Ayşe Yıldız

Ayşe Yıldız

Son dakika ayşe yıldız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ayşe yıldız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ayşe yıldız haber sayfamızda...

Ayşe Yıldız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.786 ayşe yıldız haberi bulunmuştur.
Uşaklı astronot NASA yolcusu
Uşaklı astronot NASA yolcusu 6’ncı sınıf öğrencisi Umut Can Yıldız, ABD’deki Kennedy Space Center’da yapılacak NASA astronot eğitimine katılmaya hak kazandı. Umut’un hedefi Mars’a giden ilk insan olmak.
6.04.2024 Dünya
Gaziantep'te traktör devrildi: 3 ölü
Gaziantep'te traktör devrildi: 3 ölü Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, şarampole devrilen traktörde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.
2.06.2023 Haberler
Gaziantep'te traktör devrildi: 3 ölü
Gaziantep'te traktör devrildi: 3 ölü Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, şarampole devrilen traktörde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.
2.06.2023 Gündem
Çocukları ziyaret ettiler
Çocukları ziyaret ettiler Hakan Altun ve eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, İstanbul Altunizade Acıbadem Hastanesi’nde tedavileri devam eden Kahramanmaraş merkezli depremlerden yaralı kurtulan çocukları ziyaret etti.
8.03.2023 Cadde
3 yıl önce depremde enkazdan çıkarıldı! Sürekli aynı korkuyu yaşıyorlar
3 yıl önce depremde enkazdan çıkarıldı! Sürekli aynı korkuyu yaşıyorlar Elazığ depreminde enkaz altında kalarak yaralanan depremin sembol isimlerinden Yüsra bebeğin annesi Ayşe Yıldız, o anları anlatırken, sürekli aynı korkuyu yaşadıklarını belirtti.
23.01.2023 Haberler
3 yıl önce depremde enkazdan çıkarıldı! Sürekli aynı korkuyu yaşıyorlar
3 yıl önce depremde enkazdan çıkarıldı! Sürekli aynı korkuyu yaşıyorlar Elazığ depreminde enkaz altında kalarak yaralanan depremin sembol isimlerinden Yüsra bebeğin annesi Ayşe Yıldız, o anları anlatırken, sürekli aynı korkuyu yaşadıklarını belirtti.
23.01.2023 Gündem
Aydın'da servis minibüsleri çarpıştı: 11 yaralı
Aydın'da servis minibüsleri çarpıştı: 11 yaralı Aydın'ın Germencik ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne personel taşıyan minibüs, aynı yönde seyir halinde olan boş servis minibüsüne çarparak devrildi, 11 kişi yaralandı.
28.02.2022 Gündem
Elazığ depreminin üzerinden 2 yıl geçti; 14 bin 556 konut hak sahiplerine verildi
Elazığ depreminin üzerinden 2 yıl geçti; 14 bin 556 konut hak sahiplerine verildi Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra 21 bin 43 konut AFAD, 3 bin 436 konut ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından toplam 24 bin 479 konutun ve 1316 iş yerinin yapılması planlandı. Bugüne kadar 14 bin 310 konut ve 246 iş yeri olmak üzere toplam 14 bin 556 konut ve iş yeri hak sahiplerine teslim edildi.
21.01.2022 Emlak
Depremde eşini ve oğlunu kaybetti! 28 saat sonra kızı ile enkazdan sağ çıktı
Depremde eşini ve oğlunu kaybetti! 28 saat sonra kızı ile enkazdan sağ çıktı Elazığ’da 6.8’lik depremde 5 katlı apartmanın enkazında kalan, 28 saat sonra minik kızı Yüsra ile çıkartılan, depremde eşi ve oğlunu kaybeden Ayşe Yıldız, yaşanan o anları anlattı. Anne Yıldız, "Oğlum, 'Anne, bana yardım et. Hakkını helal et, ben şehit oluyorum. Benim uykum geliyor, ben yatıyorum' dedi. İğne deliği kadar bir yerden bir ışık geldi. Yeni bir umuttur, dünyaya açılan yeni bir penceredir diye düşündüm" dedi.
20.01.2022 Gündem
Yıldız Kenter kimdir? Yıldız Kenter kaç yaşındaydı, ne zaman öldü?
Yıldız Kenter kimdir? Yıldız Kenter kaç yaşındaydı, ne zaman öldü? Usta oyuncu Yıldız Kenter, filmleri ve dizileri ile bir döneme damga vuran isimler arasında yer alıyor. Ayşe Yıldız Kenter tam adına sahip olan oyuncu, Devlet Sanatçısı unvanına sahip olmakla birlikte UNİCEF Türkiye İyi Niyet Elçisi seçilmiştir. Peki, Yıldız Kenter kaç yaşında vefat etti?
16.11.2021 Cadde
Son dakika... Otomobil evin bahçesinde girdi! 3 kişi yaralandı
Son dakika... Otomobil evin bahçesinde girdi! 3 kişi yaralandı Samsun’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden Mehmet Ali Yıldız (75), müstakil bir evin bahçesine girdi. Kazada, sürücü ile birlikte 3 kişi yaralandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
19.10.2021 Gündem
Canım babam şiiri - Ayşe Yıldız
Canım babam şiiri - Ayşe Yıldız Babalar çocukları için rol modeldir. Çocuklar hayat boyunca babalarının desteğini görürler. Babalar gününde balarına hediyeler alır, şiirler okurlar. Babalar çocukluktan yetişkinliğe kadar uzayan hayat serüveninde yanımızda olurlar ve çocuklarına yardım ederler. Canım babam şiirinde de baba sevgisi işlenmektedir.
3.11.2023 Şiirler
Londra şıklığı
Londra şıklığı Eşi Rüştü Reçber ve çocuklarıyla Londra tatiline devam eden Işıl Reçber, renkli paylaşımları ile dikkat çekiyor.
18.05.2021 Cadde
Trakya'da hızla yayılıyor! Dikkat çeken uyarı
Trakya'da hızla yayılıyor! Dikkat çeken uyarı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarının çokluğu bakımında ilk sıralarda yer alan Trakya'da halk, tedirgin oldukları salgının yayılımının durması için topyekun kurallara uyması gerektiğini düşünüyor.
19.04.2021 Gündem
Emel Müftüoğlu'nun rengarenk tarzı
Emel Müftüoğlu'nun rengarenk tarzı Şarkıcı Emel Müftüoğlu, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı.
14.04.2021 Cadde
Lodos nedeniyle dev dalgalar oluştu
Lodos nedeniyle dev dalgalar oluştu İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle Üsküdar ve Caddebostan Sahili'nde dev dalgalar oluştu. Vatandaşlar sahil yolunda yürümekte güçlük çekti.
16.03.2021 Haberler
Midibüs şoförü Pelin, 8 Mart'ı direksiyon başında geçirdi
Midibüs şoförü Pelin, 8 Mart'ı direksiyon başında geçirdi Edirne'de midibüs şoförlüğü yapan ve mesleğe başladığı ilk yıllarda yapılan haberi Ivanka Trump tarafından Twitter'da paylaşılarak dünyaya tanıtılan Pelin Hasanefendioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü direksiyon başında çalışarak geçirdi. Hasanefendioğlu, "Kadınlar kendilerine olan öz güvenlerini sürekli yüksek tutsunlar. Kendi ayaklarının üzerinde durabilsinler. Tüm kadınlardan bunları istiyorum, yapabilirler" dedi.
8.03.2021 Haberler
Ivanka Trump dünyaya tanıtmıştı: 8 Mart'ı böyle geçirdi
Ivanka Trump dünyaya tanıtmıştı: 8 Mart'ı böyle geçirdi Edirne'de midibüs şoförlüğü yapan ve mesleğe başladığı ilk yıllarda yapılan haberi Ivanka Trump tarafından Twitter'da paylaşılarak dünyaya tanıtılan Pelin Hasanefendioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü direksiyon başında çalışarak geçirdi. Hasanefendioğlu, "Kadınlar kendilerine olan öz güvenlerini sürekli yüksek tutsunlar. Kendi ayaklarının üzerinde durabilsinler. Tüm kadınlardan bunları istiyorum, yapabilirler" dedi.
8.03.2021 Gündem
Pitbull'un saldırdığı küçük kız oyuncak köpeğiyle bile oynamaya korkuyor
Pitbull'un saldırdığı küçük kız oyuncak köpeğiyle bile oynamaya korkuyor Antalya'da ailesiyle yolda yürürken pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğraması sonucu vücudunun değişik yerlerinden yaralanan 5 yaşındaki kız çocuğu, olayın etkisini üzerinden atamıyor.
5.09.2020 Haberler
Pitbull bu hale getirdi!
Pitbull bu hale getirdi! Antalya'da ailesiyle yolda yürürken pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğraması sonucu vücudunun değişik yerlerinden yaralanan 5 yaşındaki kız çocuğu, olayın etkisini üzerinden atamıyor.
5.09.2020 Gündem
Pitbull'un saldırdığı küçük kız oyuncak köpeğiyle bile oynamaya  korkuyor
Pitbull'un saldırdığı küçük kız oyuncak köpeğiyle bile oynamaya korkuyor Antalya'da ailesiyle yolda yürürken pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğraması sonucu vücudunun değişik yerlerinden yaralanan 5 yaşındaki kız çocuğu, olayın etkisini üzerinden atamıyor.
5.09.2020 Gündem
Emel Müftüoğlu'ndan doğum günü alışverişi
Emel Müftüoğlu'ndan doğum günü alışverişi Şarkıcı Emel Müftüoğlu, önceki gün arkadaşı Ayşe Yıldız ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
6.07.2020 Cadde
Maske takmakta direnen kadına ceza kesildi
Maske takmakta direnen kadına ceza kesildi İstanbul Valiliği ve İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan kararla İstanbul’da açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne girişlerde maskesi olmayan vatandaşlar uyarıldı. Yasağa rağmen kimi vatandaşların maske takmamayı sürdürdüğü görüldü. Maske takmamakta ısrar eden bir kişiye 3 bin 150 lira idari para cezası kesildi. Ceza kesilen kişinin sürekli gülümsemesi ise dikkat çekti.
18.06.2020 Haberler
İstanbul'da maske denetimi! Takmamakta ısrar edince ceza yedi
İstanbul'da maske denetimi! Takmamakta ısrar edince ceza yedi İstanbul Valiliği ve İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan kararla İstanbul’da açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi.  İstanbul’da yasağın ilk gününde maske kullanımının arttığı görüldü. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda alınan kararın ardından maske denetimleri artırıldı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne girişlerde maskesi olmayan vatandaşlar uyarıldı. Yasağa rağmen kimi vatandaşların maske takmamayı sürdürdüğü görüldü. Maske takmamakta ısrar eden bir kişiye 3 bin 150 lira idari para cezası kesildi. Ceza kesilen kişinin sürekli gülümsemesi ise dikkat çekti.
18.06.2020 Gündem
Türkiye size minnettar
Türkiye size minnettar Onlar, Elazığ depreminin isimsiz kahramanları. Dondurucu soğukta kendi canlarını hiçe sayarak beton bloklarının altına girip depremzedeleri enkazdan kurtarmak için zamanla yarıştılar
28.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Yıldız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.