Babaeski

Babaeski

Son dakika Babaeski haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Babaeski gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Babaeski haber sayfamızda...

Babaeski

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 456 babaeski haberi bulunmuştur.
İstanbul-Edirne otoyolunda TIR alev alev yandı
İstanbul-Edirne otoyolunda TIR alev alev yandı İstanbul'dan Edirne'ye giden bir TIR, otoyolda seyir halindeyken yanmaya başladı. Kumaş yüklü TIR cayır cayır yandı ve küle döndü.
7.04.2024 Gündem
Kırklareli'de MHP'li Derya Bulut, belediye başkanı seçildi
Kırklareli'de MHP'li Derya Bulut, belediye başkanı seçildi Kırklareli'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, MHP'li Derya Bulut, belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
2024 BABAESKİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kırklareli Babaeski Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 BABAESKİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Kırklareli Babaeski Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Kırklareli Babaeski Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Babaeski ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Kırklareli Babaeski Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika… Meteoroloji saat verdi! Sağanak ve kar geri geliyor
Son dakika… Meteoroloji saat verdi! Sağanak ve kar geri geliyor Meteoroloji yeni haftanın haritasını yayınladı. Yarın itibarıyla sağanak yağış Marmara dahil tüm yurdu etkisi altına alacak. Hafta ortasında ise kar yağışı birçok kenti esir alacak. İşte tüm detaylar…
11.03.2024 Gündem
'Ülke, 'Yapamaz' diyenlerin engellerini açarak ilerliyor'
'Ülke, 'Yapamaz' diyenlerin engellerini açarak ilerliyor' Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Savunma sanayisinde devasa yatırımlar var. Bize dediler ki 'Siz uçak yapamazsınız', yaptık, uçuyor, Kaan uçuyor, onu yapan Türk mühendisleri. Siz ne derseniz deyin, özgüvenimiz var, mühendisimiz var, gençlerimiz var, teknolojimiz var. Büyüyen, gelişen, güçlü Türkiye var. Siz ne derseniz deyin." şeklinde konuştu.
6.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın karşısında Millet İttifakı'ndan çok daha güçlü durumda olan Türkiye İttifakı olduğunu söyledi. Özel, "Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevi, Sünni ayırmayan Türkiye İttifakı, Türkiye'nin geleceğin garantisidir" dedi.
4.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu STK temsilcileri ile bir araya geldi
Bakan Uraloğlu STK temsilcileri ile bir araya geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yorulduğumuz zaman Cumhurbaşkanımıza bakıyoruz, onun temposuna göre 'biz bir şey yapmamışız' deyip tekrar yolumuza devam ediyoruz" dedi.
23.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: 12 dakikalık yol 3 dakikaya indi
Bakan Uraloğlu duyurdu: 12 dakikalık yol 3 dakikaya indi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Vize şehir geçişini 12 dakikadan 3 dakikaya indirdik. Böylece çevre yolumuz ile zamandan 72 milyon lira, akaryakıttan 10 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 82 milyon lira tasarruf edeceğiz. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da bin 193 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
23.02.2024 Ekonomi
MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı.
21.01.2024 Gündem
Kontrolden çıkan otomobil karşı şeritteki araçla çarpıştı! 2 kişi hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan otomobil karşı şeritteki araçla çarpıştı! 2 kişi hayatını kaybetti Kırklareli’nde kontrolden çıkan otomobilin karşı şeritteki araçla çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
20.01.2024 Gündem
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı...
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı... Konut satışları son dönemde azalırken, arsa ve arazi satışlarında ibre tam tersi yönde... Arsa ve arazi satışlar geçen yıla göre artış gösterdi. Peki bu artışın nedeni ne? En çok hangi bölgeler tercih ediliyor? Fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
Bin yıllık gelenek: Koleda! Kırklareli'den renkli görüntüler
Bin yıllık gelenek: Koleda! Kırklareli'den renkli görüntüler Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Beldesi'nde, kötü ruhların kovulduğu düşünülen Balkan geleneği 'Koleda', festival havasında kutlandı. Bin yıllık geçmişe sahip olduğuna inanılan etkinlikte beyaz çarşaflar giyip yüzlerini boyayanlar, evlerin camlarına vurarak mahalleliyi korkuttu.
6.01.2024 Gündem
Kaza sonrası sürücü şoka girdi! 'Biz neredeyiz, bize mi çarptılar?'
Kaza sonrası sürücü şoka girdi! 'Biz neredeyiz, bize mi çarptılar?' Edirne'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Şoka giren sürücü ise ambulans ekiplerine nerede olduklarını ve kazanın nasıl olduğunu sordu. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
10.12.2023 Gündem
Dilan-Engin Polat’a ‘itirafçı’ darbesi! 'Dayadınız ilacı kadına, bitirdiniz hayatını'
Dilan-Engin Polat’a ‘itirafçı’ darbesi! 'Dayadınız ilacı kadına, bitirdiniz hayatını' Tutuklanan Dilan-Engin Polat ve diğer zanlılarla ilgili mahkemeye sevk yazısında, şüphelilerden birinin “etkin pişmanlık hükmü”nden faydalanmak amacıyla itiraflarda bulunduğu ortaya çıktı!.
6.11.2023 Gündem
Edirne'de feci kaza
Edirne'de feci kaza Edirne'de yol kenarında çıkan yangın görüş mesafesini düşürdü. Otoyolda seyir halindeki 12 araç birbirine girdi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı.
10.09.2023 Haberler
Kuraklık kabusu! Günebakan geceye döndü
Kuraklık kabusu! Günebakan geceye döndü Ayçiçeği üretim merkezi Trakya’da kuraklık çiftçiyi vurdu. Borun eksik olduğu topraklar 1 kilo ayçiçeği veremeyecek durumda. Bazı tarlalara biçerdöver bile giremeyecek. Tarlasını erken eken geçen yıla yakın ürün bekliyor. Ancak ‘kuraklığa dayanıklı’ diye pazarlanan 145 kodlu tohum eken çiftçinin tarlasında 1 kilo bile ayçiçeği yok. Peki bu durum ayçiceği yağı fiyatlarını etkiler mi? İşte detaylar
28.08.2023 Gündem
Kırklareli’ndeki yangınlar kontrol altına alındı
Kırklareli’ndeki yangınlar kontrol altına alındı Kırklareli’nin Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde sıcak havanın etkisiyle birçok noktada çıkan yangınlar güçlükle kontrol altına alınırken, yangınlar şehirlerarası ulaşımı da etkiledi.
26.07.2023 Gündem
Balkan tarihinin acı hatıraları
Balkan tarihinin acı hatıraları Edirne’de, Balkan Savaşları sırasında kullanılan Hıdırlık Tabyası’nın restore edilmesiyle oluşturulan Balkan Tarihi Müzesi, savaşın acı yüzünü yansıtırken barışın değerini de hatırlatıyor.
19.06.2023 Arkeoloji
Markette taciz! Yüz tanıma sistemiyle yakalandı
Markette taciz! Yüz tanıma sistemiyle yakalandı Edirne'de bir zincir marketin şubesinde 8- 9 yaşlarındaki kız çocuğuna elle tacizde bulunan A.C.K. (27), polis tarafından yüz tanıma sistemi ile yakalanıp, çıkarıldığı hakimlikte tutuklandı. Taciz anları, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
25.05.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
Babaeski Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de
Babaeski Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından Babaeski Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Babaeski için özel seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Kırklareli ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de seçim sonuçları verilerine ulaşabileceksiniz. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri, Babaeski ilçesi ile birlikte diğer tüm ilçeler için 17:00 itibarıyla sona erecektir. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan’ın aldığı oy oranları Milliyet’in 14 Mayıs 2023 Babaeski Seçim Sonuçları sayfasında yer alacaktır. İl il ve ilçe ilçe detaylı olarak seçim istatistiklerini görmek isterseniz; hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, hangi parti toplam milletvekili sayısı olarak önde gidiyor, seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz. Sadece Babaeski için bilgi almak isterseniz sizler için hazırladığımız rehberimizden 14 Mayıs 2023 Babaeski Seçim Sonuçları sayfalarına erişebilirsiniz.
14.05.2023 Bilgi Rehberi
Erdoğan, Trakya mitinglerinde konuştu: Anadolu ihtilali burada şekillendi
Erdoğan, Trakya mitinglerinde konuştu: Anadolu ihtilali burada şekillendi Trakya’da miting yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırklareli’deki konuşmasında, Pınarhisar Cezaevi’ndeki tutukluluk günlerini hatırlatarak, “Partimizin ufkunu burada çizdik. Türkiye’ye dair hayallerimizi Pınarhisar’da somutlaştırdık” dedi.
9.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin ne meselesi varsa biz çözeriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin ne meselesi varsa biz çözeriz Kırklareli'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kiralarda ve pazarlardaki fiyat artışlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.05.2023 Haberler
Kira artışlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Milletimizin ne meselesi varsa biz çözeriz
Kira artışlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Milletimizin ne meselesi varsa biz çözeriz Kırklareli'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kiralarda ve pazarlardaki fiyat artışlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.05.2023 Gündem
Pehlivanköy Belediye Başkanı Açıkel hayatını kaybetti
Pehlivanköy Belediye Başkanı Açıkel hayatını kaybetti Kırklareli'nin Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel (60), kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
5.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Babaeski ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.