Babamın Günahları

Babamın Günahları

Son dakika Babamın Günahları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Babamın Günahları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Babamın Günahları haber sayfamızda...

Babamın Günahları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57 babamın günahları haberi bulunmuştur.
O Kız Sitare kimdir? Sitare'yi oynayan Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, evli mi?
O Kız Sitare kimdir? Sitare'yi oynayan Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, evli mi? Sezin Akbaşoğulları, O Kız dizisinde Sitare'ye hayat veriyor. Başarılı oyuncu, İzmir'de doğdu ve eğitimini de tiyator üzerine tamamladı. O Kız dizisindeki Sitare rolü ile dikkatleri üzerine çeken Sezin Akbaşoğulları, Beyaz Gelincik dizisi ile öne çıktı. Peki, Sezin Akbaşoğulları kimdir, kaç yaşında?
21.09.2022 Bilgi Rehberi
Teşkilat Çetin öldü mü, diziden neden ayrıldı? Çetin'i oynayan Mustafa Açılan hayatı...
Teşkilat Çetin öldü mü, diziden neden ayrıldı? Çetin'i oynayan Mustafa Açılan hayatı... Çetin diziden ayrıldı mı? Mustafa Açılan kimdir, nereli, kaç yaşında? Teşkilat dizisinde Çetin karakteri ile izleyici karşısına çıkan Mustafa Açılan'ın hayatı ve kariyeri son günlerin araştırılan konularından. Açılan, dizinin son bölümünde ağır yaralanmıştı. Seyirci, 'Çetin öldü mü?' sorusuna yanıt arıyor.
6.03.2022 Cadde
Melisa Sözen'e mahkemeden güzel haber
Melisa Sözen'e mahkemeden güzel haber Oyuncu Melisa Sözen, Evrensel Filmcilik AŞ’ye açtığı davayı kazandı.
27.03.2021 Cadde
Zübeyde Hatun kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu Zübeyde karakteri Sezin Akbaşoğulları nereli, kaç yaşında?
Zübeyde Hatun kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu Zübeyde karakteri Sezin Akbaşoğulları nereli, kaç yaşında? Zübeyde Hatun tarihte kim? Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Başhatun olan Zübeyde Hatun karakterine Sezin Akbaşoğulları hayat veriyor. Dizide dikkatleri çeken Sezin Akbaşoğulları kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu Zübeyde Hatun neden ve kaç yaşında öldü? Sezin Akbaşoğulları dizileri haberimizde.
15.03.2021 Cadde
Uyanış Büyük Selçuklu Zübeyde Hatun tarihte kimdir? Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, nereli?
Uyanış Büyük Selçuklu Zübeyde Hatun tarihte kimdir? Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, nereli? Sezin Akbaşoğulları, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Zübeyde Hatun karakteri ile izleyiciler karşısına çıkıyor. Terken Hatun yerine baş hatun olarak görevlendirilen Zübeyde Hatun karakterini canlandıran Sezin Akbaşoğulları kimdir?
11.01.2021 Cadde
İsmail Demirci kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kiminle evli?
İsmail Demirci kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kiminle evli? Ünlü oyuncu İsmail Demirci, Güldür Güldür'ün yılbaşı özel programında boy gösterecek. Demirci aynı zamanda düet de yapacak. İsmail Demirci'nin programam konuk olması nedeniyle "İsmail Demirci kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kiminle evli?" soruları art arda geliyor.
31.12.2020 Cadde
Melisa Sözen kimdir? Melisa Sözen evli mi?
Melisa Sözen kimdir? Melisa Sözen evli mi? Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Melisa Sözen birçok dizi ve filmde rol almıştır. Güzel oyuncu şimdilerde internet dizisi olan Alef için Kenan İmirzalıoğlu ile kamera karşısına geçiyor. Peki, Melisa Sözen kimdir? Melisa Sözen evli mi?
5.11.2019 Gündem
Kuzey Yıldızı'nın Kuzey'i İsmail Demirci kimdir?
Kuzey Yıldızı'nın Kuzey'i İsmail Demirci kimdir? Son olarak 'Çarpışma' dizisiyle karşımıza çıkan İsmail Demirci yeni sezonda 'Kuzey Yıldızı' dizisiyle karşımıza çıktı. İlk bölümü ekrana gelen dizinin ardından İsmail Demirci hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. İşte İsmail Demirci'nin biyografisi...
14.09.2019 Gündem
Daha sonra konuşacağım
Daha sonra konuşacağım Oyuncu Melisa Sözen, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.
22.01.2019 Cadde
‘Güzel kafalar bunlar’
‘Güzel kafalar bunlar’ Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’yla eve geç gittiği için kavga ettikleri iddialarını, “İnsanların hayal gücü, yapacak bir şey yok. Aramızda sorun yok. Hayal kurup, kendilerine göre yazıyorlar, güzel kafalar bunlar” diyerek yalanladı.
8.02.2018 Cadde
‘Güzel kafalar bunlar’
‘Güzel kafalar bunlar’ Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu’yla eve geç gittiği için kavga ettikleri iddialarını, “İnsanların hayal gücü, yapacak bir şey yok. Aramızda sorun yok. Hayal kurup, kendilerine göre yazıyorlar, güzel kafalar bunlar” diyerek yalanladı.
8.02.2018 Cadde
Sabaha kadar eğlenince kavga çıktı! Neslihan Atagül...
Sabaha kadar eğlenince kavga çıktı! Neslihan Atagül... StarTV'deki 'Babamın Günahları' dizisi dört bölümde final yapan Kadir Doğulu'nun morali bozuldu.
4.02.2018 Cadde
Babamın Günahları 4. Bölüm (Final) fragmanı izle
Babamın Günahları 4. Bölüm (Final) fragmanı izle Babamın Günahları 4. Bölüm (Final) fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon
Babamın Günahları 4. bölümüyle final yaptı!
Babamın Günahları 4. bölümüyle final yaptı! Babamın Günahları 4. bölümüyle final kararı aldı. STAR TV'de yayınlanan Babamın Günahları 4. bölümde neler oldu? Babamın Günahları dizisi finali nasıl bitti? İşte 4. final bölümünden sahneler...
31.01.2018 Gündem
Kadir Doğulu’nun dizisi ‘Babamın Günahları’ 21 gün dayanabildi
Kadir Doğulu’nun dizisi ‘Babamın Günahları’ 21 gün dayanabildi Oyuncu Kadir Doğulu'nun başrolünde oynadığı 'Babamın Günahları' adlı dizinin ekran yolculuğu kısa sürdü.
26.01.2018 Cadde
Kaza sahnesi nefesleri kesti!
Kaza sahnesi nefesleri kesti! Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un oturduğu ‘Babamın Günahları’nın dün akşam ekranlara gelen bölümündeki kaza sahnesinde, başrol oyuncusu Kadir Doğulu’nun tehlike dolu anları ekran başındakileri soluksuz bıraktı.
19.01.2018 Cadde
Kaza sahnesi nefesleri kesti!
Kaza sahnesi nefesleri kesti! Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un oturduğu ‘Babamın Günahları’nın dün akşam ekranlara gelen bölümündeki kaza sahnesinde, başrol oyuncusu Kadir Doğulu’nun tehlike dolu anları ekran başındakileri soluksuz bıraktı.
19.01.2018 Cadde
Babamın Günahları 2. Bölüm fragmanı izle
Babamın Günahları 2. Bölüm fragmanı izle Babamın Günahları 2. Bölüm fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon
Babamın Günahları 2. Bölüm 2. fragmanı izle
Babamın Günahları 2. Bölüm 2. fragmanı izle Babamın Günahları 2. Bölüm 2. fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon
Babamın Günahları 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Babamın Günahları 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Babamın Günahları 2. yeni bölümüyle yine çok heyecanlı geçti. STAR TV'nin yeni dizisi olan Babamın Günahları 2. bölüm Ozan'ın isyanı damga vurdu. Peki Babamın Günahları 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
17.01.2018 Gündem
Ekranın yeni çocuk yıldızı
Ekranın yeni çocuk yıldızı ‘Babamın Günahları’nda izleyiciler ekranların yeni küçük yıldızıyla tanıştı.
15.01.2018 Cadde
“Rekabet bende  huzursuzluk yaratır”
“Rekabet bende huzursuzluk yaratır” “Babamın Günahları” dizisiyle ekranda, “Kızgın Damdaki Kedi” oyunuyla tiyatro sahnesinde izlediğimiz Sezin Akbaşoğulları: “Güç, yarışmak, kazanmak ve hırs… Bu tip duyguların içinde olmak beni gerer. Rekabet bende huzursuzluk yaratır, bırakıp gitmek isterim”
14.01.2018 Pazar
‘Babamın Günahları’ ekibi ilk bölümü birlikte izledi
‘Babamın Günahları’ ekibi ilk bölümü birlikte izledi ANS Prodüksiyon’un imzasını taşıyan, Abdullah Oğuz’un yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Babamın Günahları’ dizisi, dün akşam ilk bölümüyle Star TV’de izleyicilerle buluştu.
12.01.2018 Cadde
Babamın Günahları 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Babamın Günahları 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Babamın Günahları ilk bölümü ile dün akşam başladı. Ozan, Yeşim'i korumak için işlemediği bir suçu üstlenir. Bu olay ikisinin de hayatını etkiler. Babamın Günahları 1. bölümü ile hızlı başladı. 2. bölüm fragmanı ise heyecanla bekleniyor.
11.01.2018 Gündem
Babamın Günahları (yeni dizi) fragmanı izle
Babamın Günahları (yeni dizi) fragmanı izle Babamın Günahları (yeni dizi) fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Babamın Günahları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.