'70 yaş erken, 80'den sonra evlilik düşünüyorum!'
'70 yaş erken, 80'den sonra evlilik düşünüyorum!' Rockçı Teoman, 12 yıllık arkadaşlığın ardından fotoğrafçı Ayşe Kaya ile 2012'de nikâh masasına oturmuş, 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Daha önce "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevap şaşırtan sanatçı, özel hayatı hakkında çarpcı bir açıklamaya daha imza attı.
22.10.2023 Cadde
Teoman ve kızı Zeyno alışveriş turunda
Teoman ve kızı Zeyno alışveriş turunda Rockçı Teoman, 2015 yılında boşandığı Ayşe Kaya ile evliliğinden dünyaya gelen ve 10 yaşındaki kızı Zeyno ile birlikte geçtiğimiz gün İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı.
26.05.2023 Cadde
CHP'li yönetici, corona virüsten hayatını kaybetti!
CHP'li yönetici, corona virüsten hayatını kaybetti! İStanbul CHP Kadıköy İlçe Kadın Kolu Yöneticisi Ayşe Kaya corona virüsten hayatını kaybetti.
5.04.2020 Gündem
Eşini tehdit ettiği için meyve bıçağıyla yaraladı!
Eşini tehdit ettiği için meyve bıçağıyla yaraladı! İzmir'in Buca ilçesinde, eski karısını bıçakla yaralayan sanığın yargılanmasına başlandı.
2.08.2019 Gündem
Cesedi 5 gün sonra bulundu
Cesedi 5 gün sonra bulundu Kahramanmaraş’ta akraba ziyareti sonrası serinlemek için arkadaşıyla baraj gölüne giren ve kaybolan Ayşe Kaya’nın (28) cansız bedeni 5 gün sonra bulundu. Olay, 18 Ağustos’ta Kahramanmaraş il merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Öşlü Mahallesi'nde meydana geldi. Sümer Mahallesi'nde oturan ve aynı fabrikada çalışan Canan Bucak (26) ve Ayşe Kaya (28), Öşlü Mahallesi'ndeki akrabalarını ziyareti sırasında Sır Barajı’na serinlemek için suya girdi ve kayboldu. Kaybolan kızlardan Canan Bucak'ın kıyıya 600 metre uzaklıkta cansız bedeni itfaiye ekiplerince aynı gün çıkarılırken, Ayşe Kaya ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Kahramanmaraş, Adana ve Adıyaman ilinde görevli 50 dalgıç Ayşe Kaya’yı bulmak için 5 gündür süren çalışmaları sonuç verdi. Kayalıklar bölgesinde bulunan Ayşe Kaya’nın cansız bedeni otopsi için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam