Öğretmen Ayşe Çelik beraat etti
Öğretmen Ayşe Çelik beraat etti İstanbul'da 3 yıl önce telefonla katıldığı televizyon programındaki konuşmasında, 'Terör örgütü propagandası yaptığı' gerekçesiyle 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan öğretmen Ayşe Çelik, Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararı vermesinin ardından yeniden yargılandığı davada beraat etti.
26.06.2019 Gündem
Ayşe Çelik için istenen ceza belli oldu!
Ayşe Çelik için istenen ceza belli oldu! Kanal D'de yayınlanan "Beyaz Show" programına  telefonla bağlanan Ayşe Çelik'in "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan  cezalandırılması, program sorumlusu Kadir Turnalı ile Çelik'in sözlerine destek  veren 38 sanığın beraatine karar verilmesi talep edildi.
1.03.2017 Gündem
Beyazıt Öztürk tanık olarak dinlendi
Beyazıt Öztürk tanık olarak dinlendi Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Show' programında 'terör örgütü propagandası yaptığı' iddiasıyla Ayşe Çelik, program yapımcısı ve Çelik'in sözlerine destek vererek kendileri hakkında suç duyurusunda bulunan 40 kişinin yargılanmasına devam edildi. Ara celsede tanık olarak dinlenilen Beyazıt Öztürk, "Ne olduğunu tam anlayamadığım ve hızlı bir gelişme olduğu için 'bağlantıyı kesin' işareti yapmadım" dedi.
30.11.2016 Cadde
Beyaz bu haftaki programına böyle giriş yaptı
Beyaz bu haftaki programına böyle giriş yaptı Geçtiğimiz hafta Beyaz Show'da yaşanan PKK propagandası iddialarının ardından, programın bu haftaki bölümünde Beyazıt Öztürk çok konuşulan tartışmalara işaret etti. Programın açılışında konuşma yapan Beyaz elini kalbinin üzerine koyarak, 'Beni buradan bilen ve benim buramı bilen herkese, ekran başındakilere ve bugün burada olan herkese çok çok teşekkür ediyorum' dedi.
11.09.2019 Televizyon
Milliyet Tv Haber Bülteni - 14.01.2016
Milliyet Tv Haber Bülteni - 14.01.2016 Türkiye bugün de Diyarbakır’dan gelen acı haberle sarsıldı…   Diyarbakır Çınar Emniyet Amirliği'ne düzenlenen saldırının yarattığı tahribat gün ağrınca ortaya çıktı.   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'daki terör saldırısı ile ilgili sert açıklamalar yaptı.   Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi.   Sultanahmet bombacısı Nabil Fadlı’nın son 26 gününe ulaşıldı.   Rusya'da iki genç kızın yaşlı bir adama gasp ve darp girişimi güvenlik kamerasına yansıdı.   Geçtiğimiz hafta telefonla bağlandığı Beyaz show’da Güneydoğu'daki olaylar hakkında konuşan Ayşe Çelik'in verdiği ifade ortaya çıktı.   İstanbul’da gece saatlerinde peş peşe çakan şimşekler, geceyi adeta gündüze çevirdi…   Yağmurlu gecenin ardından Meteoroloji’den uyarı geldi.   TBMM Genel Kurulu'nda, bedelli askerlik ücretini düşüren tasarı kabul edildi.   Terör sadece Türkiye’de değil Endonezya'da da yüzünü gösterdi.   Rusya’dan Türk tavuklarına izin çıkmadı!
11.09.2019 Haberler
Milliyet Tv Haber Bülteni - 11.01.2015
Milliyet Tv Haber Bülteni - 11.01.2015 Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ekonominin yeni yol haritasını belirledi.   Dolar yeni haftaya tarihi zirveye yakın düzeylerden başladı.   Ankara Tren Garı önünde 10 Ekim 2015'deki canlı bomba eylemini gerçekleştiren ikinci kişinin kimliği belirlendi.   Türkiye sınırında sıcak dakikalar yaşandı…   PKK’ya karşı operasyonlar sürerken, yeni stratejiler de planlanıyor…   Van'da polis tarafından düzenlenen operasyonda öldürülen 12 PKK'lının kaldığı evin görüntüleri ortaya çıktı.   Rusya, Türkiye'ye uyguladığı yaptırımlara bir yenisini daha ekledi.   İran Devrim Muhafızları'na ait hızlı tekneler, Amerikan uçak gemisiyle diğer Batılı savaş ve ticaret gemilerinin adeta dibinde gerçek mühimmatla tatbikat yaptı.   Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem çevre illerden de hissedildi.   Beyaz Show'un sunucusu Beyazıt Öztürk ile Cuma günü programına telefonla bağlanan Ayşe Çelik hakkında soruşturma başlatıldı.   Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sanatçıları arasında gösterilen İngiliz müzisyen David Bowie hayatını kaybetti.   Oscar'ın habercisi olarak değerlendirilen "Altın Küre" ödülleri Beverly Hills’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
11.09.2019 Haberler
Beyaz'dan ilk açıklama
Beyaz'dan ilk açıklama Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'a telefonla bağlanan Ayşe Çelik'le ilgili açıklamalarda bulundu. Beyaz Show programına telefonla bağlanan ve Diyarbakır’da süren çatışmaları "Sessiz kalmayın. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın” sözleriyle eleştiren Ayşe Çelik'le ilgili konuşan Beyazıt Öztürk, "Keyifle telefona gittim ancak, ‘Çocuklar ölüyor burada’ diye bir tepkiyle karşılaşınca beynim durdu. 'Ne yapacağım' diye kendi iç sesimi dinlemekten konuşulanı dinleyemedim. Bir niyetin olduğunu anlayamadım. Öğretmenim deyince de inandım ama öyle olmadığı ortaya çıktı. Terör örgütünü alkışlatmak gibi bir durum yok. İstemeden kırdıklarım olduysa özür dilerim" dedi.
11.09.2019 Magazin
Kanal D'den Beyaz Show açıklaması
Kanal D'den Beyaz Show açıklaması Cuma akşamı yayınlanan Beyaz Show'da yaşanan olay sonrası Kanal D ve Mili Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Ayrıca öğretmen olduğunu söyleyen ve terör operasyonlarını eleştiren A.Ç. hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan soruşturma başlatıldı.
11.01.2016 Gündem