Kimseye söyleyemiyorlar! Doğumdan sonra babalara dikkat
Kimseye söyleyemiyorlar! Doğumdan sonra babalara dikkat İskoçya’da yapılan bir araştırma, yeni baba olan erkeklerle ilgili şaşırtıcı bir gerçeği ortaya çıkardı. Her 10 babadan biri, bebek sahibi olduktan sonraki yıl içinde depresyon geçiriyor. Türkiye'de de durum farklı değil.
2.03.2022 Gündem
Psikolojik travmalar nasıl atlatılır?
Psikolojik travmalar nasıl atlatılır? Aile yakınının ya da yakın bir arkadaşın ölümüne şahit olmak, ölümcül hastalık veya kazayla karşılaşmak, ayrılık gibi durumlar kişileri etkileyen travmatik durumlardandır. Peki, bu travmalar nasıl atlatılır? Tüm bu soruların cevaplarını Uzman Psikolog Yasemin Aydoğdu açıkladı.
21.12.2018 Ruh Sağlığı
İdrar kaçırma sorunu iş hayatını olumsuz etkiliyor
İdrar kaçırma sorunu iş hayatını olumsuz etkiliyor Türkiye'de 2,7 milyon kadın idrar kaçırma sorunu yaşıyor. Peki bu sorun yüzünden psikolojik olarak kadınlar nasıl bir yüzleşme yaşıyorlar?
14.09.2017 Kariyer
MHP milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il MHP milletvekili adayları
MHP milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il MHP milletvekili adayları MHP milletvekili aday listesi YSK'ya teslim edildi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi. İşte il il MHP milletvekili aday listesi
22.05.2018 Gündem