Azerbeycan

Azerbeycan

Son dakika Azerbeycan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Azerbeycan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Azerbeycan haber sayfamızda...

Azerbeycan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 426 azerbeycan haberi bulunmuştur.
Bandırmaspor'da 2 transfer birden
Bandırmaspor'da 2 transfer birden Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Balıkesir ekibi, stoper mevkiine Neftçi Bakü takımından Mert Çelik'i, sol kanata ise Emre Kaplan'ı transfer etti.
24.06.2023 1.Lig
Togg’un yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu
Togg’un yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, Azerbeycan’ın ardından Türk dünyasının kalbi Özbekistan’da... İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teslim edilen Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, Azerbaycan’dan sonra Özbekistan’a ulaştı.
13.04.2023 Ekonomi
Özbekistan Cumhurbaşkanı, TOGG'u teslim aldı
Özbekistan Cumhurbaşkanı, TOGG'u teslim aldı Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg, Özbekistan'da. Türkiye Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Gemlik mavisi T10 X'i Taşkent'te Şevket Mirziyoyev'e teslim etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla görüştüğü Mirziyoyev'e hayırlı olsun temennisinde bulundu.
12.04.2023 Ekonomi
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 7. gün! İşte bölgede son durum...
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 7. gün! İşte bölgede son durum... Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde sahada çalışmalar canhıraş sürüyor. Arama kurtarma ekipleri, zorlu kış şartlarında bir can daha kurtarmak için cansiperane mücadele veriyor.
11.02.2023 Gündem
İran - Türkiye sınırında 5.7 büyüklüğünde deprem
İran - Türkiye sınırında 5.7 büyüklüğünde deprem Hoy şehri yakınlarında meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki sarsıntı, Türkiye'nin yanı sıra Azerbeycan, Ermenistan ve Irak'ta da hissedildi.
18.01.2023 Haberler
İran - Türkiye sınırında 5.7 büyüklüğünde deprem
İran - Türkiye sınırında 5.7 büyüklüğünde deprem Hoy şehri yakınlarında meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki sarsıntı, Türkiye'nin yanı sıra Azerbeycan, Ermenistan ve Irak'ta da hissedildi.
18.01.2023 Gündem
Kahramanın adı var! İşte fotoğraflardaki cesur yürekler
Kahramanın adı var! İşte fotoğraflardaki cesur yürekler Milli Savunma Bakanlığı, Askeri Müze, Harp Akademisi, TSK Foto Film Merkezi ve Anıtkabir Komutanlığı Arşivleri’nde uzun yıllar araştırmalar yapan emekli Albay Taktak, Milliyet’e özel hazırladığı çalışmada Büyük Taarruz sürecinde Atatürk’ün yanında olan kahramanların kimliğini ortaya çıkardı...
28.08.2022 Gündem
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov: Kardeş Türkiye’nin yaptıkları bütün dünya için bir örnektir
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov: Kardeş Türkiye’nin yaptıkları bütün dünya için bir örnektir Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, “Uluslararası adaletin sağlanmasında bugün kardeş Türkiye’nin yaptıkları bütün dünya için bir örnektir” dedi.
8.08.2022 Dünya
Filenin Efeleri, 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ne galibiyetle başladı
Filenin Efeleri, 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ne galibiyetle başladı A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası Elemeleri’ne, deplasmanda Azerbaycan’ı 25-11, 25-20 ve 25-16’lık setlerle 3-0 mağlup ederek başladı.
6.08.2022 Voleybol
Aliyev: Azerbaycan'ın ileri sürdüğü projeler Avrupa'nın enerji haritasını tamamen değiştirdi
Aliyev: Azerbaycan'ın ileri sürdüğü projeler Avrupa'nın enerji haritasını tamamen değiştirdi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile yaptığı ortak basın toplantısında, “Azerbaycan'ın ileri sürdüğü, AB ve ortaklarımız tarafından desteklenen enerji projeleri, Avrupa'nın enerji haritasını tamamen değiştirdi” dedi. Azerbaycan ile AB arasında enerji alanında stratejik ortaklık hakkında mutabakat zaptı imzalandı.
18.07.2022 Dünya
Ödülle döndü
Ödülle döndü Esma Er, yeni çalışması ‘Bi Tek Aşk’la ilk ödülünü Azerbeycan’dan aldı.
23.03.2022 Cadde
Türk sanatçıların Londra çıkarması
Türk sanatçıların Londra çıkarması İngiltere’de ilk kez Türk sanatının önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşen “TA London / Turkish Art Week”, Türkiye, Azerbeycan, Kuzey Kıbrıs ve Avrupa’da yaşayan Türk sanatçıların eserlerini sanatseverlerle buluşturdu.
31.10.2021 Kültür Sanat
Türk Sanatı Londra'daki London Turkish Art Week'te sanatseverlerle buluşuyor
Türk Sanatı Londra'daki London Turkish Art Week'te sanatseverlerle buluşuyor İngiltere ilk kez Türk Sanatının önde gelen isimlerinin katlımı ile gerçekleşecek TA London / Turkish Art Week Türkiye, Azerbeycan, Kuzey Kıbrıs ve Avrupa’da yaşayan Türk sanatçıları Londra’da buluşturuyor.
6.10.2021 Kültür Sanat
İhracatçılar Orta Asya'ya 'Demir İpek Yolu' ile ulaşmak istiyor
İhracatçılar Orta Asya'ya 'Demir İpek Yolu' ile ulaşmak istiyor Türkiye'nin yaş meyve sebze üretiminde önemli rol oynayan Doğu Akdeniz'de ihracatçılar, "Demir İpek Yolu" projesi kapsamında bölgeye kurulacak yükleme istasyonuyla ihracat ağını genişletmek istiyor.
20.09.2021 Ekonomi
'Tüm mal varlığımı mağdurlara dağıtın'
'Tüm mal varlığımı mağdurlara dağıtın' Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın sevk edildiği Anadolu  Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. İfadesinde tüm mal varlığının Çiftlik Bank’tan zarar görenlere dağıtılmasını isteyen Aydın etkin pişmanlıktan faydalanmak istemediğini belirtti.
8.07.2021 Gündem
Son dakika... Tosuncuk isim verdi! Beni tehdit edip, lüks aracımı sattı
Son dakika... Tosuncuk isim verdi! Beni tehdit edip, lüks aracımı sattı 'Çiftlik Bank' davasının bir numaralı sanığı Mehmet Aydın tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Tosuncuk lakaplı Aydın'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Tosuncuk ifadesinde Ebubekir K. isimli kişi hakkında çeşitli iddialarda bulunarak "Suriye’deki mücahit kardeşlerimize destek olman gerekiyor diyerek benden para istedi. Tamam hallederiz diyerek geçiştirdim. Sonrasında yurtdışına eşim ile birlikte önce Uruguay ve Arjantin’e çıkış yaptım” dedi.
7.07.2021 Gündem
İlçenin güzellikleri tuvallere yansıyor
İlçenin güzellikleri tuvallere yansıyor Seferihisar Belediyesi Uluslararası Resim Çalıştayı, sanatçı Sinan Yasdıman küratörlüğünde başladı.
28.06.2021 Ege
Son dakika... Azerbaycan altı Ermeni askerini yakaladı
Son dakika... Azerbaycan altı Ermeni askerini yakaladı Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Kelbecer bölgesinde sınırı geçerek ikmal yollarına mayın döşemeye çalışan 6 Ermenistan askerinin esir alındığını duyurdu.
27.05.2021 Dünya
Korkunç olay! Silah sesini duyanlar haber verdi
Korkunç olay! Silah sesini duyanlar haber verdi Beylikdüzü'nde, G.Z. isimli kadın evde başından silahla vurulmuş halde bulundu. Olay sırasında kadının evinde bulunan erkek arkadaşı gözaltına alınırken, konu hakkında inceleme devam ediyor. İlk belirlemelere göre, kadının intihar etmiş olduğunun değerlendirildiği öğrenildi.
10.03.2021 Gündem
Yeni yıla  tatlı başlangıç
Yeni yıla tatlı başlangıç Sosyal yaşamın tanınmış simalarından MacKenzie-Childs Resmi Türkiye ve Azerbeycan Distribitörü Berrin Ak, yeni yılda koleksiyonuna çikolata serisi ekledi.
9.01.2021 Cadde
Son dakika... Son bir ayda 68 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika... Son bir ayda 68 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Son bir ayda yurt içi ve yurt dışında, 9'u büyük, 24'ü orta çaplı 33 operasyon icra edildi, 68 terörist etkisiz hale getirildi' denildi.
13.12.2020 Gündem
Bakan Kurum: Azerbaycan'ın yanında olmaya devam edeceğiz
Bakan Kurum: Azerbaycan'ın yanında olmaya devam edeceğiz Erzincan'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ermenistan'a karşı haklı bir tutum sergileyen Azerbaycan'ın her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
17.10.2020 Siyaset
Ermenistan cenaze törenine saldırmıştı... Kayıplarını gece gömdüler
Ermenistan cenaze törenine saldırmıştı... Kayıplarını gece gömdüler Ermenistan'ın Azerbaycan'ın Terter kentindeki mezarlıkta cenaze törenine katılan sivillere saldırmasının ardından hayatını kaybeden Orucov Perviz Novruzoğlu (29) ve kayınpederi İskender Emirov, Tertere bağlı Mamırlı köyünde toprağa verildi.
16.10.2020 Dünya
İzzet Yıldızhan'dan Azerbaycan'a destek
İzzet Yıldızhan'dan Azerbaycan'a destek İzzet Yıldızhan, Azerbaycan'a destek vermek için Gayrettepe'deki ofisinin balkonuna Azerbeycan ve Türkiye bayrakları astı.
10.10.2020 Cadde
Ermenistan'a destek vermişti!  Cardi B özür diledi...
Ermenistan'a destek vermişti! Cardi B özür diledi... Amerikalı rap sanatçısı Cardi B, Ermenistan için yaptığı destek çağrısına gelen tepkilerden sonra özür mesajı yayınladı.
8.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Azerbeycan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.