Ayşe Dırla

Ayşe Dırla

Son dakika Ayşe Dırla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayşe Dırla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayşe Dırla haber sayfamızda...

Ayşe Dırla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62 ayşe dırla haberi bulunmuştur.
Kadir Şeker tekrar cezaevine girecek mi? Açıklama geldi
Kadir Şeker tekrar cezaevine girecek mi? Açıklama geldi Konya'da sevgilisi Ayşe Dırla'yı dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası alan ve Covid-19 kapsamında açık cezaevinden izinli çıkmıştı. Şeker'in 15 Temmuz’da çıkan kanun kapsamında yeniden cezaevine dönüp dönmeyeceğini dair açıklama geldi.
20.07.2023 Gündem
İkinci Kadir Şeker olayında 5 yıllık hapis cezasına savcı ve avukattan itiraz
İkinci Kadir Şeker olayında 5 yıllık hapis cezasına savcı ve avukattan itiraz Eskişehir’de eşi ile kızını sokak ortasında bıçaklayan Afganistan uyruklu Abdulkadir Ahmadi'yi (62) engellemeye çalışırken bıçakla yaraladığı suçlamasıyla 5 yıl hapse çarptırılan Tolga Daşkıran (19) için hem savcı hem de avukatı itiraz etti.
13.07.2023 Gündem
Kadir Şeker cezaevinden izinli olarak tahliye oldu
Kadir Şeker cezaevinden izinli olarak tahliye oldu Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası onandıktan sonra tekrar tutuklan Kadir Şeker (22), açık cezaevine alındığı için koronavirüs nedeniyle 31 Temmuz'a kadar yeniden izinli olarak tahliye edildi.
8.06.2023 Gündem
Yargıtay cezasını onamıştı! Kadir Şeker yeniden cezaevinde
Yargıtay cezasını onamıştı! Kadir Şeker yeniden cezaevinde Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası alan Kadir Şeker'in (22) cezası, Yargıtay tarafından onandı. Geçen yıl açık cezaevinden koronavirüs nedeniyle 31 Temmuz'a kadar izinli olarak tahliye edilen Şeker'in, cezasının onanmasının ardından bugün jandarma ekiplerince gözaltına alındı, cezaevine teslim edildi.
1.06.2023 Gündem
Son dakika... Kadir Şeker davasında karar çıktı!
Son dakika... Kadir Şeker davasında karar çıktı! Konya’da sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası alan Kadir Şeker'in (22) cezası, Yargıtay tarafından onandı.
18.05.2023 Gündem
Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla'nın kuzenleri de uyuşturucudan tutuklandı
Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla'nın kuzenleri de uyuşturucudan tutuklandı Konya'da Kadir Şeker'in sevgilisinden dayak yerken kurtardığı ve şu an da uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklu bulunan Ayşe Dırla'nın kuzenleri de uyuşturucu sevkiyatı yaparken yakalandı. Polis tarafından 4 kilo eroinle yakalanan 2'si Ayşe Dırla'nın kuzeni olmak üzere 4 kişi sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
4.04.2023 Gündem
Kadir Şeker'in dosyası yeniden Yargıtay'a gönderildi
Kadir Şeker'in dosyası yeniden Yargıtay'a gönderildi Konya’da, sevgilisini döven kişiyi engellemek isterken ölümüne sebep olduğu Özgür Duran'ın aile avukatları tarafından Kadir Şeker'in tahliyesine yönelik itiraz talebi Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafınca reddedilmesi üzerine her iki tarafın avukatları Yargıtay'a başvurdu.
6.09.2022 Gündem
Kadir Şeker'in tahliyesine itiraz reddedildi
Kadir Şeker'in tahliyesine itiraz reddedildi Konya’da, sevgilisini döven kişiyi engellemek isterken ölümüne sebep olduğu Özgür Duran'ın aile avukatları tarafından Kadir Şeker'in tahliyesine yönelik yapılan itiraz talebi, Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafınca reddedildi.
2.08.2022 Gündem
Kadir Şeker'in tahliyesine itiraz
Kadir Şeker'in tahliyesine itiraz Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve kararı Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker'in tahliye edilmesine Duran'ın aile avukatları, yasal haklarını kullanarak  itirazda bulundu. 
18.07.2022 Gündem
Kadir Şeker'den mesaj! Tahliye sonrası avukatı duyurdu
Kadir Şeker'den mesaj! Tahliye sonrası avukatı duyurdu Konya'da dün tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye olan Kadir Şeker'in avukatı Emrah Daylan, Kadir Şeker'in kendisine güvenip destek olan Türk milletine teşekkür ettiğini belirtti.
8.07.2022 Gündem
KADİR ŞEKER tahliye mi edildi? Kadir Şeker olayı nedir kimdir?
KADİR ŞEKER tahliye mi edildi? Kadir Şeker olayı nedir kimdir? Kadir Şeker olayı hakkında bilgi sahibi olmayan vatandaşlar tahliye haberlerinin ardından araştırmalarını sıklaştırdı. Peki Kadir Şeker olayı nedir? Kadir Şeker tahliye mi edildi kimdir?
8.07.2022 Bilgi Rehberi
Şeker’e bayram şekeri gibi müjde
Şeker’e bayram şekeri gibi müjde Sevgilisini darbeden şahsı engellerken öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan ve cezası 10 yıl 10 aya düşürülen Kadir Şeker için tahliye kararı verildi. Cezaevinden çıkan Şeker, ailesiyle kucaklaştı.
8.07.2022 Gündem
Kadir Şeker hakkında tahliye edildi! İşte ilk görüntüler
Kadir Şeker hakkında tahliye edildi! İşte ilk görüntüler Yeniden yargılanan ve cezası 10 yıl 10 aya düşürülen Kadir Şeker ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Avukatının itirazı kabul edilen Şeker'in tahliyesine karar verilirken savcılıktan da açıklama yapıldı. Tahliye edilen Kadir Şeker ailesi ile kucaklaştı.
7.07.2022 Haberler
Son dakika... Üst mahkemenin kararı cezaevine ulaştı! Kadir Şeker tahliye edildi
Son dakika... Üst mahkemenin kararı cezaevine ulaştı! Kadir Şeker tahliye edildi Yeniden yargılanan ve cezası 10 yıl 10 aya düşürülen Kadir Şeker ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Avukatının itirazı kabul edilen Şeker'in tahliyesine karar verildi. Kararın cezaevine ulaşmasının ardından Kadir Şeker serbest bırakıldı. İşte detaylar...
7.07.2022 Gündem
Kadir Şeker'le ilgili yeni gelişme! İtiraz edildi
Kadir Şeker'le ilgili yeni gelişme! İtiraz edildi Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker, dün yeniden yargılandığı davada cezasının 10 yıl 10 aya düşürülüp, tutukluluk halinin devamına karar verilmesine Şeker’in avukatları itirazda bulundu.
6.07.2022 Gündem
Kadir Şeker davasında karar: Tahliye çıkmadı
Kadir Şeker davasında karar: Tahliye çıkmadı Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından bozulduğu için yeniden yargılanan Kadir Şeker'in, tutukluluğunun devam etmesine karar verilip, cezası 10 yıl 10 aya düşürüldü.
5.07.2022 Haberler
Kadir Şeker davasında karar: Tahliye çıkmadı
Kadir Şeker davasında karar: Tahliye çıkmadı 12,5 yıl hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından bozulduğu için yeniden yargılanan Kadir Şeker'in tutukluluğunun devam etmesine karar verildi. Cezası düşürülen Şeker'in mahkemedeki son sözleri de soruldu.
5.07.2022 Gündem
Cezası bozulan Kadir Şeker hakim karşısına çıkacak
Cezası bozulan Kadir Şeker hakim karşısına çıkacak Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker, yeniden hakim karşısına çıkacak. Mahkeme heyeti, Yargıtay kararını dikkate alarak 'haksız tahrik' indirimi en üst seviyeden uygularsa Kadir Şeker'in cezası 10 yıla düşecek. Bu durumda cezaevinde bulunduğu süre de göz önüne alınarak Kadir Şeker'in tahliyesine karar verilmesi bekleniyor.
5.07.2022 Haberler
Kadir Şeker davasında son 1 gün! Tahliyesi bekleniyor
Kadir Şeker davasında son 1 gün! Tahliyesi bekleniyor Konya’da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker, yarın hakim karşısına çıkacak. Mahkeme heyeti, Yargıtay kararını dikkate alarak 'haksız tahrik' indirimi en üst seviyeden uygularsa Şeker'in cezası 10 yıla düşecek. Bu durumda cezaevinde bulunduğu süre de göz önüne alınarak Kadir Şeker'in tahliyesine karar verilmesi bekleniyor.
4.07.2022 Gündem
Kadir Şeker davasında yeni gelişme
Kadir Şeker davasında yeni gelişme Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker, 5 Temmuz'da yeniden hakim karşısına çıkacak.
17.06.2022 Gündem
Kadir Şeker davasında flaş gelişme!
Kadir Şeker davasında flaş gelişme! Konya'da sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından bozulan Kadir Şeker, hakkında dosya Konya'ya gönderildi. 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin dosyayı inceleyip tensip edeceği ve bu süreçte tahliye olup, olmayacağını karar vereceği ardından da mahkeme tarihini belirleyeceği öğrenildi.
15.06.2022 Gündem
Yargıtay'dan Kadir Şeker kararı
Yargıtay'dan Kadir Şeker kararı Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle Kadir Şeker'e verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu. Karar sonrası Kadir Şeker'in avukatından ilk açıklama geldi.
1.06.2022 Haberler
Son dakika! Yargıtay'dan Kadir Şeker kararı
Son dakika! Yargıtay'dan Kadir Şeker kararı Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle Kadir Şeker'e verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu. Karar sonrası Kadir Şeker'in avukatından ilk açıklama geldi.
1.06.2022 Gündem
Kadir Şeker olayı nedir? Kadir Şeker kimdir, nereli?
Kadir Şeker olayı nedir? Kadir Şeker kimdir, nereli? Kadir Şeker olayı nedir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kanal D ekranında izleyici ile buluşan Yargı dizisinde Kadir Şeker olayına atıfta bulunularak gerçekleşen sahnenin ardından sosyal medyada konuya dair birçok paylaşım yapıldı. Peki Kadir Şeker olayı nedir, ne zaman yaşandı?
24.11.2021 Gündem
Kadir Şeker olayına gönderme
Kadir Şeker olayına gönderme Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’da son günlerde çok konuşulan Kadir Şeker olayına gönderme yapıldı.
16.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Dırla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.