Papatya Somer

Papatya Somer

Son dakika papatya somer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan papatya somer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan papatya somer haber sayfamızda...

Papatya Somer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 240 papatya somer haberi bulunmuştur.
Deniz Bağan anlattı: Neden meditasyon yapmalıyız?
Deniz Bağan anlattı: Neden meditasyon yapmalıyız? Başka birine meditasyon konusunda kılavuzluk etmek nasıl hissettiriyor? Farkındalık yolunda bizi ne zorluyor? Sorunlarımızla yüzleşmek ve onları çözmek için meditasyonda hangi adımları izlemeliyiz? Meditasyon, çağımızla ve günümüz teknolojisiyle nasıl buluştu? Daha önce meditasyon yapmamış birisi neden meditasyonla tanışmalı? Yoga ve Reiki Eğitmeni Deniz Bağan, Papatya Somer'in sorularını yanıtladı.
19.04.2019 Yaşam
Deniz Bağan anlattı: Meditasyon hayatı nasıl değiştiriyor?
Deniz Bağan anlattı: Meditasyon hayatı nasıl değiştiriyor? Yoga ve Reiki Eğitmeni Deniz Bağan, PembeNar TV'de Papatya Somer'in sorularını yanıtladı. Deniz Bağan meditasyonla nasıl tanıştı? Meditasyon hayatımınızı ne yönde değiştiriyor? Meditasyonun faydaları nelerdir? Meditasyon ne zaman yapılmalı?
19.04.2019 Yaşam
Tantranın cinsellikteki yeri nedir?
Tantranın cinsellikteki yeri nedir? Son yıllarda oldukça popüler olan tantrik seksi Cinsel Terapist Rıdvan Üney'e sorduk.
20.03.2019 İlişkiler
Cinsel taciz eğiliminin nedeni nedir?
Cinsel taciz eğiliminin nedeni nedir? Cinsel taciz eğiliminin çocukluk dönemindeki cinsel eğitimle nasıl bir bağlantısı var? Cinsel Terapist Rıdvan Üney, Papatya Somer'in sorularını yanıtladı.
20.03.2019 İlişkiler
Seks oyuncaklarının ilişkideki önemi ve yeri nedir?
Seks oyuncaklarının ilişkideki önemi ve yeri nedir? Cinsel çekim sonradan oluşabilir mi? Seks oyuncaklarının ilişkide yeri ve önemi nedir? Uzmanlar seks oyuncaklarını öneriyor mu? Cinsel Terapist Rıdvan Üney, Papatya Somer'in sorularını yanıtladı.
20.03.2019 İlişkiler
Kadınların ve erkeklerin cinsel dürtüleri farklı mı çalışıyor?
Kadınların ve erkeklerin cinsel dürtüleri farklı mı çalışıyor? Toplum genelinde erkeklerin cinsel dürtülerinin daha fazla olduğu düşünülür. Peki kadınların ve erkeklerin cinsel dürtüleri farklı mıdır? Cinsel Terapist Rıdvan Üney cevapladı.
20.03.2019 İlişkiler
Cinsel tatminsizlik başka şeylere saldırma eğilimi yaratır mı?
Cinsel tatminsizlik başka şeylere saldırma eğilimi yaratır mı? Cinselliğin doğal olduğu gerçeği ile dejenere ilişkiler arasındaki ince çizgi nasıl korunabilir? Cinsel hayatta tatmin olamama durumları başka şeylere saldırma eğilimi yaratır mı? Cinsel Terapist Rıdvan Üney, Papatya Somer'in sorularını yanıtladı.
20.03.2019 İlişkiler
Cinselliğin tabu olması çiftler arasında ilişkiyi nasıl etkiliyor?
Cinselliğin tabu olması çiftler arasında ilişkiyi nasıl etkiliyor? Cinselliğin tabu olduğu bir toplumda çiftler arasındaki ilişki nasıl etkileniyor? Cinsel terapi nedir, neden gerekli? Psikoterapist ve Cinsel Terapist Rıdvan Üney konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
20.03.2019 İlişkiler
Çocuklarda öfke kontrolü nasıl sağlanır?
Çocuklarda öfke kontrolü nasıl sağlanır? Çocuklarda öfke kontrolü mümkün mü? Öfkeyi tetikleyen faktörler neler? Papatya Somer sordu, Klinik Psikolog Pelin Hazer yanıtladı.
17.03.2019 Çocuk
Dürtü, içgüdü, haz ve sadizm
Dürtü, içgüdü, haz ve sadizm Dürtü ve içgüdü arasındaki fark nedir? Haz nedir? Hazzı yönetemediğimizde ne gibi sorunlarla karşılaşırız? Sadizm nedir? İnsan neden sadist olur? Klinik Psikolog Pelin Hazer Papatya Somer'in sorularını cevapladı.
17.03.2019 Sağlık
Emzirme ne zaman bırakılmalı?
Emzirme ne zaman bırakılmalı? Mükemmel anne var mıdır? Çocuklarda parmak emmenin nedenleri nelerdir? Emzirme ne kadar sürmeli? Klinik Psikolog Pelin Hazer, Papatya Somer'in sorularını yanıtladı.
15.03.2019 Çocuk
Anne ve erkek çocuğu arasında nasıl daha sağlıklı bir ilişki olur?
Anne ve erkek çocuğu arasında nasıl daha sağlıklı bir ilişki olur? Anne ve erkek çocuğu arasındaki ilişki anne ve kız çocuğu arasındaki ilişkiden farklı mı? Anne ve erkek çocuğu arasında daha sağlıklı bir ilişki kurmak için neler yapılmalı? Klinik Psikolog Pelin Hazer açıkladı.
15.03.2019 Çocuk
Hangi burç nasıl aşık olur?
Hangi burç nasıl aşık olur? Burçlar aşkı nasıl algılıyor? Kime ne hediye almalı? Gülüm Dağlı ve Papatya Somer'in Molatik özel programı Astro-Tipping'in yeni bölümü yayında!
14.02.2019 Astroloji
2019'da burçları neler bekliyor?
2019'da burçları neler bekliyor? 2019'da burçları neler bekliyor? Tutulmalar hangi burca ne getirecek? Aşk, iş, sağlık, evlilik alanlarında neler yaşayacağız? Gülüm Dağlı ve Papatya Somer'in Molatik özel programı Astro-Tipping'in yeni bölümü yayında!
4.01.2019 Astroloji
Kadın ihaneti ve erkek ihaneti birbirinden farklı mıdır?
Kadın ihaneti ve erkek ihaneti birbirinden farklı mıdır? Kadın ihaneti ve erkek ihaneti arasında ne gibi farklar vardır? Uzman Klinik Psikolog Pelin Hazer, Papatya Somer'e anlattı.
3.12.2018 İlişkiler
Aldattığımızda neden ayrılamıyoruz?
Aldattığımızda neden ayrılamıyoruz? Aldatan kişi, buna rağmen neden ayrılamaz? Uzman Klinik Psikolog Pelin Hazer, Papatya Somer'e anlattı.
3.12.2018 İlişkiler
Ayrılık acısı kadın ve erkekte farklı mıdır?
Ayrılık acısı kadın ve erkekte farklı mıdır? İlişkilerin bitişinde hissedilen acı kadın ve erkekte değişken midir? Uzman Klinik Psikolog Pelin Hazer, Papatya Somer'e anlattı.
3.12.2018 İlişkiler
Neden aldatırız?
Neden aldatırız? Aldatmanın altında yatan nedenler nelerdir? Uzman Klinik Psikolog Pelin Hazer, Papatya Somer'e anlattı.
3.12.2018 İlişkiler
Öteki kadın diye anılan kadın ne hisseder?
Öteki kadın diye anılan kadın ne hisseder? Öteki kadın diye anılan kadın ne hisseder? Uzman Klinik Psikolog Pelin Hazer, Papatya Somer'e anlattı.
3.12.2018 İlişkiler
Sadakatsizliğin türleri
Sadakatsizliğin türleri Sadakatsizliğin türleri var mı? Uzman Klinik Psikolog Pelin Hazer, PembeNar TV için Papatya Somer'in sorularını yanıtladı.
3.12.2018 İlişkiler
Sadakatsizlik nedir?
Sadakatsizlik nedir? PembeNar TV için Papatya Somer'in sorularını yanıtlayan Uzman Klinik Psikolog Pelin Hazer,  sadakatsizliği tanımladı. Peki sadakatsizlik nedir?
3.12.2018 İlişkiler
Sadakatsizlik sonrası ilişki bitmeli mi?
Sadakatsizlik sonrası ilişki bitmeli mi? Aldatma sonrasında ilişki bitirilmeli mi? Uzman Klinik Psikolog Pelin Hazer, PembeNar TV için Papatya Somer'e anlattı.
3.12.2018 İlişkiler
Meditasyonun farkındalığa faydası nedir?
Meditasyonun farkındalığa faydası nedir? Meditasyonun farkındalığa faydası nedir? Papatya Somer sordu, Klinik Psikolog Güliz Altınbaşak cevapladı.
12.07.2018 Yaşam
Farkındalık ne kazandırır?
Farkındalık ne kazandırır? Hayatımızda olup bitenleri fark ederek yaşarken aslında pek çok şeyi daha net görmeyi sağlıyoruz. Peki farkındalık ne kazandırır?
12.07.2018 Yaşam
Farkındalığımızı neden kaybediyoruz?
Farkındalığımızı neden kaybediyoruz? Çocukken farkında olmak çok basit bir eylem. Fakat büyüdükçe her şey daha çok otomatik pilotta ilerliyor. Peki bunun nedeni nedir? Farkındalığımızı neden kaybediyoruz? Papatya Somer sordu, Klinik Psikolog Güliz Altınbaşak cevapladı.
12.07.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Papatya Somer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.