'Bu Tarz Benim' yarışmacısı Ayşegül Melisa Doğan'ın 7 yıl hapsi isteniyor
'Bu Tarz Benim' yarışmacısı Ayşegül Melisa Doğan'ın 7 yıl hapsi isteniyor Moda yarışması 'Bu Tarz Benim'ile fenomen haline gelen Ayşegül Melisa Doğan, alkollü araç kullanırken polise yakalandı. Arkadaşından çaldığı ehliyete ceza kestirince Doğan’a hırsızlık suçuyla dava açıldı.
7.04.2020 Cadde
İşte Benim Stilim'le tanınan Ayşegül Doğan'ın şaşırtan değişimi
İşte Benim Stilim'le tanınan Ayşegül Doğan'ın şaşırtan değişimi İşte Benim Stilim programı bu sezon yok. Ama 7 sezon boyunca birbirinden enteresan yarışmacılara ev sahipliği yaptı, ilginç karakterler tanıdık. "En çok iz bırakan yarışmacı hangisi?" diye sorsanız çok net Ayşegül Doğan derim. Ayşegül'ü unutmak imkânsız. Her ne kadar büyük bir metamorfoz geçirse de...
27.09.2018 Ekran
Stil Avcıları mı yoksa Alışveriş Melekleri mi daha başarılı?
Stil Avcıları mı yoksa Alışveriş Melekleri mi daha başarılı? Moda programları son sürat devam ediyor... Yıllarca İşte Benim Stilim'le geçen Türk televizyonlarındaki moda programları bu sezon ikiye bölünmüş durumda. İşte Benim Stilim'in yapım şirketinin yeni projesi 'Alışveriş Melekleri' ve geçtiğimiz yıl FOX'ta başlayan Gardırop Savaşları'nın 'yeni' hali Stil Avcıları... Peki hangi program tutar, hangisi izleyici tarafından beğenilir?
14.03.2018 Ekran
Bu Tarz Benim finalinde bu hafta kim elendi?
Bu Tarz Benim finalinde bu hafta kim elendi? Bu Tarz Benim jürisinden hafta içinde en az oyu alan Özlem Özden, Ayşegül Doğan, Ezgi Baylar ve Gizem Güler elenecek isimler olarak 29 Kasım final gecesinde ecel terleri döktü. Peki hangi yarışmacı kaç puan aldı? Eleme gecesinde bu hafta programa kim veda etti? İşte o ayrıntılar...
1.12.2014 Cadde
Stüdyoda kıyamet koptu
Stüdyoda kıyamet koptu Bu Tarz Benim'de Ayşegül Melisa Doğan podyumda iken Tuğçe Ergişi ve Nur Bozar arasında sert tartışma çıktı.
11.09.2019 Televizyon