabilir? Gizem Aydoğan sordu, Kardiyoloji Uzm. Prof. Dr. Özlem Esen cevapladı.
1.10.2018 Sağlık
Kapalı bel fıtığı ameliyatı nedir? Nasıl uygulanır?
Kapalı bel fıtığı ameliyatı nedir? Nasıl uygulanır? Bel fıtığı ülkemizde görülen en yaygın hastalıklardan biri. Peki bel fıtığı tedavisinde yeni kapalı bel fıtığı tekniği nasıl uygulanır? Farkları nelerdir? Gizem Aydoğan sordu, Doç. Dr. Oğuz Karaeminoğulları cevapladı.
21.09.2018 Sağlık
Bel fıtığı nedir? Belirtileri nelerdir?
Bel fıtığı nedir? Belirtileri nelerdir? Bel fıtığı ülkemizde görülen en yaygın hastalıklardan biri. Peki bel fıtığı nedir ve nasıl önlem almak gerekir? Gizem Aydoğan sordu, Doç. Dr. Oğuz Karaeminoğulları cevapladı.
21.09.2018 Sağlık
Eşek sütü sabununun cilde faydaları
Eşek sütü sabununun cilde faydaları Mucizevi bir besin olarak bilinen eşek sütünden yapılan eşek sütü sabununun cilde faydaları
4.09.2018 Cilt Bakımı
Zayıflamaya yardımcı bitkiler neler?
Zayıflamaya yardımcı bitkiler neler? Zayıflamaya yardımcı bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı.
9.08.2018 Alternatif Tıp
Vitiligoya iyi gelen bitkiler neler?
Vitiligoya iyi gelen bitkiler neler? Cildin pigment hücrelerinin, melanositlerin belirli alanlarda yok olduğu bir hastalık olan vitiligo için bitkisel çözümler mümkün mü? Vitiligoya iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı.
9.08.2018 Alternatif Tıp
Varis ve selülitlere iyi gelen bitkiler neler?
Varis ve selülitlere iyi gelen bitkiler neler? Varis ve selülitlere iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı.
9.08.2018 Alternatif Tıp
Sivilcelere iyi gelen bitkiler?
Sivilcelere iyi gelen bitkiler? Sivilce problemi özellikle ergenlik döneminde büyük bir sorun. Peki ilaç kullanmdan sibilceler ile baş etmek mümkün mü? Sivilcelere iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı:
9.08.2018 Alternatif Tıp
Migrene iyi gelen bitkiler neler?
Migrene iyi gelen bitkiler neler? Migren ağrısının çözümü oldukça zor. İlaçlarla bile zor tedavi edilen migren ağrısını bitkisel yöntemlerle çözmek mümkün mü? Migrene iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı.
9.08.2018 Alternatif Tıp
Bitkisel yöntemleri kimler kullanmamalı?
Bitkisel yöntemleri kimler kullanmamalı? Bitkisel yöntemleri kimler kullanmamalı? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı
9.08.2018 Alternatif Tıp
Evde güneş kremi nasıl yapılır?
Evde güneş kremi nasıl yapılır? Yaz aylarında güneşlenmek ve bronz bir tene sahip olmak ne kadar güzel hissettirse de güneşlenirken cildimize zarar verebiliyoruz ya da güneş kremlerini tercih etmeyebiliyoruz. Peki doğal güneş kremi yapmak mümkün mü? Evde güneş kremi nasıl yapılır? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı
9.08.2018 Alternatif Tıp
Egzama ve sedefe iyi gelen bitkiler neler?
Egzama ve sedefe iyi gelen bitkiler neler? Alerji veya stres kaynaklı ortaya çıkan egzama ve sedef hastalığına iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı
9.08.2018 Alternatif Tıp
Adet düzensizliğine iyi gelen bitkiler neler?
Adet düzensizliğine iyi gelen bitkiler neler? Adet düzensizliği çoğu kadınların korkulu rüyası. Peki adet dönemlerini doğal yollar ile bir perioda sokmak mümkün mü?  Adet düzensizliğine iyi gelen bitkiler neler? Gizem Aydoğan sordu, Herbalist Tarkan Güveloğlu cevapladı
9.08.2018 Alternatif Tıp
Perihan Sadıkoğlu ile Mısır Medeniyeti
Perihan Sadıkoğlu ile Mısır Medeniyeti Gizem Aydoğan Mısır Bilimi Uzmanı Ressam Perihan Sadıkoğlu ile Mısır Medeniyeti hakkında keyifli bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Mısır Medeniyeti'nin bilinmeyenleri...
31.07.2018 Yaşam
Benimle Boşanır mısın? Murat Atila
Benimle Boşanır mısın? Murat Atila Gizem Aydoğan Benimle Boşanır mısın kitabının yazarı Uzm. Psikolog ve Aile Danışmanı Murat Atila ile keyifli bir röportaj yaptı.
31.07.2018 İlişkiler
Danla Bilic mide küçültme ameliyatı oldu. So what?
Danla Bilic mide küçültme ameliyatı oldu. So what? Nefes alsa olay olan fenomen Danla Bilic mide küçültme ameliyatı oldu. Yani?
21.05.2019 Trend
Sigarayı Bıraktıran Çocuk Emre Üstünuçar - Özel Röportaj
Sigarayı Bıraktıran Çocuk Emre Üstünuçar - Özel Röportaj Sigarayı bıraktıran Allen Carr yönteminin Türkiye kurucusu ve Allen Carr terapisti Emre Üstünuçar ile sigara bırakmanın psikolojik yönleri, sigarayı bırakma yöntemi ve kendi sigara bırakma serüvenini konuştum.
12.07.2018 Genel Sağlık
Beslenme bozuklukları ve obezite
Beslenme bozuklukları ve obezite Beslenme bozuklukları ve obezite hakkında Gizem Aydoğan sordu, Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kaplan Baha Temizgönül cevapladı.
6.07.2018 Sağlık
Çocuklarda obezite nasıl önlenir?
Çocuklarda obezite nasıl önlenir? Çağımızın en sık rastlanan sorunlarından biri olan çocuklarda obezite nasıl önlenir? Alınması gereken önlemler neler? Gizem Aydoğan sordu, Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kaplan Baha Temizgönül cevapladı
6.07.2018 Sağlık
Obezite nedir?
Obezite nedir? Çağımızın yaygın hastalıklarından biri olan obezite nedir? Gizem Aydoğan sordu, Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kaplan Baha  Temizgönül cevapladı.
5.07.2018 Sağlık
Swarovski 2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu
Swarovski 2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu Swarovski 2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu Kristal Masallar temasıyla masalsı bir serüven.
27.06.2018 Aksesuar
Vajinal akıntı nasıl geçer?
Vajinal akıntı nasıl geçer? Vajinal sağlık bütün kadınlar için çok önemli. Peki karşılaşılan vajinal akıntı nasıl geçer? Gizem Aydoğan sordu, Jinekolog Op. Dr. Ebru Zülfikaroğlu cevapladı.
28.06.2018 Sağlık
Vajinal enfeksiyonlar nasıl önlenebilir?
Vajinal enfeksiyonlar nasıl önlenebilir? Vajinal enfeksiyonlar nasıl önlenebilir? Gizem Aydoğan sordu, Jinekolog Op. Dr. Ebru Zülfikaroğlu cevapladı.
6.07.2018 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Aydoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.