Ayşe Yılmaz

Ayşe Yılmaz

Son dakika Ayşe Yılmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayşe Yılmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayşe Yılmaz haber sayfamızda...

Ayşe Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.498 ayşe yılmaz haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol engeline takılmadı!
Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol engeline takılmadı! Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Çukurova Basketbol'u 99-76 mağlup etti.
5.04.2024 Basketbol
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan yeni talep
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan yeni talep İzmir’de 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı'nda, o dönemde Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanık 'görevi kötüye kullanma' suçundan hakim karşısına çıktı. Duruşmada şikayetçi avukatları, davanın görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderilmesini talebinde bulunurken, duruşma savcısı ana davaya ilişkin Yargıtay kararının beklenmesini istedi.
17.01.2024 Gündem
Yılmaz Erbek Apartmanı'nda 11 kişi can vermişti! Soruşturmada yeni gelişme
Yılmaz Erbek Apartmanı'nda 11 kişi can vermişti! Soruşturmada yeni gelişme İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı'nda, o dönemde Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanık 'görevi kötüye kullanma' suçundan hakim karşısına çıktı.
17.01.2024 Gündem
Pota derbisinde Fenerbahçe'den Galatasaray'a büyük fark
Pota derbisinde Fenerbahçe'den Galatasaray'a büyük fark ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Alagöz Holding, ezeli rakibi Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 84-56 mağlup etti.
17.09.2023 Basketbol
Mersin'de kontrolden çıkan servis şarampole devrildi: 1 ölü, 14 yaralı
Mersin'de kontrolden çıkan servis şarampole devrildi: 1 ölü, 14 yaralı Mersin'in Mut ilçesinde işçi taşıyan servis minibüsünün kontrolden çıkıp, şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 1'i ağır 14 kişi de yaralandı.
4.08.2023 Gündem
Kapıyı açtı, duşakabin bomba gibi patladı! Kimse dikkat etmiyor ama 3 sebebi var
Kapıyı açtı, duşakabin bomba gibi patladı! Kimse dikkat etmiyor ama 3 sebebi var Evlerimiz, kendimizi güvende hissettiğimiz yerlerinden en başında geliyor. Ancak kimi zaman sonucu ciddi boyutlara ulaşan ev kazaları yaşayabiliyoruz. Yapılan araştırmalar da bu oranın oldukça yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Son zamanlarda özellikle sosyal medyada giderek artan duşakabin camlarının patlaması paylaşımları akıllarda soru işareti bıraktı. Duştan çıkarken duşakabinin bomba gibi patladığını anlatan Ayşe Yılmaz da “Yaşadığım korkuyu tarif etmem mümkün değil” derken, yetkililer 3 hataya dikkat çekti.
12.07.2023 Gündem
U20 Kadın Basketbol Milli Takımı, Karadağ'a mağlup oldu
U20 Kadın Basketbol Milli Takımı, Karadağ'a mağlup oldu Kocaeli’de kamp yapan U20 Kadın Basketbol Milli Takımı, hazırlık maçında Karadağ'a 73-63 mağlup oldu.
6.07.2023 Basketbol
Mısır Çarşısı'nda ramazan hareketliliği
Mısır Çarşısı'nda ramazan hareketliliği Ramazan ayında iftar ve sahur alışverişi için tercih edilen Mısır Çarşısı'nda hareketlilik yaşanıyor. Alışveriş yapmaya gelenler yüksek fiyatlardan şikayet ederek, marketlerin daha uygun olduğunu söyledi. Çarşı esnafı ise ürünlerinin kaliteli ve artışa rağmen fiyatların ise marketten ucuz olduğunu savundu. 
22.03.2023 Gündem
Bal-Göç’te Nursoy güven tazeledi
Bal-Göç’te Nursoy güven tazeledi İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin genel kurulunda, başkan yeniden Abdurrahim Nursoy oldu.
2.03.2023 Ege
BİGG Spor ödülleri sahiplerini buldu
BİGG Spor ödülleri sahiplerini buldu Teknoloji ile spor, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor ödüllerinde buluştu. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank da organizasyonda yer aldı.
25.01.2023 Diğer
Almanya'da Mölln katliamının 30. yıl dönümünde anma töreni
Almanya'da Mölln katliamının 30. yıl dönümünde anma töreni Almanya'nın Mölln kentinde 23 Kasım 1992'de aşırı sağcılar tarafından kundaklanan evde hayatını kaybeden 2'si çocuk 3 Türk vatandaşı için katliamın 30. yıl dönümünde anma töreni düzenlendi. Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, yaptığı konuşmada, “Yabancı düşmanlığı ve ayrımcılığın demokratik toplumlarda yeri yoktur" dedi.
24.11.2022 Dünya
Fenerbahçe'den Hatayspor'a büyük fark!
Fenerbahçe'den Hatayspor'a büyük fark! Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Safiport deplasmanda Hatayspor'u büyük farkla mağlup etti.
19.03.2022 Basketbol
Maske kararı sonrası Bilim Kurulu Üyesi Şener'den açık alan uyarısı
Maske kararı sonrası Bilim Kurulu Üyesi Şener'den açık alan uyarısı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, İzmir Kemeraltı, İstanbul İstiklal Caddesi gibi yoğunluğun fazla olduğu açık alanlarda maske takılması gerektiğine dikkat çekti. Şener, "Açık alan, denilince sağınızda solunuzda 1- 1,5 metre mesafede kimsenin olmadığı ve sizin o mesafeyi koruyabildiğiniz alan kastediliyor. Kapalı alan gibi kullanılması gereken kalabalık açık alanda bu, geçerli değil. Buralarda bireysel korunma önemli" dedi. Öte yandan kararın ilk gününde İstanbul'un en kalabalık noktalarından İstiklal Caddesi'nde bazıları maskelerini çıkarırken, bazıları ise takmaya devam etti.
3.03.2022 Gündem
Bakan Soylu, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın annesinin cenazesine katıldı
Bakan Soylu, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın annesinin cenazesine katıldı Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi Ayşe Yılmaz (77), Trabzon’un Araklı ilçesinde toprağa verildi. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.
2.02.2022 Gündem
Meyve posasından yapı malzemesi
Meyve posasından yapı malzemesi İleri dönüşümde farkındalık artıyor. Etki girişimi Ottan Studio, ileri dönüşüm teknolojisiyle meyve posası, kuruyemiş kabuklarından biyokompozit malzemeler tasarlayıp üretiyor.
25.01.2022 Ekonomi
Kalp Yarası oyuncuları tam kadro! Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir?
Kalp Yarası oyuncuları tam kadro! Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir? Kalp Yarası dizisi her hafta yeni bölümleri ile pazartesi akşamları ekranda yerini alıyor. Dizinin başrollerinde Gükhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin bulunuyor. Dizide iki büyük ailenin çatışması ve iki aşığın hikayesi anlatılıyor. Peki, Kalp Yarası oyuncu kadrosunda kimler var?
25.10.2021 Cadde
Fenerbahçe Safiport: 89 - Çankaya Üniversitesi: 57
Fenerbahçe Safiport: 89 - Çankaya Üniversitesi: 57  Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2021-2022 sezonunun açılış maçında son şampiyon Fenerbahçe Safiport, konuk ettiği Çankaya Üniversitesi'ni 89-57 yendi.
Kalp Yarası dizi oyuncuları tam kadro | Kalp Yarası nerede çekiliyor, hangi gün? İşte, konusu
Kalp Yarası dizi oyuncuları tam kadro | Kalp Yarası nerede çekiliyor, hangi gün? İşte, konusu Kalp Yarası dizisi zorlu bir ortamda aşklarını yaşayan Ferit ile Ayşe'nin hikâyesini ekrana taşıyor. Dizinin başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran yer alıyor. Dizi, Güney'in sevilen şehirlerinden Hatay'da çekiliyor. Peki, Kalp Yarası hangi gün?
11.10.2021 Cadde
Aynı aileden 3 kişi, 3 gün içinde koronavirüsten öldü
Aynı aileden 3 kişi, 3 gün içinde koronavirüsten öldü Ordu’da Mustafa Altıntaş (35) ile annesi Hamide Altıntaş (67) ve anneannesi Ayşe Yılmaz (84), 3 gün içinde koronavirüsten hayatını kaybetti. Aile fertlerinin aşı yaptırmadıkları belirtildi.
27.08.2021 Gündem
Kalp Yarası oyuncuları ve konusu! Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor, hangi gün?
Kalp Yarası oyuncuları ve konusu! Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor, hangi gün? Ekranların yeni dizisi Kalp Yarası ilk bölümü ile 28 Haziran akşamı izleyen karşısında oldu. Her hafta yeni bölümleri büyük ilgi görüyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla hayli ilgi çekici olan dizide Antakya'nın iki önemli ailesinin çatışması arasında kalan aşıkların hikayesi anlatılacak. Kalp Yarası oyuncu kadrosunda kimler var?
23.08.2021 Cadde
Kısacası sana aşığım şiiri - Ayşe Yılmaz
Kısacası sana aşığım şiiri - Ayşe Yılmaz Aşk, sevgi gibi duygular yaşayan tüm canlıların hayatını devam ettirmesine yardımcı olan duygulardır. İnsanlık kadar eski olan bu duygular haliyle edebiyat metinlerinin de vazgeçilmezleri olmuştur. Birçok şair, sevdiği insana ithafen şiirler yazmıştır. Kısacası sana aşığım isimli şiir de bu şiirlerden birisidir. Bu şiirde kısaca sevgiliye şu mesaj verilmektedir: Baktığım her yerde sen varsın, aldığım nefeste içtiğim su da sen varsın. Sen benim hayatımı devam ettirebilmem için nefes almam kadar gereklisin. Yani bu şiirde şair sevdiği insanının hayatının anlamı olduğunu belirtmekte ve aşkını ilan etmektedir.
3.11.2023 Şiirler

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.